切換到寬版
離線極♂霍雷

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-02-07
無題
[ 極♂霍雷在2009-02-10 19:33重新編輯此帖 ]
1條評分
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-02-10
我的畫的確比你好@@ \?p9qR;"4  
Xs#?~~"aC  
這不是英文區 你小心比人扣分了 */fs.G:P  
).O\O)K  
我唔想再睇到你d垃圾
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-02-10
Re:Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第47樓小戰士於2009-02-09 20:55發表的 Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
應該是 !WVabdt  
If I am a "clever" boy ,you must  be "clever" then me .
對吧?
WZy6K(18"'  
其實樓主畫得不錯的說!! P.2.Ge|  
不過d人就咁畫黑佢! B39PDJ]hu  
仲記得你之前話我畫d比例差 V 'BZ=.=  
我也不見得你有那麼好啊!! ^.$r1/U  
仲有你d英文好叻 p~{%f#V  
正確的說法應該係 2 3XAkpzp$  
If I am a"clever"boy,you must be"cleverer" than me!! 1:~m)"?I_^  
樓主既"then"係有"跟住"既意思!! p<^/T,&I  
而"than"係有"比較"既意思!!  TVEF+t  
所以小心用啊!! 2>_LX!kyP]  
p.s.英文唔好就唔好講英文啦!!!這是百年難得一見既錯誤!!
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-02-10
不要再繼續了 e+=G-u5}-  
拜託
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-02-10
Re: 無題
引用第56樓極♂霍雷於2009-02-10 18:36發表的  無題 :
題外話:容人之心我的確有 容忍你這撩事鬥非的人 自己比花月遜色就踐踏比自己差的人 可笑
B qiq  
怎了? w+TuS).  
你也開始改圖了嗎? LCm}v&~%A  
撩事? b(rBha|  
比小肥牽遜色就踐踏比自己差的人 可笑 3<Y;mA=hw  
只能說你又夠白目又夠傻 sn-+F%[  
很傻很天真的確很適合你 5T@'2)BI=  
現在的你的確很有容人之心哦 f#-T%jqnK  
看你的臉子也知道你比牛皮更厚了 we).8%)'  
當初像小孩一樣 像要走是誰? n'(n4qH2#s  
又是哪個白目馬上又跑回來?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-02-10
 無題
引用第55樓波仔xd於2009-02-10 18:04發表的  : q2pao?aa  
又要我再說嗎?
畫功好,,怎樣? 你能像小肥羊一樣受人尊敬?
人品差,,怎樣? 你只能像4503一樣被人討厭 <Q~7a hF  
.......
E|#R0n*  
j`pR;XL1[  
題外話:人品差,,怎樣? 你只能像4503一樣被人討厭 i*E`<9  
ee?ZkU#@  
             我想你pm講一講我應該點改 唔該晒 5"]2@@b4  
+>%+r  
             可是你又錯過內情了@@(不是責怪你-3- )Ea_:C'  
M!i5StGC  
              係可以係第2頁睇睇 &_^<B7aC'k  
W{/z-&  
              誰對誰錯 你唔可以咁快定 這次我無意挑起罵戰 新手也不如 只是挑起罵戰的人改給我的 FPFYH?;$  
 jmNj#R@t  
              如果唔鐘意既 可以馬上改 kO>{<$  
lR3^&d72?  
可能龐士太小了-3-令石變成主角 不過我覺得你話異招 不過重係未轉龐士個到 q%&7J<   
_cs9R%  
因為龐士oe也是這樣的 \r9%;?f  
W,J,h6{F  
異轉龐士只是黑影 不過我會進行改良 k.Nu(j"z  
i^KYZ4/%  
多謝你既意見 %dR./{txT  
VO6y9X"  
引用第54樓廁所為上於2009-02-10 17:48發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 : /pN2Jst  
Wm&f+{LO+K  
點止 +# >%bq x  
佢表達能力極高 ?LFSR  
製造面具一流 i(kK!7W35  
擁有超強既容人之心 &fj?hYAj  
.......
mwhn=y#]*  
1"6k5wrIA  
題外話:容人之心我的確有 容忍你這撩事鬥非的人 自己比花月遜色就踐踏比自己差的人 可笑
1條評分
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-02-10
又要我再說嗎? MF(~!SOIG  
O{R5<"g  
畫功好,,怎樣? 你能像小肥羊一樣受人尊敬? ( %!R  
m(P)oqwM  
人品差,,怎樣? 你只能像4503一樣被人討厭 c!T{|'?  
