切換到寬版
  • 5367閱讀
  • 51回復

[遊戲影片]雙龍降臨(回貼是美德)(今次魚旦客串!仲唔快d入黎睇睇)(新+了第4話,在4樓) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth125

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-12
杰 , 劍.心 , 7707演出 cL)rjty2  
TDS故事式廣告 _'hCUXeY'  
第一話 id tQXwa  
神秘人出現 te*Y]-&I|/  
看完要回!!唔係你的媽媽沒收你部電腦 <,pLW~2-"  
  C6'*/wq  
想1起玩add我msn o`K^Wy~+k#  
我的msn:[email protected]
6eUiI@J  
  Ac!&j=ZE  
R_Gq8t$  
  !+A"Lej  
|/\U^AHm"h  
御龍〝殺是黃金親衛兵差不多最差勁的一兩個,每日都被其他的金甲人取笑...... S`c]Fc  
  JXY!c\,  
} C{}oLz  
  @CaD8%j{  
OgXZ-<'  
  Iq0 #A5U%  
[B ~zoB(  
有一日,他決定要淆底..... L.0} UXd  
  3 2 1={\X  
^Em@6fz[  
但走出羅剎堡 , 龐士住的室是必經之路... k~jKJb-_  
  L_gsG|xX  
?]\W8)  
當御龍〝殺走過時,原本沒甚麼事,.... Vr-3M+l=O  
  ^wO_b'@v  
PF'5z#] NP  
出到羅剎堡門口的時候, f_4S>C$  
  K_&c5(-(_  
]\a\ 6&R  
龐士無故出現, B) *#g  
  /SCZ&  
tT* W5  
御龍〝殺大驚 , 快速走佬 g2aT`=&Z  
  64!ame}n+  
W\>^[c/  
追到一間廢棄的道場後.... I^M#[xA  
  *K}z@a_  
cPx ~|,)l  
御龍〝殺:可惡!居然是死胡同!唯有跟龐士決一死戰! XY!{g(  
  ?b@q5Y  
_PyW=Tj  
5"}y\  
  L f; ta  
@vdc)vN[ /  
龐士身為血骷髏的首領 , 又點會比佢打傷呢? r%TLv  
  4h;f>BG  
z[5Y Z~}*  
龐士沒有傷,御龍卻受了重傷, -; us12S Z  
  z^P* :  
UU.mdSL  
御龍〝殺心想自己必死無疑,感到非常絕望.... B;z>Dd,Y_x  
  Krp <bK6  
)'j_D<  
此時,居然殺出一個程咬金! ^fE\S5P  
  # Z|%0r_~  
6`DwEs?Y{  
r;cI}'  
  0H OoKh  
lTV@b&  
龐士被打到暈了,臨倒地的時候細聲說出: ?! Iuu<2#gb8"  
  BP[CR1Gs  
N;C"X4 rV  
神秘人:... @Z9>3'2]A  
  W( &Go'9e"  
o\@ A2r3  
N?a1sdR  
  *or2  
_'!N q  
神秘人正想回頭問御龍〝殺有冇事的時候...佢睇見御龍〝殺被自己的絕招所傷, -YzQ2#K  
  #gX%X~w$F  
vz;7} Zj]  
A*\o c  
  a%Z4_ToLZ  
VQy 9Y  
佢心諗:我救左佢一條命wor.....比起打傷佢我好好多啦.....但驚要坐牢... j}rgO z.  
  ldAov\X  
)g9)IF  
於是佢就..... %w'/n>]j  
  ~t{D5#LVHa  
;g: UE  
l~]hGLviJE  
  [Krm .)  
P9 {}&z%:  
當神秘人走了後, Vqa5RVnI  
  :LZ-da"QR  
f$1Gu  
御龍〝殺在半暈半醒的狀態下起了身, CN\|_y  
  hsTFAfa'  
}mKGuCoH>  
l-<3{!  
  22)0zY%\  
D'7A2f  
御龍〝殺:???點解龐士訓左係度ge?!....我想起了!一定是岩岩的人救了我!我要向跟佢學習元力! qhV, u;\.  
  <X:Ud&\  
E fP>O  
待續...... 9G MH*=3[=  
  1.Haf  
ki;!WhF~  
  B;xZ% M]  
wXr>p)mP  
今集的ng: r+t ,J|V  
| rr$U  
  "bD+/\ z  
@T<ad7g-2J  
  c@RT$Q9j  
|. J,8~x  
E|HSwTHe  
7707攪破壞= = WW//heJe-  
  x`]Of r'  
OZ(Dpx(Q  
/C*~/}  
歡迎STD的朋友加入TDS與龍翔〝殺一齊踢走龐士呢d屈招狗!!
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 23:13重新編輯 ]
2條評分
goldcat0807 威望 +12 原創 2011-12-16
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-12
第二話 7e1 dEgn  
S.異轉會              客串演出:屎上會長 #X#8ynt  
W0Ktw6  
御龍〝殺為了學元力,所以佢去找神秘人, (jMtN?&0H-  
yC W*fIaq  
在一星期後, wz|DT3"Xs  
y|^EGnaE  
御龍〝殺來到了一個名為狂龍市的地方, ):3MYSqX  
a*D,*C5}  
御龍:呼....經過了這麼多個鎮都找不到他..... e,EK,,iY5  
(@+h5@J[`I  
Ffnk1/ Zy  
市民a(對住市民):喂喂喂!果邊有個人招收幫會幫員呢!好像叫作S.異轉會哩!會長好像很強! CK2 B  
0Y7$d`  
5B1G?`]?  
市民們:哇....會長很強?!那麼我又去參加了! gdl| ^*tc  
Ski G2n]  
御龍〝殺跟隨佢地到一個地方.. 4avc=Y5  
27m@|M] R  
神秘人:S.異轉會招收會員!有意加入的請過黎啦喂~~~ W$r^  
88 {1mA,v  
御龍〝殺大叫:我哇我哇!我要向恩師學習哇~ (/&;jV2DD[  
^ pj>9%  
神秘人:哦...原來是當時被我救了的人.....見你勇敢不向那魔頭低頭,就讓你加入吧.... ba8 6 N  
bMsECA&  
神秘人帶御龍到S.異轉會基地內 ZP-dW|<[ x  
!K[/L< Kv  
御龍:哇!好大呀! "# 2pT H~  
O16r!6=-n  
神秘人:而家你就係我地S.異轉會既一分子,見你元力幾好,我就搵我既手下教教你的元力吧! flP>@i:e6  
$0#6"urG  
御龍:好哇哇叫但是..... h}h^L+4  
t)} \9^Uo  
神秘人:咩? |=O1Hn  
RAV^D.  
御龍:我想問你叫咩名= = '@bJlJB9>  
'99@=3AB:`  
神秘人:我叫龍翔〝殺 GzdRG^vN  
fYB*6Xb,w  
御龍:真係個好名呀 .$Y? W<  
oE1M/*myS  
龍翔:事不疑遲,我先搵我既弟弟黎教你元力 34z+INkX  
X]!D;7^  
龍翔:喂,陸道【7707】 i E9\_MA  
m<{"}4'  
7707:咩事呀大哥? KnJx{8@z  
C`NmZwL  
龍翔:佢係我岩岩收番黎既徒弟,你同我好好教教佢元力 b,Ke>.m  
Nt~x&s  
7707:ok~ ^LVk5l)\>g  
+%XnMl  
待續....
[ 此帖被mankit94104在2008-02-12 19:53重新編� ]
1條評分

