切換到寬版
  • 85531閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1420樓  發表於: 2010-10-20
引用第1416樓dwchan於2010-10-20 14:41發表的  : q-H ]Hxv  
喔喔喔~ ouuj d~b+  
終於更新了~ b.F2m(e2  
撒卡好性感@@
G7u85cie  
我沒有感覺 =6'A8d  
 c`TgxMu  
引用第1417樓pinkyjohnny於2010-10-20 14:47發表的  : Y) Z>Bi  
小銀果然強 TAP /gN'  
撒卡個頭好專業 Rh39x-`Z  
用鼠繪的嗎? aX! J0&3  
Ty>`r n  
Wjp<(aY[  
.......
JP#m} W  
不強.... n']@Sp m  
專業? ,+XQ!y%  
還差太遠... >PTq5pk  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... Z|u_DaSrr|  
反而線我就是用鼠繪拉線絛 OF)X(bi4j  
a83o (9  
引用第1418樓andickb123於2010-10-20 15:09發表的  : FBe 1f1 sm  
個頭髮既繪畫手法好好,我超喜歡喔=v=
Q-AN~k8+)[  
是嗎... 7kO 1d{u6b  
引用第1419樓無神論乂於2010-10-20 19:07發表的  : <I7UyCAF  
好想拉開佢件杉 ==
/IgTmXxxj  
色鬼 6;ICX2Wq'  
ZC05^  
===== '8Yx  
fV3J:^)F  
下回送上迪倫...
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1421樓  發表於: 2010-10-20
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整
[ 10238252在2010-10-20 21:21重新編輯此帖 ]
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1422樓  發表於: 2010-10-20
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的 : BRyrdt*_e  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
SN' j?-  
/'O? 8X<  
先看清楚 然後發問 16Cd0[h?  
!W^P|:Qt  
不強.... M8(N9)N  
專業? !59u z4  
還差太遠... 9bwG3jn4?  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... 8`Ih> D c  
反而線我就是用鼠繪拉線絛
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1423樓  發表於: 2010-10-20
引用第1422樓小銀saki於2010-10-20 21:29發表的  : sYa;vg4[  
P.#@1_:gC  
我的意思係用咩筆刷拉
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1424樓  發表於: 2010-10-20
引用第1423樓10238252於2010-10-20 22:21發表的  :
我的意思係用咩筆刷拉
%1\~OnT  
=j^ >sg]  
鼠繪不會上到美麗的筆的 s.$:.* k  
=C#22xqQ.  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的! thLx!t  
!,<rW<&;  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣 j4%\'xj:  
Lo*vt42{4  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果! Qa#Em1co  
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的  : y/Ui6D  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
y?'Z'  
可以做到 看你如何花功夫 ;q?WU> c{?  
F]GX;<`  
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! 0u}+n+\g  
============== ovk^  
W4#E&8g%  
什麼是線絛?怎用鼠繪拉? ]?sw<D{  
'i:S=E F  
SAI xey?.2K1A  
用鋼筆 大小0..5/1.0 畫出一絛線 p'4ZcCW?f  
XyYP!<].C  
然後按下 ctrl 看見那一些點 就可以拉出一絛不同彎曲的線 o*5b]XWw  
/lLG|aAe  
只要按下shift 就可以把全點一起拉去 &SM M<^P.  
/"@k_[O  
按下AIT 就可以把黠消除 Lvb'qZ6n  
AzMX~cd  
明白沒有?
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 1425樓  發表於: 2010-10-20
人來!!給我把她的褲子脫下來!~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1426樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! L[Y|K%;~  
============== kOV6O?h  
.......
D n}TO*  
0E`6g6xMS  
h5ZxxtGU  
鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 -hKtd3WbT  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 ~!ICBF~j  
9|2LuHQu+  
什麼是線絛? 吾識答你 HE*P0Y f=  
怎用鼠繪拉?  我地用字吾同姐
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1427樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 Jul xFjC  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 h}$]3/5H  
.......
a3oSSkT  
我都更唔知道你講咩野! Id'@!U:NA  
我想講! M)!:o/!cS  
你要問可唔可以問清楚D! od~`q4p1(-  
咩野陰影效果! js8\"  
你是指什麼 9C)w'\u9+  
咩野線絛!? |A@Gch fd  
可能我理解能力差啦! =v]eQIp  
你問點用鼠繪拉? YP vg(T  
你是指線線定係咩野!? Y&_1U/}h  
我都答左你點拉啦? 2F#R;B#2  
你唔知我講咩可能我語言有問題啦! UT7".1H  
=m= utd8  
吾知你UP乜 zVs|go>F  
>>我係指鼠繪跟繪圖版唔一樣!!! !T 3 Esv  
to*<W,I  
"世上冇野係冇可能" P =9Zm  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 O[fgn;@|  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀 +kTa>U<?  
我對電繪仲未認識到更多 ! .o5r;KD  
大大 請你教教我啦 Wy%F   
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀 ^y"$k  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 /< CjBW:  
IK-E{,iKc  
世上冇野係冇可能 6'6@VB  
/Iu._2  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面=] ')w*c  
8}W06k>)%  
引用第1樓10238252於2010-08-28 01:05發表的  : E$[\Fk}S  
最特別的係天尊生氣時會有瞳孔 Az2$\  
其他時間係冇既 [表情]
2JYt.HN  
你問咪d無聊野做咩? [\&Mo]"0  
我鍾意加咪加lor
[ 小銀saki在2010-10-20 23:02重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1428樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 h& (@gU`A  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 XI\aZ\v  
.......
7-ba-[t#A  
嗯!請教人還這種語氣! 9VN @ M  
8'B\%.+"8e  
回SAKI:冷靜
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1429樓  發表於: 2010-10-20
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  :
你問咪d無聊野做咩? U-FA^c;  
我鍾意加咪加lor
)1fQhdO}x  
kw-/h+lG  
算啦 既然你都吾知我講咩野 Xb^\{s?b  
當我冇問過你 _f3A6ER`  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 U*&ZQw  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀 {yb\p9q{Yo  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 INbjk;k  
你鍾意LOR =] q<yH!   
請你教教我啦 %&_(IY$d  
冇問題呀 有埋圖TIM uAjGR  
o~-X7)]  
(FjgnsW  
"ZyHt HAK  
PS: zi?'3T%Ie  
你問咪d無聊野做咩? mzT} C&hfP  
我鍾意問咪問lor
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1430樓  發表於: 2010-10-20
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  :
算啦 既然你都吾知我講咩野 tl)}Be+Dt;  
當我冇問過你 y:A0!75  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 %UQ{'JW?K  
.......
OpL 6Y+<  
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1431樓  發表於: 2010-10-20
引用第1430樓dwchan於2010-10-20 23:27發表的  :
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
?8,N4T0)  
不如你上網查下係筆壓係統出先定筆刷選項出先?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1432樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
鼠繪不會上到美麗的筆的  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的!  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣

