切換到寬版
  • 2093閱讀
  • 32回復

[討論]域多個招快速逃跑有乜用? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線剎神

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-05-26
域多個招快速逃跑有乜用? vBNZ< L\|a  
RlsVC_H\  
我個人就覺得哂點.
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-05-28
引用第31樓迪域路於2009-05-28 00:16發表的  :
是個人的反應抑或是招式上的設定 ?
f-g1[!"F  
ug *D52?  
引用第24樓波仔xd於2009-05-27 16:32發表的  : zoP%u,XL  
@Z;1 g  
F Z!J  
XoR>H4xh  
終於都有返個同:D +y&d;0!  
1pP1d%  
.......
>qR~'$,$  
9s`/~ a@  
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-05-28
引用第23樓davis555於2009-05-27 02:33發表的  :
當你學左就知冇用 [VSU"AJY  
避唔到的 8)xt(~qF  
一陣就比人破
~rv})4h  
是個人的反應抑或是招式上的設定 ?
離線暴走疾lin
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-05-27
引用第24樓波仔xd於2009-05-27 16:32發表的  :
終於都有返個同誌:D
.......
SH8/0g?  
{6 .o=EyM{  
唔會避唔到lo 你實出到 無理由會狂出招整你
離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-05-27
俾人圍毆突圍行出去閃佢一個彗星閃刀88
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-05-27
在別人出重招時及時避開吧
離線忍·殺
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-05-27
我今日幫你問過d fd 我幾個 fd講係有時有用,唔係好有用囉(真心個句,冇咩用,齊招己經得) SR7j\1a/2A  
此只是個人意見~不要串我
http://ibbs.hk/read.php?tid=79636
放ac38$,sd極高機率中a機法2金幣
離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-05-27
快速逃跑打關都唔錯, g+[kde;(^  
但係vs真係冇咩用, ]=&L_(34  
避1陣就會比人破= = s& yk  
而且學點高,mp用得多, IazkdJX~  
你有學點剩,又想齊招你咪收lo~~ Vk}49O<K/  
反正又唔係好貴~~
離線leo159050
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-05-27
引用樓主剎神於2009-05-26 21:00發表的 域多個招快速逃跑有乜用? : \0*l,i1&  
域多個招快速逃跑有乜用?
我個人就覺得哂點.
N:BL=} V  
--k:a$Nt  
快速逃跑可以用來避招 =dH$2W)G  
避黃蒼同其他招都好有用 HFtf  
收快速逃跑吧
[img][/img]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-05-27
引用第23樓davis555於2009-05-27 02:33發表的  :
當你學左就知冇用 vK $^y^  
避唔到的 Zz"}Cz:bX  
一陣就比人破
l I-p_K  
(.X]F_ *sc  
#Ob]]!y  
終於都有返個同誌:D FxU'LN<;HY  
l\Ftr_Dk  
真係吾知學速逃黎做咩-3- {BV4h%P]:  
jj&s} _75  
避招,,我夠知-____-|||
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-05-27
引用第1樓哈呵嘻於2009-05-26 21:03發表的  : 1/iE`Si  
應該用黎避招 zVaCXNcbo  
或者打關時要限時 L\  j:  
個陣狂跑
uofLhy!  
當你學左就知冇用 Pv){sYUh  
避唔到的 q)I|2~Q c^  
一陣就比人破
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-05-27
引用第21樓波仔xd於2009-05-27 01:16發表的 :
*點解唔會?你未輸過?得個走字全嬴?example?
唉,,睇黎你睇漏我講既野 (B#( Z=  
.......
