切換到寬版
  • 5127閱讀
  • 33回復

[求助]星仔的配點 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線peter0711

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-01-14
我用左元力淨化 re/u3\S  
我e家星仔(150 lv)的基本能力係 _Dqi#0#40p  
生命:1100 37:tu7e~c  
元力:700 BeQ'\#q,  
力氣:1050 Ix,b-C~  
攻:19 N0}[&rE 8  
防:15 ;<[!;8  
敏捷:14 ^H2TSaJ;  
X]2Ib'(  
裝備能力 !KJ X$?  
生命:1959 ==?%]ZE8  
元力:829 ^GrSvl}v'  
力氣:1631 K$D+TI)  
攻:487 M,p0wsj;  
防:422 #y7MB6-  
敏捷:-107 +PLJ  
#K@!jh)y^  
裝: L gX2KU"  
終極全套 8YE4ln  
FZ<6kk4  
e家有1490點,我應該點加??
[ peter0711在2011-01-20 21:40重新編輯此帖 ]
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-03-23
引用第32樓小鬥士於2011-03-23 20:26發表的  :
But your  reply feel than I was trying to provoke of me.  :(
你復得好似暗中話我似3.0班狂龍友
uSC I  
1_}k)(n  
Saizen:對號入坐不是一個好的呃帖方法 #^i+'Z=L  
<bv9 X?U  
hiR+cPSF  
u6\W"LW  
Dn~t_n  
Ps:用translator將中文轉英文, 比個叻你
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-03-23
引用第31樓saradomin於2011-03-23 19:41發表的  :
我都唔知我講3.0班狂龍友關佢咩事[表情]
u C`)?f*I  
G&0JK ,Y  
But your  reply feel than I was trying to provoke of me.  :( < *{(>  
rf&nTDaWI  
你復得好似暗中話我似3.0班狂龍友

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-03-23
引用第29樓小鬥士於2011-03-23 18:58發表的  :
一時想不出全口語化啊媽- - A@"CrV E  
你呢個回復都好督眼督鼻- - (@?PN+68|  
加上早話左只係比樓主意見.做咩呢加又係到平論我的回復呢- -
x:Kca3pv_  
wXsA-H/`  
I didn't comment on your reply; what i did is just advise Peter. X\1'd,V  
If you feel distressing or depressed, i am so sorry, but it is your business. "n@=.x  
Not to put yourself into a pool of sadness, w_i$/`i+  
Noone was trying to provoke you and i ain't doing offensively. s?*MZC  
ve / Q6j{  
Since you don't know chinese very well, yf7p0;$?  
I try to communicate with you in english, 7nHlDPps)  
Please let me know, if you don't understand. Jk7[}Jc$  
'4qi^$|\  
引用第30樓d523d323於2011-03-23 19:36發表的  : m/0t; cx  
即是咁.因咁少野而炮咁耐 值得嗎
Si]8*>}-B  
我都唔知我講3.0班狂龍友關佢咩事
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-03-23
即是咁.因咁少野而炮咁耐 值得嗎
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-03-23
引用第28樓saradomin於2011-03-23 18:53發表的  :
督眼督鼻乃閣下心胸問題, BaTE59W  
我只嘗試解釋"出完超界再出3次魔龍"的嚴重性, A=|&N%lP'  
再一次請你不要對號入坐
.......
O&irgc!  
%Ow,.+m  
一時想不出全口語化啊媽- - 1NT@}j~/  
你呢個回復都好督眼督鼻- - dM7-,9Vc  
加上早話左只係比樓主意見.做咩呢加又係到平論我的回復呢- -

