切換到寬版
  • 4716閱讀
  • 55回復

[自創小說]小李回歸LFO故事…第一集:膠人之再臨《一個爛gag故事》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-01
引用第14樓小李於2008-12-31 23:09發表的  :
無人叫你地入泥睇既=_= 5Xq.=/eX  
睇到題目話明膠人之再臨啦! 5 O{Ip-  
係你地入泥姐= = %nG~u,_2f  
整膠你地又關我乜事姐?! S>vVjq?~l(  
.......
tDuUAI 54  
又唔可以咁講呀,人地想入,你又吹唔到佢地,post得出來就會比人話,唔想人地入呢話你就唔好post(加上人地有自由,你想吹都吹唔到...) Y3sNr)qss  
我地就係想看一看膠人點再臨 h>mBkJ {  
如上 0& SrKn  
整膠我地,你好大件事的(世界膠化) r7wx?{~ 28  
)\:lYI}Wpm  
我地唔係問左自己又點入呀,你話我果然無厘頭,我夠話你訓醒ON8+1 9 LO
[ 此帖被飛龍天牙在2009-01-01 16:06重新編� ]
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線野孩子
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-01
都幾好笑,哈哈
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-01
笑死我,,勁多同音字 "*H'bzK  
]J"+VZ_"I  
秦王比你改做泰王,,笑死
離線leon峰
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-01-01
膠唔膠冇咩所謂  .  最緊要好笑就ok!! aK=3`q  
4Xb}I;rM  
建議改好呢段對話: xYkgNXGs5  
你竟然……一拳就……打死我 @x>$_:]  
改為   打到我重傷 k`J..f9  
N~K)0RETn  
仲有.. 好多錯別字   <<別字勁多  (故意咁做??)
更新(L)lf2ver2.25版 ~ 直接飛到文章吧
離線ro472531
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-01-01
引用第20樓飛龍天牙於2009-01-01 15:45發表的  :
又唔可以咁講呀,人想入,你又吹唔到佢地,post得出來就會比人話,唔想人地入呢話你就唔好post(加上人地有自由,你想吹都吹唔到...) i}{Q\#=#  
我地就係想看一看膠地人點再臨 F0^~YYRJV  
如上 6)2M/(  
整膠我地,你好大件事的(世界膠化[表情]) )tQ6rd'  
.......
5z mHb  
抄周星星:D     吹到佢就勁啦   (<~ R[sT|  
>oaEG5%d  
世界膠化 SO WHAT   最多街上的人 都膠化
俺!登場!
離線eason3004
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-01-01
樓主奇想之多本人佩服
離線小李
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-01-01
引用第15樓廁所為上於2009-01-01 00:12發表的  :
你又知無人叫? }'- )  
睇到題目又點? Im#$iPIvT  
你整膠人點會唔關你事 Z%Kj^ M  
點解要問自己點解要入黎?
!!>G{  
1:我唔知 [AwE  
2:睇到題目證明隻眼無事   {`  
3:因為要問,所以要問 ,"ZlY}!Gn  
w!M ^p&T7  
回其他人: ?J-KB3Uv3  
小弟中文程度比其他人差! 2F{IDcJI\  
唔好見怪錯別字/同字字= =
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-01-02
引用第26樓小李於2009-01-01 23:49發表的  :
1:我唔知 s5e}X:  
2:睇到題目證明隻眼無事 + >j_[O5Y  
3:因為要問,所以要問
.......
^<-SW]x  
1.唔知唔好扮知 Vo()J4L  
2.證明隻眼無事又點? xH uyfQLk  
3.因為我要你死,所以你要死
離線小李
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-01-02
引用第27樓廁所為上於2009-01-02 00:09發表的  :
1.唔知唔好扮知 wvD|c%   
2.證明隻眼無事又點? 6*tGf`Pfdw  
3.因為我要你死,所以你要死
IV76#jL  
1:i like A7se#"w  
2:證明你健康 ~Q5HM  
3:我會死,不過係遲d既事 ^Ue>T 8  
引用第16樓leo93305於2009-01-01 14:28發表的  : CAfG3;  
又發膠野,你罵唔夠呀!
