切換到寬版
  • 2091閱讀
  • 27回復

[原創]霍雷 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-20
霍雷-Fox Lh"Je-x<<  
四大元素尊者之一,擁有操控雷元素的力量,長期處於大嶼山佛寺內的實驗室中研究,為人博學多才,善用策略,是個不可多得的人才。 @pYAqX2  
)#T(2A  
霍雷:嗨魔仔, :74^?  
魔仔:嗨 `f*?|)  
霍雷:你點解玩我呢個角色? e<l Wel  
魔仔:無啊,睇你成隻鳥咁,q丫ma l:8gCi  
霍雷:想觸電? ]X Jpy-U  
魔仔:講笑咋,因為你實在太強了 U{h5uezD  
霍雷:真的嗎? QgEG%YqB  
魔仔:=_=無錯, 3A4?9>g)KU  
霍雷:謝謝你 : r:5a(sq  
魔仔:幫你做埋個分析先, qU x!-DMY  
霍雷:好的 f_9%kEXICt  
m=PSC Ib  
好喇,開始喇,注意:由于本人吾識整影片的關系, /81Ux@,(e  
我只會做圖片,多謝合作! JE9|;A  
vC$[Zm  
先看看霍雷的成長, x<P$$G/  
)1lR;fD  
角色取得方法: Q)C#)|S  
@;fdf3ian  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! T WEmW&Q  
   /            /                                 / <QugV3e  
   角色起初能力: P00d#6hPJ  
tu6 c!o,@  
能力 能力值 每加1點的效果 eq "a)QB3m  
HP 850       6 a>.2Q<1  
MP  800      5 . CLiv  
SP 800       4 =:1f 0QF  
STR 14      1.4 "xa<Q%hk  
DEF 15      1.5 * ?rw'  
AGI 11        1.1 Xl2Fgg}#  
ToCB*GlL  
t\CVL?e`  
提議你地張霍雷加成血牛, 5(%+8<2  
NV9D;g$Y  
著裝: b@Ik c<  
王    炎冰   王 hrN r i$  
    OlRBv foh8  
       迅雷    炎冰 k^p|H:  
T}$1<^NK  
謎   龍鞋     謎 x7t<F4  
@GBS-iT3  
^上面既裝好多人用,,吾解釋了 gr4Hh/V  
D+ LeZBJ  
待續,,,,, yps7MM-r  
,@khV  
先看元力招式 ,@/b7BVv  
u#\=g:  
閃電炮 2!-ZNd:(+  
|5Mhrb4.  
呵呵,好話喇,呢招就系閃電炮喇, uz&CUvos  
想講講閃電只系用200mp,出招方法:擋>拳  /擋<拳 ;f^.7|  
閃電炮出招好似無敵咁,但系都有弱點的, zW!3>(L/  
就系收手果下,只要用一d強d既招,就可以破到 v~?d7p {  
IW Lv$bPZ/  
爆旋電轉 f&js, NU"  
1G=1FGvP  
出招方法:擋左跳 sn+i[  
MP用量:200 {uL<$;#i  
爆旋電轉,一般般,如果對住超虎,超昇,可以格到,不過如果系真昇既話 :w# Zs)N  
你就會比迪雲等人昇左上天,200mp,升lv ok既,vs......吾好多用了 Ii,e=RG>  
Gz+Bk5#{  
十萬伏特 Cl6y:21]K  
1 [[` ^v  
出招方法:擋下拳 AJiEyAC!)5  
mp用量:650 uPsn~>(4  
十萬伏特呢招超爽,人地掂一掂你,佢就會比十萬d雷電傻左, WT;=K0W6&  
雖然十萬伏特系多mp,但系勝在勁,好用,不過收手好易比人打 u!k\W{  
9 @!Og(l  
破解方法:等雷尊收緊手果陣,可以用高攻招破解, LU?X|{z  
c`#E#  
雷神之槌 z/.x*A=  
=mn)].Wg  
出招方法:防下跳 X'TQtI  
mp用量:120 /wljb b/s  
話你知雷神之槌格招一流.真昇都吾系雷槌既對手, ?>1AT ==wI  
呢招又小mp,又大範圍,一個字,爽......... go|/I&  
雷槌系可以連招的,例如雷槌加雷鳥   雷槌加雷護再十萬 &[3 xp i{v  
y"]?TEd  
破解方法:不明 IwZn%>1N  
{e/12q  
雷鳥 n (C*LK  
]-bA{@tP.  
出招方法:防左右拳 1  C{n!l  
mp用量:500 y/$WjFj3"  
雷鳥,又一強招,因為mp用量得500,過左100lv ,mp又回得快 (WVN*OR?  