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-12
7707:你叫御龍〝殺嗎?我就叫你作阿殺吧! zTY;8r+  
8eJE>g1J  
殺:嗯. Y5Z!og  
z)}!e,7  
7707:小傢伙,先試試你既實力吧! ETfF5i}  
CxDcY  
殺:好!來吧! 6+3$:?  
"|t!7hC  
(打鬥圖) AbfZ++aJ  
NYB "jKMk  
: @6mFTV  
7707心諗:這傢伙的金龍元力是從邪鬼那魔頭學回來的,看來我要清除佢體既黑暗元力佢先可以引發潛能.... 8sg|MWSU  
=7 w>wW-  
7707:喂,阿殺你過黎 ZzcPiTSO  
3v1 7"  
殺:?! Svw<XJ   
6G of. :"f  
(打鬥圖) T SjI z5  
VEs5;]#<2D  
殺:啊!你做咩打我丫? !9]d |8!  
q]FBl}nwl%  
7707心諗:好了....佢既黑暗元力已經被我清除了....  3-|3`(  
Ge V+/^u  
7707:冇咩野,只係想試下你既應變能力... vtyx`F f  
[T^?Q%h  
殺:哦..... F*` t"7Lm  
bL`eiol6  
7707:好啦!等我教你我自創的一式----追魂十字斬! 2*2:-o cl$  
89H sPB1"t  
殺:哇....名好像帥的說! dv!r.  
L:@fP~Erh  
7707:你跟住我做呢d動作啦! {@.Vh]  
@AQwr#R"l  
(打鬥圖) e |V]  
C6jR=@42Q  
zN!j%T.e  
在一個月之後...... % frfSGf.#  
5=L} \ankn  
7707:殺,你既追魂十字斬功力已經超越了我,現在你跟我過一招吧! -RMi8{  
=&vFVIhWcf  
V.=lGhi  
7707:殺,這是甚麼招來的,好像我的追魂十字斬.... vFQ,5n;fF  
vt1lR5  
殺:哈哈...這是我將在邪鬼那學返黎的金龍元力再加入落你的追魂十字斬裡的 !{Z~<Ky  
~OypE4./1  
7707:好極好極!你真有潛質! >jT p6tu,  
*Y6xvib9*  
殺:師父過獎了.... ~h)&&' a  
lV6dm=k  
7707:你現在可以出山了,去找龍翔大哥吧! PsnGXcj  
J7+w4q~cB`  
殺:好!! \/5RL@X}  
|+}G|hx@9  
待續... S6D^3n  
今集的ng: +L%IG  
杰走得太入.... } ]6f+  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-12 21:38重新編輯 ]
1條評分
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-12
引用第1樓mankit94104於2008-02-12 16:24發表的  : mUoIJ3fv_,  
做得好- - fV\]L4%  
比一個優點你 DN] v_u+}  
p.s:你狂整ng攪到我地整左好耐囧 "TOa=Tt{,  
(備用post)
c&nh>oN  
唔係7707既話我地好快整完-0-

