切換到寬版
  • 2383閱讀
  • 37回復

[求助]人物比較(迪雲 龍翼EX 黑羅剎) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神葬。富

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-31
我想問邊個好用d -3-" p-GlGEt_X  
我見到龍翼EX第一招都好屈 G\?fWqx  
迪雲招真升都唔錯..  Y5 $5qQ  
黑羅剎齊招 等異轉-.-"唔系好識用黑羅剎
離線peter9_13
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-02-03
迪雲好用D 3*"$E_%  
技術戰好玩 Gy hoo'<  
玩屈機唔好玩 zdrCr0Rx,  
重有真昇1000mp &*B=5W;6^u  
你出得幾多姐
e個玩家係gm?
[/URL]
離線機洛士
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-02-03
引用第35樓阿里路亞於2009-02-03 19:04發表的  : 2`tdH|Z`  
黑羅剎勁 [表情] >j5) MF{"  
腑月格招冇難道,而且招招高攻,剎動vs時間準既話,中硬 i\lur ET  
而且d招攻又唔係低,所以玩黑羅剎啦
eVyXh>b*  
I&?(=i)N  
q{5wx8_U  
U~n>k<`sr  
不過黑羅剎未有異轉住 jFY6}WY)}7  
得400攻防會蝕比人
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-02-03
黑羅剎勁 7 zo)t1H1  
腑月格招冇難道,而且招招高攻,剎動vs時間準既話,中硬 dzJ\+ @4  
而且d招攻又唔係低,所以玩黑羅剎啦
離線疾豹影使
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-02-03
迪雲識玩vs勁... pW ]+a0j  
異轉仲勁...
疾豹小店