:5# V^\3*  
「屈場咁即係- -?17/f Ci\? ^  
~j& ?/{7I  
睇漏的是誰? ZBM!MSf:  
->oz#  
  m,6h ee  
pj|X]4?wdI  
「你突然轉身用彈地或破空,, <GZhH:  
b! tludb  
?!人地唔識突然黃蒼?到時真係鹿死誰手-_- pXW`+<g0  
uMiyq<  
  EXbTCT}`x  
{bkGYx5.C  
Ok ? X;EJ&g/  
!$>G# +y  
  Zu#<  
=AkX4k  
-        This is the end x_:hii?6V  
       就此完結了 thx WU\m^!`w=F  
0dt"ZSm  
*本人不會再在此作出任何言論。
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-05-27
引用第20樓迪域路於2009-05-27 01:12發表的  : 8+(c1  
咁快@@回埋你!!
.......
E fSMFPM  
yN:>!SQ  
*點解唔會?你未輸過?得個走字全嬴?example? 4ftj>O  
Q8Te'1Ln!  
唉,,睇黎你睇漏我講既野 ^H!Lp[5c  
X;]3$\F  
我話既吾除只走黎走去,,仲有話一時再攻擊 yJJ8 "s~i  
FsY`nWwg  
例如人地追住你,,你突然轉身用彈地或破空,,一樣WORD的  -$R5  
m+T2vi  
*你問我答就係咁簡單 D_ ug-<QT  
+]L)>$6  
我那有問你屈招的定義.__.? 何來? (Y;'[.  
9::YR;NY  
*轉番個角度問你只係碌地係咪避得過? B;c=eMw  
uI9lK  
不是,,所以我老早就說了,,要避黃蒼,,就要走黎走去 #pa\ 2d|  
k2uBaj]  
人地就冇信心黎攻擊自己,,OK?
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-05-27
咁快@@回埋你!! 9BurjG1k?  
引用第19樓波仔xd於2009-05-27 01:05發表的 :
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇
.......
3H <`Z4;  
0k7"H]J  
q8tug=c  
{5.?'vMp  
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇 !g/_ w  
i59k"pNm  
走走下,,自亂陣腳,,即係你認為走走下就會自亂陣腳? OK U)b &zZc;  
T/ Ez*iQW  
吾會自亂陣腳,,你成句 = 冇用 yEnKUo[  
2}@*Ki7  
*點解唔會?你未輸過?得個走字全嬴?example? KK .cDAR  
-%N}A3m!5  
屈場=屈招的場,不平衡 rZ 6@b  
jaNH](V  
屈招地證明什麼? 衣家講緊黃蒼,, '[xut1{  
9Mut p4#  
即係屈黃蒼.___.? 加上VS場不平衡會點? fl!1AKSn@N  
:.C)7( 8S  
*你問我答就係咁簡單 3XBp6`  
GMt)}Hz  
可吾可以講下結果 25w6KBTe;:  
Ic_tc  
仲有邊d招行得通? H8x:D3C0  
uk1v7# p  
轉個角度問你:即係你話冇無敵走佬代表實中? 0-lPhnrp  
X.:_"+I;  
你仲係冇答我"你識吾識變通? 識吾識改變策略? " 衣個問題 Je@p5(f  
BD?F`%-x  
THX" F ^[M  
e4?<GT   
*轉番個角度問你只係碌地係咪避得過? ?WMi S]Q\  
thx
= c/3^e  
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-05-27
引用第18樓迪域路於2009-05-27 00:59發表的  :
攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)"
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博?  
.......
]5aux >.n  
2OA8  R}  
^ON-#  
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇 (0O`A~M3  
!Q<8c =f  
走走下,,自亂陣腳,,即係你認為走走下就會自亂陣腳? OK Fwg#d[ :u  
n">?LN-DC  
吾會自亂陣腳,,你成句 = 冇用
4Q &Xb <  
O[3q9*(  
屈場=屈招的場,不平衡 (mu{~@Hw  
kJVM3F%  
屈招地證明什麼? 衣家講緊黃蒼,, eimA *0Cq  
".Tf< F  
即係屈黃蒼.___.? 加上VS場不平衡會點? N}eU.#L  
Z^jGT+ 2  
可吾可以講下結果
,dGFX]P  
oC ^z_AtZ  
仲有邊d招行得通? :XNK-A W  
(e>RNn\  
轉個角度問你:即係你話冇無敵走佬代表實中? rin >r0o  
*8pe<:A#p  
你仲係冇答我"你識吾識變通? 識吾識改變策略? " 衣個問題 rHA/  
w}]3jc84  
THX"
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-05-27
引用第17樓波仔xd於2009-05-27 00:53發表的  :
"攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)"
.......
