切換到寬版
  • 2303閱讀
  • 24回復

真旋擋唔擋到真虎??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線皇道使者

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-11
真旋擋唔擋到真虎???

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-06-12
係擋唔到既,我試過,因為真虎好似係無敵架
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-06-12
咁真虎同鐨風撞個陣..... R0F&!y!B  
咪一齊穿過對方= =?
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-06-12
真虎係差唔多所有招都破到(我之前用龍光炮都破唔到呀)
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-06-12
降龍掌破到的,實破到的 &-Q_%eM^  
十萬破到的,電死佢 yEVnG` 1  
邪吼破到的,炸死佢
1條評分
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-06-12
引用第4樓七聖尊2006-06-12 19:21發表的“”: ? ~oc4J*>(  
降龍掌破到的,實破到的 1.nYT*  
十萬破到的,電死佢 5&]a8p{  
邪吼破到的,炸死佢
?VyiR40-Cx  
講緊真旋ar @@
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-06-15
真旋冇氣護體=="所以點頂真虎 |gfG\fL3V  
see: =r~ExW}+  
35fj-J$8  
---sro>   <<<orz--------- xBE}/F$ 45  
真旋↑       ↑真虎 rW*[sLl3  
真虎前方睇下有幾多氣==打果陣真旋d氣未過到去佢個悟地到…真虎d氣小丹已經食左… 2Xv$  
明未?
1條評分
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-06-18
下,我擋到…
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-06-18
引用第0樓金甲一簇2006-06-11 22:54發表的“真旋擋唔擋到真虎???”: k: z)Sw  
真旋擋唔擋到真虎???
}RUK?:lEA  
係咁的: cEGR?4z  
XM`&/)  
--真旋>       <真虎----------       ﹤真虎之前的衝力大過真旋,但唔係重點... B3E}fQm )  
)~ ^`[`  
GGsAisF"N  
↑雖然真旋係連擊,但睇圖~~ p uW  
s6Il3K f  
`X(H,Q}*;  
--真旋> <<<真虎--                 ﹤真虎的衝力會化成力量... )c<[@ ::i  
QvlV jDIy  
*b"aJ<+  
<<<真虎--   --真旋>               ﹤所以不能防守! V%voe  
z -'e<v;w  
個人意見,多謝支持
1條評分
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-06-18
引用第8樓改圖王2006-06-18 19:01發表的“”:
係咁的:
--真旋>         <真虎----------       ﹤真虎之前的衝力大過真旋,但唔係重點...
.......
-2Dgr\M  
但係,如果你真旋玩mp就頂到…… &jh17 y  
--真旋>>     <<<真虎--             <未玩mp.... Nh^q&[?  
--真旋>>>   <<<真虎--             <玩mp400 {z@a{L:SC  
--真旋>>>> <<<真虎--             <玩mp玩到800mp Q'aVdJN,  
--真旋>>>>><<<真虎--             <玩到1200mp左右 >j&k:  
再玩mp,真旋就頂得到真虎 Mz; KXP  
仲打到悟地....
[ 此貼被可樂fans在2006-06-19 12:50重新編輯 ]
1條評分
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線s01113301
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-06-19
五得
1條評分
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-06-19
引用第9樓可樂fans2006-06-18 19:58發表的“”:
但係,如果你真旋玩mp就頂到…… '~xiD?:  
--真旋>>     <<<真虎--             <未玩mp.... &0OH:P%  
--真旋>>>   <<<真虎--             <玩mp400 wIF)(t-):  
--真旋>>>> <<<真虎--             <玩mp玩到800mp H^g&e$d0  
.......
G'Uq595'-  
即使你玩mp;真旋都係咁廢 _$K kSMA~_  
}+F@A`Bm&  
[離題:你幅相比得我了嗎?定係改頭象?]
[ 此貼被七聖尊在2006-06-19 18:32重新編輯 ]
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-06-20
引用第11樓改圖王2006-06-19 18:24發表的“”:
即使你玩mp;真旋都係咁廢
[離題:你幅相比得我了嗎?定係改頭象?]
W&2r{kCsQ  
不過玩mp真係得既..... I3YSW  
[離題:幫我整好我既頭象就ok]
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-06-20
引用第12樓可樂fans2006-06-20 16:44發表的“”:
不過玩mp真係得既..... mE bj  
[離題:幫我整好我既頭象就ok]
PsN_c[+  
下???不如比我睇下...星期六/5時/皇者等/我叫得逞比提 nsu RG  
離題:ok la: [attachment=647]
可能入到(一星期後)
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-06-20
引用第6樓大門大2006-06-15 16:54發表的“”: <6C:\{eo  
真旋冇氣護體=="所以點頂真虎 <BK?@Xy  
see:
---sro>   <<<orz--------- ghW  
真旋↑       ↑真虎 eq qnR.0  
.......
*Z3b6X'e  
真旋係狂出氣架,抵消完之後再有,源源不絕,所以唔關事
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-06-20
講真的,SP同MP就係真旋的致勝之道
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-06-20
其實係破到既,要睇SP同MP夠唔夠
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-06-20
如果個悟地防低,真旋係破到的
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-06-20
總之真旋破唔破到真虎係要睇MP同SP,仲有悟地既防同SP
離線almerick
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-06-20
如果你夠sp同hp,+上真虎時間已經去到一半,都有機會擋到,同埋真虎唔係無敵ga= =

BANK
<天才格鬥家!!>
耀昇之虎★悟地
蝙蝠俠★比提
文光隊長★迪雲
壞神經★域多
冰火尊者★天魔
STD
刺客-陸道(騫)
女真族-真(騫)
大小姐-璇瓏(騫)
PEAK