切換到寬版
  • 3793閱讀
  • 28回復

[遊戲改圖]新手cut圖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線日日lfo

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-02-06
&?gcnMg$,J  
引用第14樓kwancheukyiu於2009-02-08 10:55發表的  : ]n$ v ^  
我想問個backgroung點cut?
5cl^: Ua  
小畫家cut e"Z,!Q^-L  
|@?='E?h  
kpk ^Uw%f  
FE#| 5;q.  
9>_VU"T  
[ 日日lfo在2009-02-08 11:40重新編輯此帖 ]
1條評分
離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-02-06
唔錯wo~我唔識cut呀...
I will be a scapegoat if I can.
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-02-06
引用第1樓〝恩於2009-02-06 16:32發表的 : c>C!vAg  
唔錯wo~我唔識cut呀...
rE\&FVx  
你係真唔識定假唔識-.-"" @_h=,g #@  
點解人地cut4個都+5,,,, Lf8{']3  
我咁多改圖重有個達爾招都+3.,,,,,, g#5t8w  
版主偏心呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FWS!b!#,N  
版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀版主偏心呀 版主偏心呀
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-02-06
引用第2樓parco_123於2009-02-06 18:25發表的  :
你係真唔識定假唔識-.-"" yrR,7v J  
點解人地cut4個都+5,,,, IN!IjInaT@  
我咁多改圖重有個達爾招都+3.,,,,,, Je~<2EsQ  
版主偏心呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;<|m0>X  
.......
/k^O1+]H  
幾令BO Y; q['h  
PS.呢D叫同人唔同命
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-02-06
引用第2樓parco_123於2009-02-06 18:25發表的  :
你係真唔識定假唔識-.-"" w]V d IS  
點解人地cut4個都+5,,,, ik|iAWy  
我咁多改圖重有個達爾招都+3.,,,,,, Kl k[ h  
版主偏心呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WiclG8l  
.......
ADN  
5 ICASH?
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-02-06
引用第3樓黑旋影於2009-02-06 18:34發表的 :
幾令BO Z2u5n`K  
PS.呢D叫同人唔同命[表情]
g {?]a'?  
囧,,, {(!j6|jK  
原來係i-cash-.- F;^GhiQVS  
多謝樓上提醒
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-02-06
引用第5樓parco_123於2009-02-06 18:39發表的  :
囧,,, G&/RJLX|w  
原來係i-cash-.- s'/ g:aJ  
多謝樓上提醒
} + 8w  
30 ICASH=3威望................
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-02-06
this is 合成圖而已
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-02-06
引用第7樓中毒魔人於2009-02-06 18:41發表的 : \?_eQKiZ3  
this is 合成圖而已
:N<ZO`l?  
認同:s 7Xu.z9y  
不過佢整得太簡單,,, ?>V4pgGCE  
整多D會好D
離線+_+
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-02-06
新手cut圖... FbVdqO  
我睇唔到有接口位,幾好~ e{~s\G8g  
可以試下自創招式,cut圖~
...
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-02-06
新手都好勁既 3_JxpQg  
我唔識整
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-02-07
你係真唔識定假唔識-.-"" 0#~e KF y  
點解人地cut4個都+5,,,, V 45\.V  
我咁多改圖重有個達爾招都+3.,,,,,, A+Nf]([  
版主偏心呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U$j*{`$4  
.......
1=x4m=wV  
這個只是鼓勵新手發帖的分數而已。
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-02-08
你係真唔識定假唔識-.-"" rWKc,A[  
點解人地cut4個都+5,,,, #wH<W5gSZ  
我咁多改圖重有個達爾招都+3.,,,,,, PYDf|S7  
版主偏心呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1?\ #hemL  
.......
"f|\":\  
2 fp\s5%J}  
起碼人地係cut圖 L M  
冇唔靚既感覺 z}v6!u|iZu  
你個d得天魔個張唔錯 ,6Ulj+l  
其他都唔掂
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線peter9_13
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-02-08
幾好... "*O(3L.c-  
新手有咁概力以好勁的了... <%fcs"Mb  
樓主加油!!
e個玩家係gm?
[/URL]
離線kwancheukyiu
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-02-08
離線日日lfo
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-02-08
引用第14樓kwancheukyiu於2009-02-08 10:55發表的  : SenDJv00  
<{U "0jY!9  
小畫家cut HS!O;7s'  
-' 7I| r  
:G?6Hl)~)  
m}Z=m8  
>P*wK9|(  
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-02-08
新手cut算係咁啦

離線疾豹影使