切換到寬版
  • 5850閱讀
  • 72回復

[英超]護級討論區 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-05-15
熱拿亞如果唔係迪亞高米列圖都冇今日既成就
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-05-16
引用第39樓殘影之歌於2009-05-15 20:02發表的  :
費倫天拿可以係三年之內由乙組爬上黎甲組做番班霸
熱拿亞幾年前仲係丙組踢緊,而家已經升到第4,5名,有機會踢歐洲賽
列斯聯十年前仲係頂級聯賽踢緊…而家係英甲,連續兩年附加賽輸埋(07-08輸俾唐卡士打,08-09輸俾米禾爾)
所以話,真係乜都有可能

費倫天拿有番條大水喉呀ma- -
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-05-16
引用第40樓魚旦二號於2009-05-15 21:31發表的 :
熱拿亞如果唔係迪亞高米列圖都冇今日既成就

都要多得個領隊不離不棄,迪亞高米列圖之前踢薩拉戈薩都唔係話好好,佢番番黎熱拿亞個陣先可以踢出火
引用第41樓神丁於2009-05-16 11:38發表的 :

費倫天拿有番條大水喉呀ma- -

都好叻仔架LA-.-,曼城夠有大水喉LA,而家咪又係排第9-.-

回番題先…今晚曼聯VS阿記19:45 AND 紐記對富咸22:00必睇
一個劫分大戰(係紐記劫富咸,富咸已經乜都冇得爭LA-.-),一個復仇大戰(一報3:1之恥)
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-05-16
引用第42樓殘影之歌於2009-05-16 13:42發表的  :
都好叻仔架LA-.-,曼城夠有大水喉LA,而家咪又係排第9-.-
回番題先…今晚曼聯VS阿記19:45 AND 紐記對富咸22:00必睇[表情]
.......

阿記加油 - - "
阿記一定要砌低曼聯 .. ..
1 分 都唔好比曼聯
.
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-05-16
e家護級好亂,西布朗個中場布拉特無啦啦發哂狂,五場入夠五場,西布朗要係利物浦度拿分就靠哂佢.
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-05-16
引用第38樓牙良於2009-05-15 19:31發表的 :
呢個希望好難實現[表情]

良仔你都係利記既fans@@?
msn:[email protected]
~~~~多多支持我間商店啦各位~~~~
http://ibbs.hk/read.php?tid=61913
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-05-16
曼聯成功左....

0-0.....

就快睇紐記嚕
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-05-16
引用第46樓魚旦二號於2009-05-16 21:44發表的  :
曼聯成功左....
0-0.....
就快睇紐記嚕

呢家我既心情唔係咁好 = x
無咩心情去睇紐記 - v -
紐記令 3 分都唔係太難 .. ..

呢家唯一希望係射手獎可以比到 G8 / T9 ...
.
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-05-17
呀=.=,紐記打劫失敗呀-.-,候城和左保頓以一分壓住紐記呀=.=
加上愛華頓又贏波,維拉下場一定要贏先可以重登第五呀
紐記今次有難LA,雖然候城下場對曼聯,冇乜機會拎分架LA
總之就係一個字,亂LA
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-05-17
支持西布朗贏利記!

就算輸都唔好輸咁多

我覺得呢場西布朗有機會係利記手上取得入球
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-05-18
西布朗vs利物浦
2:0呢xD=]
利記萬歲><
http://ibbs.hk/read.php?tid=61913
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-05-19
16      新特蘭    37       09       09         19           -19           36

17       侯城       37       08       11         18           -24           35

18      紐卡素    37       07       13         17           -18           34

19   米杜士堡   37       07       11         19           -28           32

20      西布朗    37       08       07          22          -31           31

5 個只能活 2 個 - _ - " "
希望紐記同黑貓可以無事 = x
.
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-05-19
紐記應該可以冇事既= =
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-05-19
新特蘭唔會降架la
候城下場對曼城,冇可能贏,挑唔到新特蘭機
紐記就算下場對維拉贏左,爬晒候城同新特蘭頭,新特蘭都唔會降班,因為候城墊底
雖然黑貓下場對車仔
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-05-19
引用第53樓殘影之歌於2009-05-19 20:33發表的  :
新特蘭唔會降架la
候城下場對曼城,冇可能贏,挑唔到新特蘭機
紐記就算下場對維拉贏左,爬晒候城同新特蘭頭,新特蘭都唔會降班,因為候城墊底
雖然黑貓下場對車仔 [表情]

唔係曼聯咩 - _ - "
但曼聯要備戰歐聯 .. .. .
應該出D二打碌求其踢下算架炸 - -
唔一定話冇可能贏 = X
.
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-05-20
引用第54樓牙良於2009-05-19 22:40發表的 :
.......

易家就真係打歐聯緊要d,主線我諗都盡量退下火線~~
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-05-20
引用第54樓牙良於2009-05-19 22:40發表的 :
.......

打錯字呀sor-.-,我覺得,一隊冠軍球隊唔會以輸波黎結束球季掛
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-05-21
引用第56樓殘影之歌於2009-05-20 22:30發表的  :
打錯字呀sor-.-,我覺得,一隊冠軍球隊唔會以輸波黎結束球季掛

我話曼聯唔會介意的 .. .. ..
佢都有前科啦 = X
讓個賽比錘仔幫 - _ - "
.
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-05-22
引用第57樓牙良於2009-05-21 20:38發表的 :
我話曼聯唔會介意的 .. .. ..
佢都有前科啦 = X
讓個賽比錘仔幫 - _ - "

但係都冇輸到波la-.-淨係和左
同埋個場westham又真係踢得幾好(tevez仲係westham呀-.-)
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-05-22
韋斯咸其實人腳唔錯

不過幾季就畀豪門沒收曬

例:林伯特,A.Cole,比拿美,tevez
快速回復
限100 字節

上一個 下一個