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-03-23
引用第27樓小鬥士於2011-03-23 18:13發表的  :
我係話出左次3000技後最小可以出多2-3招.不用好似出oe低係打唔中,唔走佬就死
.......
=x9zy]  
督眼督鼻乃閣下心胸問題, p^A9iieHp=  
我只嘗試解釋"出完超界再出3次魔龍"的嚴重性, M"#xjP.  
再一次請你不要對號入坐 S=ebht=  
.T/\5_Bx  
點解唔打口語? soXeHjNl  
O!kBp(?]  
u]不用好似出oe低係打唔中,唔走佬就死 kl_JJX6jPP  
"唔洗好似出oe咁,一定唔中人,就一定要走佬"(雖然我唔認為要走佬,亦唔認為唔走會死)
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-03-23
引用第26樓saradomin於2011-03-23 18:09發表的  :
我豈敢當你大佬[表情] |[;9$Vn  
我的建議:不要對號入坐
.......
gh|TlvnA  
/Zap'S/  
9H$#c_zrq  
我係話出左次3000技後最小可以出多2-3招.不用好似出oe低係打唔中,唔走佬就死 DZ |0CB~  
_<|NVweFS  
你就要為真係出左3000技.係到屈魔龍.我都係比樓主小小意見姐.你d回復就好似目的係特燈係到人身攻擊我似的.我知前人身攻擊過你咩- - c=K . |g,  
vX;WxA<  
你知唔知你回復:"若VS就唔建議咁做,因為"最少出左次超界後再出多3次至以上魔龍   <T+)~&g$  
                                                                          好小白,實比人小. HP^<2?K  
                                                                         呢種行為同以前3.0時代班智障仔怒屈狂龍斬無分別"     <好似係到暗中人身攻擊我似的= = h.E8G^}@  
我自己知自己的回復係無屈招呢個意思的,但係""呢種行為同以前3.0時代班智障仔怒屈狂龍斬無分別""真係梗係好鬼死督眼督鼻- -
[ 小鬥士在2011-03-23 18:33重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-03-23
引用第25樓小鬥士於2011-03-23 18:01發表的  :
算.我都知你會唔明加啦- -你唔好看算.但係至少都唔日下下都人身攻擊啦大佬.
mq 0d ea  
*\Z9=8yK  
我豈敢當你大佬 'u@,,FFz[K  
我的建議:不要對號入坐 !\|_,pSB  
.n$c+ {  
我看不明白,或者樓主也看不明. 4Z8FLA+T,  
PS較短的句子會讓人更易明白. dRj2% Q f  
理解不能屬英式句法,應把它轉為不能理解.
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-03-23
引用第24樓saradomin於2011-03-23 17:41發表的  :
細佬語文水平低,不明白兄想說什麼. ?D>%+rK8c  
襯語病還未惡化,請盡早求醫
-gn!8G1  
}%75 Wety  
算.我都知你會唔明加啦- -你唔好看算.但係至少都唔日下下都人身攻擊啦大佬.就算你話你無人生攻擊.但係你d回復d意思係人都你你係到人身攻擊啦.再加上我無叫你平我d配點.我想點配就點配.都唔知你做咩無啦啦平我.人地樓主會自己看加啦,樓主想跟邊個未跟邊個.人地有自由加wo
[ 小鬥士在2011-03-23 18:10重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-03-23
引用第23樓小鬥士於2011-03-23 17:14發表的  :
我解得意思唔太明啦可能.但係魔龍係星奇異招第二用mp最多,唔通要我打出左超界後可以出2x次元力彈/1次元力彈+3次十字+2次魔界地獄+4次狂獸狙擊咩,出得坭mp都回復啦- -,我說的係出左次超界後可以立即出技姐- - PGd?c#v#  
K U8S<wf&  
回復左先記得魔龍係1000技- -
改回- -:出左超界後大約可以立即出1次魔界地獄+魔龍
同你話若VS就唔建議咁做: Xr."C(`w  
你姐係話係agi的問題定係話你理解不能我前的回復時你所說的屈招問題呢? Vp$<@Y  
姐係你同意呢用元手vs呢個說法,唔同意你理解不能前所說的屈招?唔屈招就ok啦?
_xsHU`(J#  
0g8ykGyx  
細佬語文水平低,不明白兄想說什麼. *epK17i=  
襯語病還未惡化,請盡早求醫
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-03-23
引用第22樓saradomin於2011-03-23 16:09發表的  :
上裝後AGI 負值一定唔得
如果樓主無超界, MP加到1500-2000就夠(上裝後)
.......
Fs}B\R/J  
v}5||s!=  
我解得意思唔太明啦可能.但係魔龍係星奇異招第二用mp最多,唔通要我打出左超界後可以出2x次元力彈/1次元力彈+3次十字+2次魔界地獄+4次狂獸狙擊咩,出得坭mp都回復啦- -,我說的係出左次超界後可以立即出技姐- - 6&"*{E  
5d;(D i5z  
回復左先記得魔龍係1000技- - |J "\~%8  
),>whCtsI  
改回- -:出左超界後大約可以立即出1次魔界地獄+魔龍 }#q0K  
sa}.o ZpQ  
同你話若VS就唔建議咁做: w7 E#mdW  
你姐係話係agi的問題定係話你理解不能我前的回復時你所說的屈招問題呢? %!7A" >ai  
姐係你同意呢用元手vs呢個說法,唔同意你理解不能前所說的屈招?唔屈招就ok啦?
[ 小鬥士在2011-03-23 17:26重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-03-23
引用樓主peter0711於2011-01-14 00:28發表的 星仔的配點 : ^jXKM!}-E  
我用左元力淨化 V`0Y p  
我e家星仔(150 lv)的基本能力係 ewdcAF5  
生命:1100 *Z+U}QhHD6  
元力:700 (tF/2cZk  
力氣:1050 RT2&^9-  
.......
Zbr1e5?  
上裝後AGI 負值一定唔得 &p+2Vz{  
o4^#W;%w  
如果樓主無超界, MP加到1500-2000就夠(上裝後) /g1;`F(MS/  
T-\q3X|y /  
純打關的話都建議你用21樓小鬥士套裝 #3O$B*gV6  
cR&d=+R&  
若VS就唔建議咁做,因為"最少出左次超界後再出多3次至以上魔龍" EUq6) K  
好小白,實比人小. L*P*^I^1  
呢種行為同以前3.0時代班智障仔怒屈狂龍斬無分別 /IG3>|R  
R2qz>kyyB  
VS都建議你用香包,香包可以向大俠陳買 J[UTn'M8]  
其實好多人都有,.我見過$1有一套,你去交易區找找 g2vt(Gf;  
如果我未Del LFO我送幾套比你又點話 7CCSG{k  
pf#R]  
如果無香包,建議你學小鬥士咁著元手,著一隻都夠 /GO((v+J  
9%dO"t$-q  
Ps:vs真係唔好"出左次超界後再出多3次至以上魔龍"
[ saradomin在2011-03-23 16:36重新編輯此帖 ]
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-03-23
我覺得配點: 3!Mb<W.3  
HP:最好配好MP至AGI D野先加 F)50 6  
MP:1300(唔用GM的可唔加) Pk8(2fAYk  
SP:1400 ;p"#ZS7  
STR:800 QbYNL9%  
DEF:800  "2 }n(8  
AGI:142(因為上元手,最少出左次超界後可以出多3次至以上魔龍,唔走佬都得- -) PkOtg[Z  
>`n)-8  
(如果你同D人一樣好似有無限個香包就唔同啦- -
[ 小鬥士在2011-03-23 01:17重新編輯此帖 ]

