切換到寬版
  • 2587閱讀
  • 30回復

[分享]域多-Victor介紹70% [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線★夏娜★

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-04-06
域多-Victor就讀文光中學,是校內的壞份子,也是「青狗社」的一員,為人欺善怕惡,十分喜愛出風頭,暗戀著米兒。 asT/hs SNS  
角色起初能力: 4t C-msTf  
a\K__NCrX  
能力 能力值 每加1點的效果 jY~W*  
HP 470 4.5 |JUb 1|gi  
MP  560 7 a&sVcsX  
SP 530 6 "w PA;4VQ  
STR 11 1.1 miWPLnw=L  
DEF 12 1.2 :,<G6"i  
AGI 12 1.2 sI M^e  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! qI]PM9  
ok      ok          ok            ok    uG5RE  
域多d點其實都得 YmBo/IM  
但係就血太小,只要血可以+5.5 ] +U:8*  
就比好多人強 AX`>y@I  
victor是以遠身攻擊為主,  8+7n"6GY2/  
所以mp方面一定不可以小看  gs xT  
hp加到1500 mp1300左右就可以了,  Q3@MRR^tY  
因為victor大多數招數所花的MP也不小  X0QY:?  
STR 和 DEF都要加爆(DEF可以500)  !!{!T;)l  
招式 _f"HUKGN  
閃雷快刀 /~8<;N>,+  
學習途徑 消耗能力 學習點數 %^ `b)   
開創角色時 100MP 50 Q NN*/n  
n+sV $*wvS  
攻擊力太低 wqB 5KxO  
vs實用度★ v$WH#;(\  
up lv實用度:★ 8\AyKw  
格擋力:★ %OV)O-  
擋左/右攻 &Zzd6[G+  
起手,收手這招(victor計)差唔多最快 +vDEDOS1  
唔好用方面:太低攻    N7wKaezE  
連環快刀 dy }O6  
進入體育館 200MP 80 vU4Gw4  
0mb|JoE(  
同閃雷快刀差唔多 zL^`r)H  
vs實用度:★★ Kyr3)1#J  
up lv實用度:★  ~BUzyc%  
格擋力:★★★ 6~oo.6bA  
流星風暴 z1K}] z%  
學習途徑 消耗能力 學習點數 a>05Yxw  
打贏大嶼山 350MP 150 jD<fu  
這一招好好用 M1Frn n  
攻高(都ok) lc:dKGF6  
仲有好多人係擋唔到衣招 Y=NXfTc  
;Dw6pmZ  
vs實用度:★★★  l[,RA?i {  
up lv實用度:★  `<?{%ja  
格擋力: ★★★ ms(Z1ix^  
破空閃 p{V_}:|= Q  
學習途徑 消耗能力 學習點數 L~Hl?bK  
    無            500MP 250 Y:x,pPyl  
X\=m  
這招攻都可以(在victor招計) ]-rhc.Gk@1  
起手快,攻高 ym]12PAU5  
vs實用度:  ★★★★    EMTAl;P  
up lv實用度:★★☆  u|G&CV#r  
格擋力:  ★★★ vqeWt[W v  
XEUy,>mR  
彗星閃刀 :rdw0EROy  
學習途徑 消耗能力 學習點數 rfz\DvV d  
----              630MP      320 Tc3~~X   
這招係victor最高攻的招 nEG+TRZ)\  
就算狂龍,,人性都破到 8et*q3D7`  
唔好用的方面:LFO最難用的招(擋左右左攻) bG|aQ2HW  
vs實用度: ★★★★☆  dj;Zzt3  
up lv實用度: ★★★★★ O(_a6s+m  
格擋力:★★★★    342m=7lK  
^xNs^wC.  
快速逃跑 #W]4aZ1  
比起閃雷快刀這招有用得多 #A:+|{H"  
學習途徑 消耗能力 學習點數 }C'H@:/  
- 300MP 200 yF _@^V  
使用時自身進入無敵狀態,連按跳鍵持續狀態。 C.#\ Pz0  
在無敵狀態內,不能使用任何的攻擊技巧。 3Ilf lXb  
+=N!37+G  
vs實用度: ★★ @)IHd6 R  
up lv實用度:☆  [9lfR5=Xw[  
格擋力:★★★★★    | e%o  
l>kREfHq!{  
@[2Go}VF  
4/Mi-ls_  
wnPg).  
[ 此帖被★夏娜★在2008-04-06 20:48重新編� ]
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-04-06
連環快刀有分別的..............可以打3下.......
啊~有朋友真好~
離線hinhin0621
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-04-06
幾時做2轉???
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-04-06
引用第1樓denny1997於2008-04-06 15:14發表的  : ,SQ`, C _5  
連環快刀有分別的..............可以打3下.......
li +MnLt  
我知 -"9&YkN  
但係d攻差唔多 :MFF*1  
我有 vTk\6o q  
閃雷快刀1400攻 2x<A7l)6  
去學校打 937 z*mh  
2招都ko唔到一怪 Ht,dMt>:  
到我有連環快刀都係2招ko一怪
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-04-06
