切換到寬版
  • 4615閱讀
  • 62回復

[其他]悟地分析(15%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線鋼鍊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-17
%6W%-`  
悟地 -Woody 6E#znRi6IE  
耀昇書院的搏擊社的隊長,為人心思細密,觀察力強,處情冷靜,加上俊俏的臉孔,深受女同學熱烈歡迎。 dSI<s^n  
角色取得方法: we/sv9v}n  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! Ii&\LJ  
    OK      OK          OK        OK Z0[d;m*  
  角色起初能力: }n( ?|  
能力 能力值 每加1點的效果 ;Rljx3!N  
HP      515        5.5 {SkE`u4Sz  
MP      560          7 = inp>L  
SP    515          5.5 Gsu?m  
STR  14          1.4 Rc vp@  
DEF    11          1.1 ij,Rq`}l  
AGI    12            1.2 v&qL r+_7  
我覺得先用哂普通裝 IG Ax+3V  
王衣,王連,迷手,炎盾,王頭,豬鞋啊 4nrn Npf`b  
接著用龍心,中連,元手,中手 Y$5uoq%p3A  
注:用羅手都可以,用龍心因為佢的+mp點高 PbnAY{J  
+上悟地mp1點+7 rS!M0Hq>t  
sp要1100-1200左右 D&{CC  
因為要用中連 kMx)G]  
所以係好易用到,因此建議玩家用 ek"U q RY  
我的用了裝圖 }/lyrjV  
w>o/)TTJL  
我的本身能力值 G*f\ /  
+Qf<*  
招式 2FcNzAaV  
w{*PZ b4  
鬼車腿  真虎  奧義 `&9iC 4P  
超虎      音都    真狂虎 63i&<  
虎翔      狂虎    昇空鬼車 3$_JNF`  
站立樣子 p,.6sk  
N%F4ug@i   
suS[P?4  
2){O&8A  
跳攻 ob;O,&e0>  
n?778Wo}  
跳防 $XI.`L *g  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:41重新編輯 ]
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-17
鬼車腿  招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! 19U&4Jk  
(影片要等待,等jackpeople教我用 ?;_*8Doq-a  
1BEs> Sm  
學習途徑 消耗能力 學習點數 C5~n^I|  
開創角色時 180MP      40 : 0 ,yq?M  
出招方法 4BSqL!i(  
抽拳拳 /wax5FS'I,  
鬼車腿起手 @H<*|3J  
鬼車腿出招的第一部分 ' '(rC38  
鬼車腿出招的第2part u>]3?ty`  
鬼車腿收手 m8;w7S7,j~  
招式介紹:先頭向下,接著倒立5個身位左右,再收尾 r^a:s]  
招式優點:可以連招,魔用量低,可斜上下出 f Zj,Q#}D  
招式缺點:低攻,低防,格招普通),後面冇防 L$ i:~6  
打關實用度:◎◎◎ *:Rs\QH   
vs實用度:◎◎◎ ZSs@9ej  
音速刀 y%X! l(gQ  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! gXlcB~!  
F(#?-MCs  
學習途徑 消耗能力 學習點數 NYr)=&)Ke.  
打嬴冰火皇后島 200MP 50 d!UxFY@  
出招方法 -pIz-*  
擋左/右拳 `IEA  
haY]gmC  
招式介紹:先伸出手,再發射2的刀形元力 b"Q8[k |d  
招式優點:魔用量低,可斜上下出,唯一一招悟地的遠攻 YVwpqOE.=  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防 ]'"Sa< ->  
打關實用度:◎◎ 641P)  
vs實用度:◎◎◎★ 71y{Dwya  
虎翔霸 +ZwoA_k{  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! !:m.-TE  
aG83@ABx  
(影片) pr,,E[  
學習途徑 消耗能力 學習點數 hPUAm6 b;  
進入體育館 300MP 100 |1 "&[ .  
出招方法 EG`6T  
抽左/右跳 xnt)1Q  
招式優點:可以逃走,魔都算低 oOaFA+0x  
招式缺點: 低攻,格招力超低 #G.eiqh$a  
打關實用度:◎◎ &92/qRh7  
vs實用度:◎◎ +]nIr'V  
狂虎斬 M2-`p  
招式圖示 SAdE9L =d  
復刻版 X-CARD Yahoo N<8\.z5:<  
                OK            OK Uns%6o  
消耗能力 學習點數 Z[OX {_2]K  
150MP        40 n."n?C'{  
出招方法 bY2R/FNL=  
擋下攻 v UVFW'-  
y]0O"X-G  
招式介紹:行前1-2身位,再用手打落地 x};~8lGT>t  
招式優點:魔用量低,學點低 >x JzV  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防,係悟地最低攻的1招 !8[T*'LJ-  
打關實用度:◎ c )LG+K  
vs實用度:◎ pa1<=w  
5E-;4o;RI(  
vMB61 |O  
aZ4?! JW.  
9-/q-,  
T{k_3[{0o  
Jz~:  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:40重新編輯 ]
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-17
備用post2
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-17
備用post3
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-17
2個備用post夠啦 Vo@7G@7K(  
LDc EjFK(  
ps:可唔可以cut細啲圖呢? 7DJEx~"!2-  
好難睇,又load得耐
