切換到寬版
  • 3687閱讀
  • 78回復

[原創]請鎖post~~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-08-13
引用第16樓極速於2008-08-12 12:50發表的  : T<ekDhlr  
我平時升lv用雷昇咖 GSg/I.)S  
e+升招先
N~ M-|^L  
咁你未異轉之前呢?
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-08-13
分析黎嫁?
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-08-13
分析不同介紹啊....兩回事來的 ?I.<mdhN#t  
但看來似介紹大於分析....-,-+ $ OMGo`z  
8z, |N#  
例如雷昇 pjX ')i<  
ryp@<}A]!d  
範圍有多大? -kd_gbnr3  
玩家們要如何破解? p<3^= 8Y$  
用者又如何使用令命中率提高? j5;eSL@ /  
建議用途? K"r'w8  P  
用者可以如何補救雷昇的缺點? KCkA4`IeM  
雷昇適合那類玩家使用? v-@xO&<  
等等......

離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-08-13
無電極黑洞的
離線浪大俠
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-08-13
有改善既空間-,-
離線極速
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-08-15
有咩需要改善?? k 4+F  
我遲d先整到格招
按下圖
離線hinpotato999

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-15
點解做做下唔做格 sY=fS2b#)  
咁樣唔好 DT_HG|  
我等都好過做d做d
三小強,登場!
離線極速
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-08-16
因為未得閒整住,,,,可能要星期日(17)/星期一(18)先可以整到
按下圖
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-08-16
呢個人可能bug t$8f:*6(*  
之前死塔可以著裝既bug都係呢個人發現http://ibbs.hk/read.php?tid=63064&keyword= A+3@N99HeH  
升lv期間點解升得咁少招lv W?!(/`J]  
我次次升異轉都最少有一招8lv招 W{l+_a{/9  
呢個人仲叫我著bug裝同他打死塔 MN|y5w}$u  
他重話同一個米兒打win戰回
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-08-16
真的有點嫌疑 ;"\e aKl  
WS@b3zzN  
那你未異轉時你怎去升等級 ?
(:
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-08-16
引用第28樓freeze3704於2008-08-16 11:21發表的  : Q2PY( #  
呢個人可能bug m,$oV?y>j  
之前死塔可以著裝既bug都係呢個人發現http://ibbs.hk/read.php?tid=63064&keyword= XRKL;|cd  
升lv期間點解升得咁少招lv oL#^=vid"  
我次次升異轉都最少有一招8lv招 ',`iQt!Lx  
呢個人仲叫我著bug裝同他打死塔 (1fE^KF@f  
.......
JJq= {;  
遲D post圖(關於呢個人仲叫我著bug裝同他打死塔)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-08-16
引用第30樓freeze3704於2008-08-16 11:33發表的  :
遲D post圖(關於呢個人仲叫我著bug裝同他打死塔)
b-U LoV  
似喇 .B{3=z^  
條友成日發d post都係講bug

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線極速
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-08-16
你地唔好亂up好wor /qed_w.p  
|)* K#%j  
我幾時每次開post都係講bug丫? f)l:^/WP+  
10個裡面幾多個係講bug咖?? 8s-y+M@.  
R22YKXU  
我未異轉個d係狂打生日快樂!璇瓏&霸王歷奇咖..過左130lv先去打魔再... fPZt*A__  
根本打霸力和生日有兩個com/1個com係度幫我打已經足夠..所以咪少用招囉.. 0z #'=XWk  
跟住異轉左之後..就先用雷昇..唔知既話你地唔好亂up
按下圖
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-08-16
引用第32樓極速於2008-08-16 12:31發表的 : E;/WP!/.  
你地唔好亂up好wor [表情]
我幾時每次開post都係講bug丫? 7DDd 1"jE  
10個裡面幾多個係講bug咖??
.......
  ?;zu>4f|  
~7+7{9g  
8=CdO|XV  
"3.v(GVr  
yhv(KI  
啥來 ?
離線極速
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-08-16
引用第33樓freeze3704於2008-08-16 12:34發表的  : ${m;x:'  

bCMo8Xh  
|_."U9!Z^  
.......
%]7' 2  
你屈人吾好屈到咁喎 ' L?e)u.  
但我有用咩? 你以為我講真? 0t*e#,y  
我係個場到有話係吾會用 -fpe  
用bug會俾人封ac m%m<-.'-  
我咁得閒整到自己ac俾人封? X3e&c  
係你叫我著bug裝入黎咖 2[~|#0x  
我都吾識bug Em)U`"j/9  
點bug呀? S&/,+x'c|  
你自己咁叻post埋上黎呀 uN>JX/-  
oCfO:7  
你邊隻眼見到我有用bug裝? -p.c8B  
仲有 故事模式係之前未更新既bug ypU-/}Cf,  
你post上黎無用
[ 此帖被極速在2008-08-16 13:04重新編輯 ]
按下圖
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-08-16
你玩死塔故事已經係BUG O6*2oUKqK  
我見得意先入 &1 /OwTI4J  
仲有我係話15樓有BUG ONLY WC0z'N({W  
清者自清 OfG/7pw5%B  
你有冇BUG(你自己心照)
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-08-16
引用第32樓極速於2008-08-16 12:31發表的  : *+OS;R1<  
你地唔好亂up好wor [表情]
我幾時每次開post都係講bug丫? f=k_U[b4>  
10個裡面幾多個係講bug咖??
.......
{N3&JL5\"E  
大佬. Hf /ZaBn  
我犘犘星人掛七下tim啦- - gY'-C  
都係130打魔再. BLN|QaZ  
都有幾招8-9lv... dGyrzuPJ  
130打魔再你唔洗用招?
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-08-16
引用第35樓freeze3704於2008-08-16 13:12發表的  : 9X?RJ."J  
你玩死塔故事已經係BUG h;@c%Vm  
我見得意先入 f8 BZkh  
仲有我係話15樓有BUG ONLY +Xp1=2Mq  
清者自清 zuu<;^/R  
5(gWK{R)*  
P>S 你打魔再應該UP好多招LV先係
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-08-16
離線極速
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-08-16
引用第35樓freeze3704於2008-08-16 13:12發表的  : Y0.'u{J*  
你玩死塔故事已經係BUG JO`r)_  
我見得意先入 u7^( ?"x  
仲有我係話15樓有BUG ONLY ;p2b^q'  
清者自清 WQ 2{`'z  
B2oKvgw  
我真係無bug喎 'da 'WZG  
死塔故事全部人既ac都有lo O!%T<2i3  
我玩故事式既死塔=bug ) [?xT  
咁你入黎玩=你都係bug #D/*<:q5  
你夠膽話你無bug?
按下圖