切換到寬版
  • 5348閱讀
  • 51回復

[遊戲影片]雙龍降臨(回貼是美德)(今次魚旦客串!仲唔快d入黎睇睇)(新+了第4話,在4樓) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth125

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-12
杰 , 劍.心 , 7707演出 */|lJm'R  
TDS故事式廣告 K/b_22]CC  
第一話 ;"fDUY|  
神秘人出現 eg?<mKrZ  
看完要回!!唔係你的媽媽沒收你部電腦 !QHFg-=7  
  q<[_T  
想1起玩add我msn FsV'Cu@!U  
我的msn:[email protected]
8U>B~9:JO  
  @}OL9Ch  
xtE_=5$~  
  qY<'<T4\  
 ZP *q4:  
御龍〝殺是黃金親衛兵差不多最差勁的一兩個,每日都被其他的金甲人取笑...... sCis4gX.]  
  2`>ToWN!  
R)z4n  
  {QZUDP PR  
z4+k7a@jn  
  2FF4W54I  
XKttZOiGT  
有一日,他決定要淆底..... ^G.Xc\^w:  
  >.'*) @vQi  
xA 1hfe.9  
但走出羅剎堡 , 龐士住的室是必經之路... v:o({Y 1Aq  
  X*39c b(b  
feNdMR7e M  
當御龍〝殺走過時,原本沒甚麼事,.... oCi=4#g%7  
  *x])Y~oQ  
n'01Hh`0  
出到羅剎堡門口的時候, B}?5]N==]  
  ( Qcp{q  
Y/ee~^YxK'  
龐士無故出現, WObvbaK  
  TUDr\' @/f  
/VzI'^  
御龍〝殺大驚 , 快速走佬 t!x5fNo)  
  C\nhqkn  
'0uh D.|G  
追到一間廢棄的道場後.... ZF|+W?0&%  
  9C[ywp  
4EZ9hA9+  
御龍〝殺:可惡!居然是死胡同!唯有跟龐士決一死戰! r77PQQD T  
  'u_t<F ]b  
< hO /jB  
;A'Z4=*~  
  7J|VD#DE$Y  
iz?tu: \v&  
龐士身為血骷髏的首領 , 又點會比佢打傷呢? & )vC;$vD`  
  jhu&& ==\f  
Z@&Dki  
龐士沒有傷,御龍卻受了重傷, 1_ C]*p  
  %1O[i4s:-  
k.^co I5  
御龍〝殺心想自己必死無疑,感到非常絕望.... BV(8y.H  
  Jn3 An  
1Q4}'0U4  
此時,居然殺出一個程咬金! T[4<R 5}  
  2 fS[J'-o  
R~jHr )0.#  
WxJf{=-  
  DrBUe'RH:M  
\ZhfgE8{%  
龐士被打到暈了,臨倒地的時候細聲說出: ?! ~r$jza~o(  
  $m+sNEAa  
+$(2:S*r  
神秘人:... K+8-9$w6  
  I_%a{$Gjl  
?(m jx  
tBT<EV{ G  
  C,NxE5?h  
q7Dw _<  
神秘人正想回頭問御龍〝殺有冇事的時候...佢睇見御龍〝殺被自己的絕招所傷, RE=+ Dz{  
  B`o]*"xkB  
S h,&{z!  
;VNMD 6H  
  Nl9I*x^e  
f0< %&2ym  
佢心諗:我救左佢一條命wor.....比起打傷佢我好好多啦.....但驚要坐牢... @qjfZH@  
  oY|,GvCnK  
MR,R}B$  
於是佢就..... I} t 3 p|z  
  A"l?:?rtw]  
_uKZMl  
b0A1hb[|  
  T<@cd|`  
/43-;"%>  
當神秘人走了後, )a3J9a;ZS0  
  L%$|^T=%  
Ra/Ukv_v  
御龍〝殺在半暈半醒的狀態下起了身, 7aYn0_NKp  
  =w5O&(  
K ryo}  
d]i(h~?_  
  RQp|T5Er*  
B Ma)O  
御龍〝殺:???點解龐士訓左係度ge?!....我想起了!一定是岩岩的人救了我!我要向跟佢學習元力! 7kK #\dI  
  >'xGp7}y  
gE hN3(  
待續...... wwowez tER  
  uy^   
=rQP[ICs!  
  k({\/t3i  
3 M10fI?  
今集的ng: ym/fFm6h  
iQ6epg1wB  
   6 XJ[h  
c8M2 ^{O,`  
  Y<b-9ai<w  
iy\nio`  
st &  
7707攪破壞= = 2Nm>5l  
  \U?n+6 7g  
1 s*.A6EP"  
',4x$qe  
歡迎STD的朋友加入TDS與龍翔〝殺一齊踢走龐士呢d屈招狗!!
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 23:13重新編輯 ]
2條評分
goldcat0807 威望 +12 原創 2011-12-16
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-12
第二話 @C-dG7U.P  
S.異轉會              客串演出:屎上會長 rJ'I>Q~x6  
o:dR5v  
御龍〝殺為了學元力,所以佢去找神秘人, }2r+%V&4  
/ <3<. ~  
在一星期後, geefnb  
fKa\7{R  
御龍〝殺來到了一個名為狂龍市的地方, xg{HQQ|TC  
}5O>EXE0R  
御龍:呼....經過了這麼多個鎮都找不到他..... "?GebA  
ZDYJhJ.  
F{\gc|!i  
市民a(對住市民):喂喂喂!果邊有個人招收幫會幫員呢!好像叫作S.異轉會哩!會長好像很強! 0ZPV' `KGp  
0i8h I6d  
oXt,e   
市民們:哇....會長很強?!那麼我又去參加了! >Dg#9  
i~{ _eQV  
御龍〝殺跟隨佢地到一個地方.. M}"r#Plq  
|__=d+M'  
神秘人:S.異轉會招收會員!有意加入的請過黎啦喂~~~ .`Zf}[5[  
N(3R|Ii  
御龍〝殺大叫:我哇我哇!我要向恩師學習哇~ =vh8T\  
%YlTF\-  
神秘人:哦...原來是當時被我救了的人.....見你勇敢不向那魔頭低頭,就讓你加入吧.... $\Tkhq<  
bv dR"G  
神秘人帶御龍到S.異轉會基地內 Er:?M_ev  
\H5Jk$*  
御龍:哇!好大呀! y466A]|  
rp :wQ H7  
神秘人:而家你就係我地S.異轉會既一分子,見你元力幾好,我就搵我既手下教教你的元力吧! F X1ZG!  
gCVryB@z2  
御龍:好哇哇叫但是..... f.pkQe(  
Q \J,}1<`6  
神秘人:咩? b}zBn8l  
VLg EX4  
御龍:我想問你叫咩名= = W*xX{$NL  
4R) |->"  
神秘人:我叫龍翔〝殺 6j8 <Q 2  
/=#~  
御龍:真係個好名呀 ;+I4&VieK  
vV`|!5x  
龍翔:事不疑遲,我先搵我既弟弟黎教你元力 I/COqU7~  
W)SjQp6  
龍翔:喂,陸道【7707】 Hwe)Tsh e  
H.J5i~s  
7707:咩事呀大哥? fRg=!<#%  
;? uC=o>Z{  
龍翔:佢係我岩岩收番黎既徒弟,你同我好好教教佢元力 a%J6f$A#  
dyFKxn`,  
7707:ok~ a~^Srj!}x  
=O{~Q3z@s  
待續....
[ 此帖被mankit94104在2008-02-12 19:53重新編� ]
1條評分