如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到!

IVzA> Vd  
Au._n,<  
thPH_DW>eb  
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  : lq8ko@  
*6D%mrK  
"世上冇野係冇可能" A]?O& m |  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 U\8#Qvghf  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀   x\hn;i<  
我對電繪仲未認識到更多 ! W QLL[{mhS  
大大 請你教教我啦 O 4Pd N?  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀   wwcwYPeg  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀
\Tf{ui  
/N]Ow  
&#oZ>`Qu  
9;Pu9s[q2  
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : V=4u7!ha  
SxW}Z_8x  
(bFWT_CChz  
算啦 既然你都吾知我講咩野 i)=89?8  
當我冇問過你 .-u k   
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 cevV<Wy+  
.......
u4#~ i0@  
哇! K# i*9sM  
好勁啊!! )~blx+\y  
小教學! 'Tf#S@o  
仲要簽埋名! "4k=(R?  
這裡原來還有神人的! 我係時候收山 跟呢位師父學野啦!
ck jVa\  
Y5i`pY/}#?  
請問你教過我d啥?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1433樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 連回警告 (2010-10-20 23:43) —
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : (@WDvgi(  
算啦 既然你都吾知我講咩野 csFJ 5  
當我冇問過你 <<<有得當???我殺左人 當我無殺過得唔得? LA;V}%y ?  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 K?FX<PT  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀<< zh{@? k  
但我係問緊點一筆搞掂?
T[4[/n> i  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 =!g/2;-or  
你鍾意LOR =] <你估下有無可能? ph8Jn+|E  
請你教教我啦 |>IUtUg\  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀
w `. T/  
y= oVUsG  
sor連回了
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1434樓  發表於: 2010-10-20
引用第1432樓小銀saki於2010-10-20 23:36發表的  :
哇! \A'|XdQ  
好勁啊!! /RJ6nmN@}  
小教學! '!j #X_;  
仲要簽埋名! zp7V\W; &  
.......
p4m^ ~e  
多謝比面 ^eT  DD  
另外我吾係神人 L,Ao.?j  
致乎你收吾收山吾關我事 {h/OnBwG  
係時候收山 跟呢位師父學野啦!  %XEKhy  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
離線呀榮
發帖
icash
只看該作者 1435樓  發表於: 2010-10-20
我想CC你畫的達爾 唔知可唔可以畫   
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1436樓  發表於: 2010-10-20
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 Gfv(w=rr?  
另外我吾係神人 X:_<Y_JT  
致乎你收吾收山吾關我事 N<(HPE};  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! /KAlK5<  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~!
.......
?yp0$r/  
_ENuwBYW-  
請教我畫頭髮 = = y?>#t^  
請教我畫線條= =
]c}=5m/  
跪拜
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1437樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 給我冷靜一下 (2010-10-20 23:49) —
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 6z?gg3GV  
另外我吾係神人 Fk1.iRVzi  
致乎你收吾收山吾關我事 2yKz-"E  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! f-g1[!"F  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
.......
([ dT!B#aH  
答左我問題先啦!369 K=6UK%y A  
你更係神人啦 問人仲要那麼勁的語氣 Y-p<qL|_  
我答左你你又要踩 +;q.Y?  
你入來踩場我緊係要收山啦 Pl+xH%U+?  
又理解唔到我講咩野 alm- r-Kb3  
哎...可能我理解錯誤啦!
59*M"1['Q  
FAIL 依家幾點?
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1438樓  發表於: 2010-10-20
引用第1433樓小銀saki於2010-10-20 23:42發表的  :
sor連回了
GXX+}=b7qO  
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀?? V U~Dk);Bv  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ?? #Hu~}zy  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1439樓  發表於: 2010-10-20
引用第1438樓10238252於2010-10-20 23:50發表的  :
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀??冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ??我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
M{N(~ql  
講清楚d會死?唔通真係當? H+Z SPHs  
我想讚你炸 那麼大個點用一筆去做效果都見唔到 眼殘? =_pwA:z"A  
你神人 你唔教我點得呢? lCb+{OB  
我唔想罵戰鳥~ gPEqjj  
因為唔小同d無聊的小_雞講野 y,m2(V  
你要同我吵 我唔介意比msn你 請pm我 c[cAUsk i  
你呢d無聊的問題 你想我點答? :q+N&j'3  
問題係 你未答到我的重點
快速回復
限100 字節

上一個 下一個