Wb*T   
攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)" & y 2GQJE  
XACEt~y  
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博?   W! 5Blo  
p~k`Z^ xY$  
比個例子你,,如果人地屈穿心/冰河,,你會吾會走去吾會比人擊中既位置? hx2!YNx !  
Wr}a\}R  
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇 O23]! S<;  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】 ?45K%;.9Q  
T3B |r<>I  
衣句我知- -咁點? 屈場咁即係- -?   &T| UAM.  
屈場=屈招的場,不平衡 QWIOim-  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 SIyS.!k>  
)BM WC k  
碌地就係碌地,,永遠都係碌地,,對,,避就係要走,,就係要碌地 XO8 H]  
l[x`*+ON:2  
我想碌地變成點? 冇點,,繼續保持原狀 2t Z\{=  
)f_"`FH0d  
變通變通,,看來不是我不集中主題,,是你吧- - &6~ncQWu  
&].1[&M]  
你死話範圍大,,避吾到,,要用快逃先避到,, l[!C-Tq  
XEe+&VQmY  
咁會吾會有另外方法? 你既說話咁係咪證明其他角色避吾到? t9=|* =;9)  
仲有邊d招行得通? SFm.<^6  
同埋你回避我既問題,,你識吾識變通? 識吾識改變策略? hVQ+ J!qD  
AyI}LQm]u  
如果你吾識既話,,OK,,吾同頻道:D 吾洗講 -* -zU#2|  
唔駛再如果,我識,你同時舉例thx O!@KM;  
同時你都要集中主題=] Td=] tVM  
&*?!*+!,i  
thx講著咁多先 好夜 88  ` wsMybe#  
carry on till tomorrow!!
[ 迪域路在2009-05-27 01:05重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-05-27
引用第16樓迪域路於2009-05-27 00:44發表的  :
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,,
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 u/c~PxC  
.......
| 2c!t$O@v  
hG0 lR.:  
SBB bniK-  
"攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)" )jQe K  
.ubbNp_LU  
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博? p<^/T,&I  
1(\I9L&J   
比個例子你,,如果人地屈穿心/冰河,,你會吾會走去吾會比人擊中既位置?
2%No>w}/2  
dA!f v`,6-  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】 HT;QepY3  
iLQt9Hyk  
衣句我知- -咁點? 屈場咁即係- -? 你係指屈黃蒼? 比例子PLZ- - vp}>#&  
4mg 7f^[+  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 = ;-ju@d  
?PU(<A+  
碌地就係碌地,,永遠都係碌地,,對,,避就係要走,,就係要碌地 l Ib >t  
2K7:gd8Ru  
我想碌地變成點? 冇點,,繼續保持原狀 Ok.DSOT  
H]n0JG9K  
變通變通,,看來不是我不集中主題,,是你吧- - J&0wl]w|O%  
9p0HFri[  
你死話範圍大,,避吾到,,要用快逃先避到,, 7^ Q$pT>  
nr9#3 Lb  
咁會吾會有另外方法? 你既說話咁係咪證明其他角色避吾到? ObHz+qRG  
9#$V1(}?  