齊招!
離線vincentchung
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-01-23
攻防都無爆...... x;/%`gKn8  
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-01-22
引用第18樓jaigomak於2011-01-22 00:18發表的  : " ZFK-jn/  
咁裝備呢d野好睇個人既...
Gw Z(3  
5I@2UvV8  
例如有啲人相信自己,認為自己準 咁咪選擇啲加高攻既裝
離線jaigomak

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-01-22
咁裝備呢d野好睇個人既...
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-01-21
引用第16樓zsdfghjkl於2011-01-21 20:12發表的  :
其實E家D人多數用GM裝.
5L4{8X0X8  
至少有D人唔用GM的...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-01-21
引用第13樓jaigomak於2011-01-20 22:54發表的  : k_hV.CV  
有真十感覺上mp消秏會較快, YxUC.2V|7$  
如果用終練,手x2的話,其中一只手換成羅手會較好 x$;I E  
mp大概有2600~3200左右就夠了 N1 }#6YNw  
個人有一陣子沒玩...認為最好裝備如下:
.......
;5bzXW#U  
其實E家D人多數用GM裝.
去去~魔法~走!!!
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-01-21
800攻防 .m]"lH*  
血mpsp加到可以用晝夜 + S^OzCGk  
之後加哂血=ok 69{BJ] q