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-12
7707:你叫御龍〝殺嗎?我就叫你作阿殺吧! TIRHT`"i  
wt7.oKbW  
殺:嗯. Xn7 [n  
12r` )  
7707:小傢伙,先試試你既實力吧! 4NVgOr:  
Ww87  
殺:好!來吧! iAz UaF  
y=o=1(  
(打鬥圖) dV$!JTsd  
'}O!2W&Y]%  
PF ;YE6  
7707心諗:這傢伙的金龍元力是從邪鬼那魔頭學回來的,看來我要清除佢體既黑暗元力佢先可以引發潛能.... =O^7TrM  
cy:;)E>/  
7707:喂,阿殺你過黎 $ WFhBak8  
eECj_eH-  
殺:?! !5;t#4=  
tvWH04T  
(打鬥圖) `QCD$=  
jCWu\Oe  
殺:啊!你做咩打我丫? !=M/j}  
2v|qLf e1  
7707心諗:好了....佢既黑暗元力已經被我清除了.... S_!R^^ySG9  
s}b*5@8|tA  
7707:冇咩野,只係想試下你既應變能力... -g2{68 1`r  
G(i\'#5+  
殺:哦..... &8Wlps`  
]b\WaS8I  
7707:好啦!等我教你我自創的一式----追魂十字斬!  g@(30{  
*7vue"I*Z  
殺:哇....名好像帥的說! By/bVZks  
T^.{9F]*S  
7707:你跟住我做呢d動作啦! U~g@TfU;  
ECdfLn*c  
(打鬥圖) $PfV<Yj'B  
p[P[#IeL  
GHrBK&  
在一個月之後...... jg^^\n  
v=+k"gm6  
7707:殺,你既追魂十字斬功力已經超越了我,現在你跟我過一招吧! )K.R\]XR  
pFH?/D /q  
I;iR(Hf)?q  
7707:殺,這是甚麼招來的,好像我的追魂十字斬.... xhD$e= g  
2 TCRS#z  
殺:哈哈...這是我將在邪鬼那學返黎的金龍元力再加入落你的追魂十字斬裡的 5fxbA2\  
g Np-f  
7707:好極好極!你真有潛質! l_sg)Vr/b  
LsotgQ8   
殺:師父過獎了.... sRil>6QR  
s{%fi*  
7707:你現在可以出山了,去找龍翔大哥吧! KH)pJG|NY  
,yi2O]5e>!  
殺:好!! o(SuU GW  
<d<RK@2-  
待續... &@oq~j_7  
今集的ng: e6es0D[>5  
杰走得太入.... - coy@S=.'  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-12 21:38重新編輯 ]
1條評分
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-12
引用第1樓mankit94104於2008-02-12 16:24發表的  : >T$7{ ~  
做得好- - ^K*~ <O-  
比一個優點你 aliQ6_  
p.s:你狂整ng攪到我地整左好耐囧 FL~9</  
(備用post)
o|BFvhg  
唔係7707既話我地好快整完-0-