同埋你回避我既問題,,你識吾識變通? 識吾識改變策略? 1)kl  
{bsr 9.k(  
如果你吾識既話,,OK,,吾同頻道:D 吾洗講 %X-&yGY  
l8 2uK"M  
同時你都要集中主題=]
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-05-27
引用第13樓波仔xd於2009-05-27 00:33發表的  :
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,,
.......
aNf3 R;*  
sn-+F%[  
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,, :usBeho  
IXk'?9  
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 (HD>vNha1  
【攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)】 9'L0Al~L  
:zy'hu;  
第二:對住迪倫有另有計謀? ^*~u4app  
t;PnjCD<`  
我想問你- -你識吾識"變通"? s*U&[7P  
8Nq Iz  
世上係咪淨係得PLAN A? 冇PLAN B? -bX.4+U  
!suiqP1\*  
數學都有教 ( 今日學完 ) s 17gi,"X  
1+ARV&bc  
做數列表法吾得既話,,用榭形圖就得 ( 意思即係用最好既方法 ) 42[:s:  
>qGR^yvb  
另有計謀,,對住每隻人都吾一定同打法 1|$Rzt%ge  
V<I${i$]0  
歷奇打星仔可以多用連鐵,,霸王拳,, /M c"K  
[ :(M<u`y>  
對住迪倫,,連鐵? 人地真昇,,打翻斗戈招 ( 吾記得咩名 ) 1Owk Ly,P  
&WV 9%fI  
都彈走你啦,,咁你識吾識轉用霸截? >knR>96  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】【要平衡咪出番同等招式嚕, 大家就著大家,最緊要係過程開心】 G:s:NXy^  
【邊招係人地真昇,,打翻斗戈招...官網是有得check –茶】
T k=3"y+u[  
`- `iS?  
總結一句:人識改變,,會改變,,亦都會進步,, nU#q@p)Xg  
L6}x3  
發現有錯,,盡快去改,,吾會死用一個策略,,OK? ?mUu(D:7D  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 `CUO!'U  
">^]^wa08  
引用第15樓波仔xd於2009-05-27 00:41發表的  : S#z8H+'  
L|'ME| '  
2Ab#uPBn  
放心啦- - cr;`0  
Kt7x'5  
如果迪雲沖埋黎既話,, 1:Gd{z  
.......
%*; 8m'  
你們打對戰吧,很有看頭 xd~
[ 迪域路在2009-05-27 00:49重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-05-27
引用第14樓魔法使命於2009-05-27 00:39發表的  :
放心啦... (6^k;j  
我有次同個迪雲VS 7C yLSZ  
佢的攻擊方式:碌到您後面>真升突擊... pU'sADC  
我就用快逃走去佢後面用破空... ~n 9DG>a  
.......
\+A<s,x  
a[r UU'8  
放心啦- - }}Uv0g8D  
]997`,1b  
如果迪雲沖埋黎既話,, K9Fnb6J$u  
Kn\(Xd.>  
早就行開D-____-||| za/#R_%p  
&3?yg61Ag  
或者沖埋黎戈時用彈地,,佢用吾切的 sYgnH:t X  
)5OU!c  
其實講咁多冇用,,實戰先係最重要:D 1dO8[5uM7a  
iR OM?/$  
先證明到邊個岩.___." ( 其實貪VS XD",,成全我吧 ) dEL"(e#0s4  
$8}'6,  
----------------------------------------------- MF(~!SOIG  
O{R5<"g  
後補的:另外我記得好似如果沖去你後面 Q~{@3<yEI  
F'*&-l  
你碌走都好似避到,,都好似用到破空- -汗
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-05-27
引用第9樓波仔xd於2009-05-27 00:01發表的 :
咁堅!?有冇時間同我交流下域多咁?
.......
P|U>(9;P,  
放心啦... bwFc>{Wo5  
我有次同個迪雲VS |VL ,\&7rk  
佢的攻擊方式:碌到您後面>真升突擊... E>D@#I>  
我就用快逃走去佢後面用破空... ZZ5yu* &  
(突擊中的突擊??)
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
快速回復
限100 字節

上一個 下一個