-VL3em|0  
罵夠了!不過名知比人罵先發^_^
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-01-02
引用第28樓小李於2009-01-02 00:27發表的  :
1:i like h8Gp>b  
2:證明你健康 S[Et!gj:  
3:我會死,不過係遲d既事
I?gbu@o  
1.你鐘意不是大晒:o ;-59#S&?tB  
2.我健康又關你咩事? 2]|+.9B  
3.我講要你馬上死:o 不是遲d:o
離線小李
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-01-02
引用第29樓廁所為上於2009-01-02 00:28發表的  :
1.你鐘意不是大晒:o Y%2<}3P  
2.我健康又關你咩事? uv,t(a.^  
3.我講要你馬上死:o 不是遲d:o
_15r!RZ:1  
1:我無話大晒 :2La,  
2:關心你 I_Q'+d  
3:你比我馬我,我就馬上面死
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-01-02
引用第30樓小李於2009-01-02 00:32發表的  :
1:我無話大晒 99vm7"5hQ  
2:關心你 ZhW>H  
3:你比我馬我,我就馬上面死
c8A //  
1.我無話你話大晒 !$P&`n]@  
2.咁關心不如關心你自己先 最基本的教育也是來自父母 以你現在的基礎實在很難學會 Ie4}F|#=  
3.教育不好令你詞語也不懂!?
離線小李
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-01-02
引用第31樓廁所為上於2009-01-02 00:33發表的  :
1.我無話你話大晒 >zVj+  
2.咁關心不如關心你自己先 最基本的教育也是來自父母 以你現在的基礎實在很難學會 &jr'vS[b  
3.教育不好令你詞語也不懂!?
y]yp8 Bs+  
1:唔明(可以長細說明嗎?) x pT85D  
2:難學會嗎?那我現在說的及打的是甚麼?火星文嗎?! #)z_TM07P  
3:不懂又如可?
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-01-02
引用第32樓小李於2009-01-02 00:39發表的  :
1:唔明(可以長細說明嗎?) e4ym6q<6!  
2:難學會嗎?那我現在說的及打的是甚麼?火星文嗎?! *DcJ).  
3:不懂又如可?
i{vM NI{  
1.不可以 CvS}U%   
2.是火星文沒錯 Z(k7&^d  
3.如何不懂又如何
離線小李
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-01-02
引用第33樓廁所為上於2009-01-02 00:40發表的  :
1.不可以 =wE1j  
2.是火星文沒錯 6HeZ<.d&  
3.如何不懂又如何
oP vk ^H  
1:不可以就算了! '@t}8J  
2:你為甚麼可以看懂?? pu3ly&T#a_  
3:你那高深的文句令我再次不明白!
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-01-02
引用第34樓小李於2009-01-02 00:45發表的  :
1:不可以就算了! fdk]i/*)  
2:你為甚麼可以看懂?? !5FZxmUup  
3:你那高深的文句令我再次不明白!
E3%:7MB  
2.我不會完全看懂 所以也會令你不明白 我十分正常(地球人來說) 而你的火星文不正常 造成溝通障礙 SY&)?~C  
<~D-ew^BU  
最後一點 我這個正常人要早點睡 要到正常的學校上學 u^5X@ .  
而你這個教育基礎也沒有的人......唔..你讀的學校應該是專給身體某部份有殘障的人上學(就算是腦袋不好 你也要回校) TX/Ng+v S  
加油吧! 我不會看低你!!!!
離線小李
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-01-02
引用第35樓廁所為上於2009-01-02 00:48發表的  :
2.我不會完全看懂 所以也會令你不明白 我十分正常(地球人來說) 而你的火星文不正常 造成溝通障礙
最後一點 我這個正常人要早點睡 要到正常的學校上學 &}N=a  
而你這個教育基礎也沒有的人......唔..你讀的學校應該是專給身體某部份有殘障的人上學(就算是腦袋不好 你也要回校) KB3zQJY  
.......
qQz f&"  
2:幸好火星文只用在網上!^_^ yDk|ad|  
最後一點: 7J:zIC$u>  
你是說我的學校不好嗎?! @#wBK3Ut^  
你可以說我本人不好! 7*D*nY4+  
但你不可以窩及我身邊的視物及人!.v.
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-01-02
你們這群傢伙想罵到何時-_-r
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線小李
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-01-02
引用第37樓炎‧龍於2009-01-02 00:56發表的  : b7X-mkF  
J|ni'Hb  
應該是現再吧^_^
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-01-02
引用第36樓小李於2009-01-02 00:54發表的  :
2:幸好火星文只用在網上!^_^ *6Ojv- G|5  
最後一點: BE&P/~(C  
你是說我的學校不好嗎?! 6mFH>T*jzH  
你可以說我本人不好! D)yCuw{M:  
.......
{i:5XL   
我沒說你的學校不好 994   
而是很偉大 ."N`X\  
引用第37樓炎‧龍於2009-01-02 00:56發表的  : x2P}8Idg?A  
Jd].e=]pN  
罵? 這也對 kG =nDy  
版規只有不能罵戰  -uho;  
沒有不能發膠 OokBi 02b  
這怎又令我想起一套完美的程式
快速回復
限100 字節

上一個 下一個