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-18
你悟地配點太差-_-
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-18
woody好似血太少bo K<e #y!  
回:咁就10% &))d],tJX  
唔好玩啦 YCD |lL#  
呢到頂多2-3%
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-18
點解咁低防......
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-18
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : Tvx1+0Z%z  
點解咁低防...... [表情]
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 izl6L  
竹 大 =  奧 廿戈 = 義
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-18
引用第8樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:55發表的  : BP3Ha8/X  
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 G=:/v  
竹 大 =   奧 廿戈 = 義
P6v ANL-B  
你咁會比人扣分的.... QL7b<xDQC*  
一下post2個post 1&dtq,|N  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-18
引用第5樓※牙傑§於2008-06-18 11:23發表的  : Vm%G q  
你悟地配點太差-_-
@ VWED  
點解咁講? w ,j*I7V  
引用第6樓kaisanglo於2008-06-18 11:25發表的  : NxHUOPAJc  
woody好似血太少bo  X)3(.L  
回:咁就10% JWb +  
唔好玩啦 aC,adNub  
呢到頂多2-3%
p":u]Xgb  
我到150lv會轉埋中手中連 ;E.]:Ia~  
"6jt$-?  
得  QY;(Ny/(y  
t{>K).'  
改番做5%好味? cfIC(d  
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : =dGp&9K,fw  
點解咁低防...... [表情]
pCE GZV,d@  
因為味爆攻防 B7f<XBU6>  
引用第9樓飛龍天牙於2008-06-18 12:20發表的  : O) q4^AE$  
(=!At)O  
你咁會比人扣分的.... KL_ /f   
一下post2個post ,`H weIq(  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
R #wZW&N  
+點係自由的 ,j_js8r  
lx|Aw@C3~  
+上我153lv就爆哂攻防 R%jOgZG  
[D~]  
150lv就過1800攻防 =dAAb\:  
7p1Y g  
4500mp唔過份 u}% OC43  
aGbG@c8PRi  
我打迪下用真虎(因為快過超虎)都岩岩夠用 ,8 4|qI  
n[jXqFm!`  
反正用超虎都差唔多 "u6pl);G  
H,% bKl#  
但超虎我招野低lv MqZ"Js  
4t[7lL`Z  
mp多d係咁 U6&`s%mIa  
,i yy2  
仲有mp多少係睇你出得密唔密 tc'iKJ5)  
T1d@=&0"  
有人悟地得超虎但有8000幾mp vFk@  
lAN&d;NU6Z  
+上我的裝係得咁多
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-18
多謝分析!
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線龍龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-18
+點唔係咁好
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-18
引用第12樓龍龍於2008-06-18 18:21發表的  : |m-N5$\IC  
+點唔係咁好
WR #XPbk  
要我講幾多次啊 lR %#R  
&4OJJ9S  
+點係自由 =aVvv+T  
7]rIq\bM  
比個例子你渣
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-18
開多左
離線狂龍戰士
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-18
多謝~做得幾好
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-18
比起之前某個悟地分析你算係做得好好架啦 I q|'#hs  
加油,快d做好佢^^

樓主留言:

多謝啊 j*QdD\)  
:?f+*  
本身等做龍易果個教我影片 {e&fBX6;  
B9"d7E#wHF  
但佢exam,唔on ;.jj>1=Tnl  
R_j.k3r4d  
現在搵緊啊劍心沖好涼

離線laptak
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-18
引用第10樓鋼鍊於2008-06-18 13:42發表的  :
+點係自由的
+上我153lv就爆哂攻防
.......
-$!r+4|q  
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-18
引用第17樓laptak於2008-06-18 20:43發表的  :
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
yuC"V'  
我想講我悟地147lv X,3"4 SK  
YAR$6&  
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
離線laptak
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-18
引用第18樓鋼鍊於2008-06-18 20:45發表的  :
我想講我悟地147lv
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
w*'DlP<7  
我咪話有特lo \aSc2Ml]3n  
你仲話4500mp
快速回復
限100 字節

上一個 下一個