引用第2樓hinhin0621於2008-04-06 15:15發表的  : _s%;GWj  
幾時做2轉???
*)| EWT?,  
做完一轉就會做2轉
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-04-06
這是70%-____-玩我-.- 9ZVzIv(   
d圖係官網的-__- L8WYxJ k  
動作是冇的-.- ,Qb(uirl]  
點破冇講-___- /T\'&s3D+  
仲要好多野copy官網-__-
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-04-06
快d做異轉啦
想像一切都是幻象.真理就是王道
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-04-06
閃雷快刀無用你玩呀!?
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-04-06
引用第7樓牙銓於2008-04-06 15:56發表的  : _@@.VmZL  
閃雷快刀無用你玩呀!?
`6RR/~kP(  
講三個優點出黎 _~.S~;o!b  
講唔到三個講兩個 bZlKy`Z  
講唔到兩個講一個 3XSfXS{lwP  
講唔到一個咁即係冇用啦
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-04-06
引用第8樓魚旦二號於2008-04-06 15:59發表的  :
講三個優點出黎 td5! S]  
講唔到三個講兩個 $ww0$  
講唔到兩個講一個 Mhu|S)hn  
講唔到一個咁即係冇用啦
LV@tt&|N  
1.閃雷快刀起手快收手快.可以用作突激 x4XCR,-  
2.閃雷快刀到左10LV攻就等同於流星風暴2-3LV到令到突激時減人血更快 dLbSvK<(I  
3.閃雷快刀可以向上向下靈活性更高突激時命中率提升 ![&9\aH  
我講到三個優點出黎!!!
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-04-06
d圖係官網的 c0Yc~&RF  
thx!
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-04-06
引用第9樓牙銓於2008-04-06 16:15發表的  :
1.閃雷快刀起手快收手快.可以用作突激 0i(c XB  
2.閃雷快刀到左10LV攻就等同於流星風暴2-3LV到令到突激時減人血更快 (_=R<:  
3.閃雷快刀可以向上向下靈活性更高突激時命中率提升 q!{>Nlk  
我講到三個優點出黎!!!
nh+Hwj#( x  
你都識講10lv uM,R+)3  
如果10lv先有流星風暴2-3lv D2I|Z  
不如我升流星風暴好過
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-04-06
引用第5樓polim1522000於2008-04-06 15:27發表的  : v.hQ 9# :  
這是70%-____-玩我-.- AdRp{^w  
d圖係官網的-__- (4| R}jv  
動作是冇的-.- VaA.J  
點破冇講-___- Tj+U:#!!~  
仲要好多野copy官網-__-
ueEf>0  
動作是冇的-.- 0Oa&vx  
動作根本個個都差唔多 $Z3{D:-)  
copy官網 0U8'dYf  
我會改番
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-04-06
引用第11樓★夏娜★於2008-04-06 17:02發表的  :
你都識講10lv w[$oH ^7  
如果10lv先有流星風暴2-3lv w O Ou/Y  
不如我升流星風暴好過
P-<1vfThH  
話明係突激,+上閃雷快刀起手同收手都快過流星風暴,你一出就比人破點玩突激?流星風暴係用來破人招,域多招招都有用!其實你有冇玩過域多??
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-04-06
用番自己圖片啦 S^ D7}  
你咁樣post你叫我地去官網睇都得啦 3SI0etVr  
呃分
離線.傻仔.
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-04-06
你D介紹好短下-0-,,,可唔可以將D圖放大小小
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-04-06
引用第13樓牙銓於2008-04-06 17:43發表的  :
話明係突激,+上閃雷快刀起手同收手都快過流星風暴,你一出就比人破點玩突激?流星風暴係用來破人招,域多招招都有用!其實你有冇玩過域多??
1Lk(G9CoY  
無用u1唔會出 VIN0kRQ#  
但咁低攻 W amOg0  
打到人好似無扣 s$? LMfT  
招右up得好慢 O|)b$H_  
唔up好過up啦
離線202202
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-04-06
我认为不够详细

樓主留言:

咪做好的 Ej 5_d  
得70%

http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線藍染之星
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-04-06
馬馬的是 u%+k\/Scp.  
(馬馬虎虎)
離線bruce_ice
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-04-06
copy官網 -__-
http://ibbs.hk/?u=16692
↑↑↑↑送迪倫1set  
╭╮
│└╮
└─╯
快速回復