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-12
第四話        客串演出:魚旦二號 9 #.<E5:  
f45;fT>   
殺完成了訓練後,受到7707的指示回去搵龍翔師父。 &8o  :  
@5JLjCN  
殺:啦啦啦啦啦~~~啦啦啦 I>(;bNgN E  
P<TpG0~(  
V%VrAi.  
正當殺一路行,一路唱出難以忍受的”嘈音”時, `mh-pBVD1  
CAA tco5  
 [ ((h<e  
殺:呀= =邊個打我呀囧 m7weR>aS4  
0]/,m4a#n  
???:哼....走入我的領土我唔殺你...你都偷笑! gizmJ:<  
@|jKO5Y  
殺:這魔頭好強.....我的金龍斬也不會是他的對手... _wIBm2UO  
&*LA_]1@  
殺:死定了....(閉眼) Y8{T.\%\+  
_m) gO/02A  
突然,一道光芒破空而出! \fkS_r,i  
m&(%&}g  
:%+^}   
???:呀!是驅魔獵人! K*J4&5?/  
s ki1f  
xxx:在下正是。 L5i#Kh_  
 u-]vK  
???: 淆呀! Xq} n^W  
_3-RoA'UZr  
???化作一道煙,飄走了 ym-lT|>Z  
YqK+F=0  
第四集上完 &/z+A{Hi  
401/33yBJ  
今集的ng: }L{_xyi>#  
^\Ue 7,H-  
;HD 4~3   
oP 6.t-<dU  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 22:47重新編輯 ]
離線szehento
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-12
做得好好。
離線名字

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-12
不錯啊 DkF@XK0c3  
T7WZ(y 3C  
可惜,你唔能夠一次過放曬,要分開
媽子危機3─絕種消費者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)
新+了第2話,在1樓
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-12
個迪雲好串....冇啦啦ko左龐士(又冇得罪佢)! !打錯人仲走佬   好過分....
。S!u 逆儿〞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
新+了第3話,在2樓
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-12
Re:Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
引用第9樓kenneth125於2008-02-12 21:39發表的 Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓) : 3lrZ-k+S{  
新+了第3話,在2樓
k;Ny%%5  
- -''' 0f}Q~d=QL  
冇黎添- - i!+3uHWu`)  
最衰要食野- - A%2M]];%X  
第4話一定要叫我- -''''
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-12
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-12
引用第11樓jeffreyxchen於2008-02-12 21:53發表的  : 3Os3=Ix  
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
b)`#^uxxJ  
入TDS吧
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-12
D ng 好搞野 ^9f`3~!#bc  
加油吧!
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-12
有d字好搞笑
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-13
我都想參加><你們作得太吸引我了>< t>u9NZt G  
我都要玩>< ;mKU>F<V  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< Im1qWe  
我一次都味試過....

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-13
引用第15樓zzzson於2008-02-13 00:34發表的  : Y[]t_o)  
我都想參加><你們作得太吸引我了>< T0 )y5  
我都要玩>< UimZ/\r  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< lq9h Dn[p  
我一次都味試過....
g7yHhF>%X  
你可以問人借ac

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-13
想1起玩add我msn DQQjx>CK  
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-13
引用第17樓kenneth125於2008-02-13 11:48發表的  : :M`BVZ1t  
想1起玩add我msn EHj he z  
go5!zSs  
或add choikongwai@hotmail都得- -  e:R[  
搵劍‧心 UGgi)  
盡湧躍- -
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-02-13
好好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個