離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-02-02
引用第30樓hk3286於2009-02-01 13:58發表的  :
你唔需要針對我呢樣野講 XrR@cDNx{  
我只係作個假設姐 mNkS!(L6  
做experiment都冇可能keep到所有factor constant喇 L B`=+FD  
我重點想講  ex絕對比迪雲強
}G^Bc4@b  
咁又唔一定 0CXh|AU  
世上冇絕對 XE8~R5  
而且ex唔係你睇咁強 L~e\uP  
弱點一樣有好多
離線joker10
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-02-02
引用第31樓阿勁於2009-02-02 17:58發表的  :
你試試用ex打打我的迪雲看看....................... ~F7 +R   
ex冇一招係冇弱點 ,a_F[uK  
樓上幾位話ex拳可以玩殘迪雲!? &W/C2cpmR  
迪雲昇龍霸可以玩殘ex : ) bA]/p%rZ8  
.......
:@LFNcWE  
咁唔通你話ex異唔係係e5個入面最屈?_?
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-02-02
引用第30樓hk3286於2009-02-01 13:58發表的  :
你唔需要針對我呢樣野講 /'U/rjb_h{  
我只係作個假設姐 | >xUgpQi  
做experiment都冇可能keep到所有factor constant喇 :CEhc7gU  
>W 2Z]V  
你試試用ex打打我的迪雲看看....................... "kyy>H9)  
ex冇一招係冇弱點 75vd ]45as  
樓上幾位話ex拳可以玩殘迪雲!? |6LC>'  
迪雲昇龍霸可以玩殘ex : ) ;w1?EdaO  
ex拳咁易捉收手.起手都捉到啦 S3nA}1R  
氣攻炮慢到............. F?2(U\k#  
餓虎收手超大弱點 @]lKQZ^2&  
ex腿後面低防易破 E"k\eZns&  
[sG=(~BU  
講到尾你地話迪雲廢過ex,其實根本就係個迪雲唔識打ex U(5(0r  
w?kdM1T  
ex好處:高攻,高防 Ikiv+Fq(  
k>#,1GbNZy  
迪雲好處:靈活,可以做出多種打法 ,2u-<8  
& i|x2; v  
我就覺得差唔多,靈活會同高攻防有得打
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-02-01
引用第22樓lfoqazwsx於2009-02-01 03:39發表的  :
唔同人物冇可能有同技術依樣野 比較唔到的
@;x|+@ r  
你唔需要針對我呢樣野講 ]5D?Sc#-  
我只係作個假設姐 DV +DJcF  
做experiment都冇可能keep到所有factor constant喇 #9z\Wblr  
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-02-01
冇可能/// LKY4rY!|@d  
u1邊會咁做.
離線marcellus
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-02-01
如果黑羅剎D技MP用量轉番以前咁都OK既
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-02-01
引用第23樓小戰士於2009-02-01 08:30發表的  :
而且真昇係勁過真虎的
但因為真虎有2 hit
.......
N:[m,U9a  
唔好意思=.= 係4hit先岩 全中比真昇高攻好多 不過vs依2招都係屈招
離線623
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-02-01
引用第25樓影雪於2009-02-01 12:04發表的  :
真虎得2hit?! ,f0cy\.?  
講笑咩-_-
^=bJ _'  
1Ls@|   
擺明
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-02-01
引用第23樓小戰士於2009-02-01 08:30發表的  :
而且真昇係勁過真虎的
但因為真虎有2 hit
.......
ETV|;>v  
真虎得2hit?! 8^\DQ&D  
講笑咩-_-
離線623
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-02-01
引用第21樓joker10於2009-02-01 02:26發表的  :
我都覺得真虎好用d Fq&@dxN3  
又快又遠 4Mi*bN,  
格力又強 bo <.7  
雖然真昇有得上下 l4O}>#  
.......
I=x   
pHsp]a  
贊成  
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-02-01
引用第22樓lfoqazwsx於2009-02-01 03:39發表的  :
bV@53_)N2  
而且真昇係勁過真虎的 3+{hO@ O  
WWrD r  
但因為真虎有2 hit _R8)%<E  
lk}R#n$  
所以vs個陣真虎好似扣多左
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-02-01
引用第19樓hk3286於2009-01-31 21:57發表的  :
迪雲識用當然強 =XQ3sk6U  
但如果ex同迪雲(同技術) <Sm =,Sw  
迪雲實在難贏ex   =( Mv@eA"  
只係1招ex拳  迪雲已經可以冇從入手 ~)tMR9=wX  
.......
OrPIvP<w@  
離線joker10
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-02-01
引用第20樓623於2009-02-01 01:39發表的  :
中拳 + 光柱 都唔夠真虎黎
okay ?  [表情]
aZ* b"3  
我都覺得真虎好用d P6i4Dr  
又快又遠 KbMgatI/  
格力又強 PLFM[t/  
雖然真昇有得上下 j:) (`  
但係上下範圍會唔會比真虎大 tI*u"%#t  
加上真虎攻擊力比真昇高 >|6[uKrO  
真昇跳得太高 +]I;C  
一但落地就會比對手反擊 ujmW {()  
真虎就唔會...起手比真昇慢少少 O5Yk=-_m  
但係當你黎得切反應果陣真虎既攻速同範圍已經... c*~/[:}  
真昇無論在打關..升lv..vs黎講實用性都會比真虎低
離線623
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-02-01
引用第16樓影雪於2009-01-31 18:40發表的  :
真昇有冇得全食? 1k{ E7eL  
全食應該好d掛~
Iimz  
9g^@dfBV  
中拳 + 光柱 都唔夠真虎黎 o \b8lwA,  
<\X4_sdy  
okay ?  
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-01-31
引用第2樓s20071613於2009-01-31 12:49發表的  : &vdGKYs 6  
迪云VS有技術的話,可以玩到好勁 I0m/   
有人試過以160LV迪云打敗了200LV迪倫
s) V7$D  
迪雲識用當然強 @iC!Q>D  
但如果ex同迪雲(同技術) J>!p^|S{  
迪雲實在難贏ex   I4qzdD  
只係1招ex拳  迪雲已經可以冇從入手 UupQ* ,dJ  
我2個人物都有玩   迪雲就算0靈度超高 LeQ2,/7l:  
但ex用ex拳都100%格真昇   仲有機會破埋(真昇收手完全0格力) gOgG23 x  
同埋ex拳  攻比超昇仲要高  2個人物有級數之分呢
快速回復
限100 字節

上一個 下一個