切換到寬版
  • 1603閱讀
  • 13回復

[分享]域多係介紹唔係分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wong1995626

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-18
域多-ViCtOr u|]`gsFZ\  
就讀文光中學,是校內的壞份子,也是「青狗社」的一員,為人欺善怕惡,十分喜愛出風頭,暗戀著米兒 j -j,0!T~b  
HP 470 4.5 p/!P kKJ  
MP  560 7 YE\s<$  
SP 530 6 |*WE@L5  
STR 11 1.1 YX:[],FP  
DEF 12 1.2 Kwa$5qZI  
AGI 12 1.2 -Lbi eS%  
招: B7!dp`rPp  
彗星閃刀 w>ap8><4  
L@HWm;aN  
如上可以見到好屈攻,,不過MP用630好多- - $q~:%pQv  
出招方法:擋→←→拳 s>^$: wzu  
學習點數320消耗能力630MP !q_fcd^c  
破空閃 3fWL}]{<a  
Cn>RUGoUsI  
破空閃用500MP好多不過D攻都OK D#G(&<Q  
出招方法:擋←→拳 +Qe&#"O0  
學習點數250消耗能力500MP I z[T.$9  
快速逃跑 B#U:6Ty  
#$[}JiuL/  
呢招可以擋招,,如果你狂禁擋可以狂跑不過碌唔到地,跳唔到等等... 0*Is#73rjY  
出招方法:擋→跳 jVtRn.qh  
學習點數200消耗能力300MP "~&d= f0m  
閃雷快刀 5b^`M  
mlD 1 o  
低攻- -不過低MP d=_Wgz,d  
出招方法:擋→拳 9xm'0 '  
學習點數50消耗能力100MP  <c &6M  
連環快刀 / !*+9+h  
)2 jBhT  
呢招同流星風暴差唔多冇咩用(個人意見) wNgS0{}&`  
出招方法:擋拳拳 *N # {~  
學習點數80消耗能力MP200MP ;K9rE3  
流星風暴 1 Xi.OGl  
zn@yt%PCV  
呢招同連環快刀差唔多冇咩用(個人意見) + (|6Wv  
出招方法:擋跳跳 g$jZpU  
學習點數150消耗能力MP300MP E}WO?xxv74  
最多謝係大人一干佢借AC比我 D~s TQfWr  
佢而加仲係好似嬲緊我- -
[ 此帖被wong1995626在2008-02-18 19:56重新編� ]
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-18
請問你post出黎係......

離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-18
你係咪用域多分析呀??
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-18
引用第2樓jackypeople於2008-02-18 19:37發表的  : 9f ^c9@=  
你係咪用域多分析呀??
Whd2mKwiO  
唔知算唔算係?係掛
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-18
只係介紹 r{V=)h  
唔算分析
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-18
引用第4樓糯米滋於2008-02-18 19:41發表的  : DHUK_#!  
只係介紹 t J{3Z}K  
唔算分析
']N1OVw^vf  
呢位呀生/小姐講到我想講既野喇係介紹
離線mankit1221
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-19
流星風暴係要350mp架~
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-19
多謝分享 可以再長細小小
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-19
流暴格前衝招應該不錯= =

離線→_←
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-19
!`A]YcQ  
又拎人ac玩 &y} ]^wB  
但係又唔幫我過返d裝 hxB` hu-  
嬲死你~"~ wNfWHaH" m  
PnUYL.v  
====================== !_No\O  
引用第8樓牙羽於2008-02-19 18:15發表的  : F[ '<;}  
流暴格前衝招應該不錯= =
S [$Os7  
3pk=c-x  
緊係唔得啦-.- 6EX_IDb  
出手咁慢 ;8~tt I  
一出都比人沖左過黎啦~"~ !,(6uO%  
====================== (}4]U=/nV  
域多d飛刀比人彈左上天之後落返黎果時仲有攻的 h1(GzL%i_  
要小心e點(我個fd個就係咁輸左比我) +o4W8f=Ga  
====================== oEuV&m|yX  
我個域多係v1.0味轉能力點時的 :L6, =#  
所以我的sp只得480~"~(連sp鏈都用唔到) G-DvM6T  
加上我冇加過sp e樣野
轉左去大人一干個ac@@(e個ac個名太怪了....)
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-19
引用第9樓→_←於2008-02-19 19:38發表的  : ar%!h~  
}vXf}2C  
又拎人ac玩 R#\o*Ta  
但係又唔幫我過返d裝 gz~)v\5D/  
嬲死你~"~
.......
"%?$BoJR0  
sOR下次過啦 今次我唔明 唔係我唔幫你...
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-19
流星格到前衝招wo......... a^>e| Eq|  
你可以遠距離攻撃 \Q~HL_fy|Y  
流星可以格到雷島 超虎都得
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-19
你post泥做咩 ..介紹,,,同官網有分別嗎
離線→_←
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-19
引用第11樓jackypeople於2008-02-19 20:23發表的  : &f_ua)cyY  
流星格到前衝招wo......... y=k!>Y|E  
你可以遠距離攻撃 _2 Hehw  
流星可以格到雷島 超虎都得
s^lm 81;  
^a #  
流星出手咁慢-.- in>.Tax*  
好果你出先的話就話可以 A` )A=L  
但係對手一見到你個出手樣都會閃啦-.- hI}rW^o^  
根本冇咩用 \1[v-hvK  
倒不如用閃刀咪仲好=.= !`S61~gE  
仲有d前沖技玻到~"~ KpF/g[m  
=============== yE=tuHv(0  
如對手出波技就可以用破空閃黎破@@ 71wtO  
當然 Zf *DC~E_  
炮技就倒不如用快逃跑去佢後方攻
轉左去大人一干個ac@@(e個ac個名太怪了....)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個