$O-, :<HY  
------------------------------------------------------- { "c,P:S]  
__c_JU  
討論你幅畫先,, #OTsD+2Za=  
o>tT!8rH  
第一:內容吾清晰,,你話明異轉,,咁點解好似係一轉用緊招咁樣? .).<L`q  
第二:龐士異轉既肌肉有待改善,,同埋身體好似太瘦 xU"qB24]=  
第三:整部分也是石頭為主角,,感覺上不太好 (有D石頭吾似石頭- -汗 DV" ri  
\ChcJth@o<  
以上個人感覺,,你可以接受可以吾接受,,只係吾想比人扣分而已=P" Y'h'8 \  
0/]vmDr  
請吾好再講咩野"新手都不如繪畫",,自己係吾係新手自己知 ".ZiR7Z:$Y  
FCPRg^=<!~  
你咁樣寫上去以你形象睇只係覺得你係虛偽
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-02-10
Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第51樓極♂霍雷於2009-02-09 22:26發表的  : Gov{jksr  
dwchan goldcat 廁所為上既留言 大家可以無視
我唔會應你離題 可我英文確是很差 留言冇得修改 post左先發覺-3- IM/\t!*7  
.......
QPEv@laM  
你e句都可以無視 BKEB,K=K@  
引用第52樓dwchan於2009-02-09 22:52發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 : O 7sn>uO  
< lrw7T  
ok ok ok RT>3\qhZ  
你英文拿A, !@X#{  
畫畫好勁, o_n.,=/cZ  
乃神人之作......... OUPpz_y  
.......
CmZ?uo+Y  
點止 8Bvjj|~ (@  
佢表達能力極高 ngjbE+  
製造面具一流 6z *L9Vy($  
擁有超強既容人之心 qC &<U  
仲有英俊既外貌
1條評分
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-02-09
不高興 做番朋友就高興-3-
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-02-09
Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第51樓極♂霍雷於2009-02-09 22:26發表的  : Z%Gvf~u  
dwchan goldcat 廁所為上既留言 大家可以無視
我唔會應你離題 可我英文確是很差 留言冇得修改 post左先發覺-3- uP$K{ )  
.......
9(_/jU4mc  
ok ok ok f`%k@\  
你英文拿A, sw1XN?O  
畫畫好勁, K^S#?T|[9  
乃神人之作......... +CkK4<dF  
q )[g VL  
你不過想人這樣說你吧 9&tV#=s  
現在我說了,高興吧...............
1條評分
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-02-09
dwchan goldcat 廁所為上既留言 大家可以無視 pmS=$z;I  
'Zzm'pC  
引用第45樓阿里路亞於2009-02-09 19:47發表的  : sxqX R6p{  
欣賞你的石頭~ EPI*~=Z.U  
下陷個d係咩黎? !CWqI)=  
ps你回歸喇?閉關完? 09"~<W8  
仲有If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me _RmrjDk  
自己唔係用is- -係am,he she it先用is,you we they用are- - i係用am c"~TH.,d  
.......
E.}Zmr #H  
$ W09nz9?  
我唔會應你離題 可我英文確是很差 留言冇得修改 post左先發覺-3- li{_biey}  
y8L:nnSj  
下陷的是被石打中的痕跡 ]?r8^LyZ4  
i8{jMe!Sa  
這在小一教的... 英文文法的問題-3- 5&>(|Y~I  
82<L07fB  
唔係唔識 係改唔到-3- @dXf_2T v=  
W1OGN4`C  
同埋我好憎d人自言自言
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-02-09
Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第46樓mankit94104於2009-02-09 20:39發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
後面那句真的沒問題嗎? nO/5X>A,Zw  
兩個錯處 #4hP_Vhc  
回:畫功不錯的
NUU}8a(K  
我唔係睇晒成句野-3-我知錯,但我唔知點改,我英文差,我淨係識簡單其他唔好搞我
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-02-09
Re:Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第47樓小戰士於2009-02-09 20:55發表的 Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
應該是 ^Nu} HcC+  
If I am a "clever" boy ,you must  be "clever" then me .