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-12
第四話        客串演出:魚旦二號 G X{XdJD  
dtt~ Bd  
殺完成了訓練後,受到7707的指示回去搵龍翔師父。 x2Lq=zwJ  
eOT+'[3"  
殺:啦啦啦啦啦~~~啦啦啦 J @IS\9O  
<@v ]H@ E  
f. }c7  
正當殺一路行,一路唱出難以忍受的”嘈音”時, R9+jW'[K  
PJ4(}a  
}28=  
殺:呀= =邊個打我呀囧 #'baPqdO  
9LJZ-/Wq  
???:哼....走入我的領土我唔殺你...你都偷笑! ?#A]{l  
!D^c3d  
殺:這魔頭好強.....我的金龍斬也不會是他的對手... dEa<g99[?  
i]{1^pKq  
殺:死定了....(閉眼) )FN;+"IJ  
KJn!Ap  
突然,一道光芒破空而出! 08bJCH  
R"v 3!P  
nAJdr*`a,5  
???:呀!是驅魔獵人! V N{NA+I  
rh*sbZ68>E  
xxx:在下正是。 1Tp/MV/>  
$g9**b@  
???: 淆呀! oPf)be| #  
OHr Y(I6  
???化作一道煙,飄走了 ZD/jX_!t  
+0wT!DZW\=  
第四集上完 l\0w;: N3  
HvwYm.$zE  
今集的ng: ` mfq 2bVc  
/UcV  
iSLGwTdLn  
,i9Byx#TN  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 22:47重新編輯 ]
離線szehento
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-12
做得好好。
離線名字

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-12
不錯啊 }kHdK vZ  
hY5WJ;  
可惜,你唔能夠一次過放曬,要分開
媽子危機3─絕種消費者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)
新+了第2話,在1樓
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-12
個迪雲好串....冇啦啦ko左龐士(又冇得罪佢)! !打錯人仲走佬   好過分....
。S!u 逆儿〞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
新+了第3話,在2樓
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-12
Re:Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
引用第9樓kenneth125於2008-02-12 21:39發表的 Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓) : <R%;~){  
新+了第3話,在2樓
:+{ ?  
- -''' -U<Upn)2  
冇黎添- - ZT02"3F  
最衰要食野- - V._6=ZJ  
第4話一定要叫我- -''''
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-12
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-12
引用第11樓jeffreyxchen於2008-02-12 21:53發表的  : TF2>4 p  
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
r]W  
入TDS吧
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-12
D ng 好搞野 )s1Ib4C  
加油吧!
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-12
有d字好搞笑
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-13
我都想參加><你們作得太吸引我了>< 8Ld:"Y#  
我都要玩>< FWH}j0Gj|  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< 2<mW\$  
我一次都味試過....

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-13
引用第15樓zzzson於2008-02-13 00:34發表的  : A]L%dFK  
我都想參加><你們作得太吸引我了>< iCP/P%  
我都要玩>< CE15pNss  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< VF&Z%O3n  
我一次都味試過....
yfU<UQ!1  
你可以問人借ac

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-13
想1起玩add我msn iut`7  
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-13
引用第17樓kenneth125於2008-02-13 11:48發表的  : s<x1>Q7X~  
想1起玩add我msn 'gQidf  
EL3|u64GO  
或add choikongwai@hotmail都得- - @v\*AYr'M  
搵劍‧心 ,fEO> i  
盡湧躍- -
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-02-13
好好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個