10lv既話7下d樹一招扣哂, 雷鳥系雷尊第2強招 ]\v'1m"  
rG:IS =  
破解方法:不明 *%:p01&+  
)xiic3F  
雷神護體 zQ(li9  
4+:Q"  
出招方法:防上拳 7Z0 )k9*  
mp用量:150  ~Hd{+0  
雷神護體,系一招好狗既一招,加自身防守,又扣人地防, Ih;6(5z  
vs一流,用途系用黎擋人地d遠攻,講完 ' aBX>M  
z[M LMf[c  
破解方法:出招果陣用招ko佢
[ 中毒魔人在2007-06-24 01:05重新編輯此貼 ]
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-06-26
引用第26樓中毒魔人於2007-06-25 22:39發表的  :
那你想何時
Gw:8-bxS  
你鍾意啦 ^Y8?iC<+  
b6RuYwHWV0  
要果時pm我
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-06-25
引用第25樓慘絕人寰於2007-06-25 22:33發表的  :
那時間呢= =
時間不合我也沒法子=_=
z|^:1ov,  
那你想何時
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-06-25
引用第24樓中毒魔人於2007-06-25 16:52發表的  :
好吧.多謝你先.
就今個星期5吧~
vnwS &;-k~  
那時間呢= = &\#If:  
I(y:Td  
時間不合我也沒法子=_=
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-06-25
引用第22樓慘絕人寰於2007-06-25 11:18發表的  : 8 SFw|   
怎麼不是動話的=_=
洗唔洗我幫你拍= =
時間地點自己搵= = ,'w9@A  
.......
qp$Td<'Y  
好吧.多謝你先. Qau\6p>^  
 #~QkS_  
就今個星期5吧~
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-06-25
雷鳥系雷尊第2強招 is`O,Met  
破解方法 L *",4!  
bit@Kv1<C  
給你參考了嗎
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-06-25
怎麼不是動話的=_= VaKBS/y"  
F&pJ faig  
洗唔洗我幫你拍= = BhFyEY(  
5}-e9U  
時間地點自己搵= = ~d5f]6#`  
q8 jI y@  
開隻人幫你拍算了=_= QxUsdF?p  
HYqDaRn  
回:「介紹」得幾好啦=] lO)-QE+  
3hUU$|^4gm  
搵日練下大西鳥先=_=
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-06-24
雷神護體我想講可以話差唔多冇招可以破 b Is@CDB  
好似得邪鬼ga唯我破到 pXL@&]U+  
邪鬼唯我格招力好強 b Ag>;e(  
佢出緊呢招仲用招打佢  P`ZYm  
一定唔得
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-06-24
引用第11樓terry12014於2007-06-22 10:28發表的  : X!'nfN  
呢個只係簡介- -...閃電炮連後面有冇防都唔講...淨係話收手...鬼唔知招招都係打收手位咩- -..
電旋果招擋格力咁高你仲要話佢廢- -...無言了
;8VvpO^G/  
你用邪鬼?試試我用電轉格你邪昇,我會比你昇上天
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-06-24
十萬多mp吾重要, 最重要既系好用,勁
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-06-23
十萬伏特mp咁高
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線siusiub
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-06-23
有無多d簡介
離線wky0030
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-23
雷尊好玩,我都有一個齊招的
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-22
引用第14樓波仔xd於2007-06-22 20:36發表的  : }UzO_&Z#6  
點解要咁樣穿裝...我好想知到...樓主可以整埋實用度....這樣比較會好些小
c0H8FF3  
多謝你既意見,我會考慮一下
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-22
點解要咁樣穿裝...我好想知到...樓主可以整埋實用度....這樣比較會好些小
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-22
會不會太`精簡'?
離線卡超_125
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-22
爆旋電轉好好用嫁,連超虎都格到,但真虎...可以把招反彈
離線terry12014
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-22
呢個只係簡介- -...閃電炮連後面有冇防都唔講...淨係話收手...鬼唔知招招都係打收手位咩- -.. IxCEE5+`%  
]}9y>+>  
電旋果招擋格力咁高你仲要話佢廢- -...無言了
離線鵬鵬
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-21
出異轉get 話,記住整埋
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-21
引用第8樓糯米滋於2007-06-21 19:46發表的  : 0A?w,A`"  
爆旋電轉好好用嫁 B"KsYB79t  
如人地發緊d標 *$# r%  
之後你用呢招可以全部反番晒
U"m!f*a  
但係追魂鏢只係頂住呢~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個