對吧?
V~wmGp.e  
than >!2'|y^  
ZQ:Y5 ph  
cleverer<---------不是錯的,可去yahoo查下 7-LeJRB  
Ac54 VN  
哈哈,band1.............

樓主留言:

與本版主題無關

離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-02-09
應該是 pGFocw  
對吧?
{)y4Qp  
哎呀xD _H,RcpyJ  
自己也數漏了一個囧 6i4j(P  
三個錯處 X}yYBf/R`  
後面那句是指豆號後的
1條評分
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-02-09
Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第46樓mankit94104於2009-02-09 20:39發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
後面那句真的沒問題嗎? #q- _   
兩個錯處 K"1J1>CHQ  
b$`O|S  
應該是 .phQ7":`  
If I am a "clever" boy ,you must  be "clever" then me . R4/@dA0  
Ir'f((8:  
對吧?
1條評分
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-02-09
引用第45樓阿里路亞於2009-02-09 19:47發表的  : [7V]=] p  
欣賞你的石頭~ brWt  
下陷個d係咩黎? `2P T 8UM  
ps你回歸喇?閉關完? > =H8>X  
仲有If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me X\%3uPQ  
自己唔係用is- -係am,he she it先用is,you we they用are- - i係用am GLyh1qNX  
.......
]_?y[@ZP  
後面那句真的沒問題嗎? BXY'%8q _a  
兩個錯處 jH1~Ve+q9  
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-02-09
欣賞你的石頭~ $ *A 3p  
下陷個d係咩黎? Fev3CV$  
ps你回歸喇?閉關完? $P3nP=mf  
仲有If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me lQ"i]};<D  
自己唔係用is- -係am,he she it先用is,you we they用are- - i係用am L:-lqag!  
我英文差都知,你唔會唔知掛- -
[ 阿里路亞在2009-02-09 20:01重新編輯此帖 ]
1條評分
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-02-09
引用第6樓cheungka06於2009-02-07 11:56發表的  : i5Q<~;Z+  
黃金之蒼龍垃圾,冇收招但有技術的星仔同黃金之蒼龍 打,一樣win IviQ)h p  
黃金之蒼龍黃金之蒼龍黃金之蒼龍黃金之蒼龍 垃垃垃圾垃圾垃圾!!
yan[{h]EZ  
連黃金之蒼龍的實用性在那也不知道...唉 _#m qg]W'  
所以說,這些人沒有前途呢' bq-\'h f<  
:'~ gLW>j  
回樓主: "b4iOp&:=  
畫得很好.希望你畫迪雲招,我是迪雲fans呢~
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-02-09
引用第39樓dwchan於2009-02-08 21:31發表的 `sy &dyM  
樓主留言:"What a evil mask."
If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me . kDY]>v  
.......
5'Jh2r  
原來這就是band1中學的英文水平............... N('DIi*or  
真強 ,9wenr  
#UC QiQfP  
引用第40樓eason3004於2009-02-08 21:48發表的  : yVQz<tX|  
炎龍臼: KGmc*Jwy  
事情也過去了。 5|G3t`$pa  
別再提及了,好嗎? :;q_f+U  
   .y9rM{h}b  
新的日子,新的開始嘛。 fhIj+/{_O  
.......
_ZM9 "<M-X  
他是啥態度............. "4uUI_E9F;  
你自己看吧, kjC{Zr  
如果改善下我 XW_xNkpL5c  
也不會在這說這麼多話..........
離線-hp-
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-02-08
Re:Re:新手都不如繪畫 進入時小心眼殘 與本題無關的更會出現腦殘
引用第36樓goldcat0807於2009-02-08 18:58發表的 Re:新手都不如繪畫 進入時小心眼殘 與本題無關的更會出現腦殘 :
又無關
我完全承受唔住你既存在
.......
A='+tJa  
^Z4q1i)JO  
ph12x: @B  
自問畫功好請自己post畫吧 ]n]uN~)9  
dFP-(dX#  
樓主態度亦是較差的 |k .M+  
b}&7~4zw  
各有各理