切換到寬版
  • 5042閱讀
  • 78回復

由摩摩星人出現起,就是噩夢的開端?你認同不... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-10-31
引用第19樓dwchan於2010-10-31 21:30發表的  :
迪洛夫真的很慘,2個兒子也是BL,
迪家看來香火到此為止了~

迪倫只是跟迪云BL而已。
離線pinkyjohnny
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-10-31
引用第18樓黑天狗於2010-10-31 21:28發表的 :
撒卡,絕不會是迪倫那杯茶。

撒卡轉性吧
像小銀畫的那樣
迪倫一定鍾意XD
閃光昇龍霸
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-10-31
引用第21樓pinkyjohnny於2010-10-31 21:34發表的  :
撒卡轉性吧
像小銀畫的那樣
迪倫一定鍾意XD

迪倫也會同時轉性。
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-10-31
引用第14樓黑天狗於2010-10-31 21:18發表的  :
之後u1更背叛魔人們將迪倫恢復年輕,然後再來一個卡倫sm。

未夠,
可能遲啲星仔同唔知邊又合番次
整個尼布拿出黎= =!
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-10-31
u1 正在發展BL 故事= =
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-10-31
引用樓主dwchan於2010-10-31 19:52發表的 由摩摩星人出現起,就是噩夢的開端?你認同不... :
由摩摩星人出現起,就是噩夢的開端,好好的為啥出一堆腦殘外星生物做啥!?

一天到晚當變態,跟著我家JESSIE屁股就是不走....

相比起上帝之手的時代,後來的故事真的白爛的很,

.......

JESSIE和小丹的合體 =佢地的孩子  = ]
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-10-31
其實迪倫年輕返 證明迪雲變左路人甲....

點lfo唔可以好似某d動畫咁...主角們可以靠自己既堅持黎到敵人

而要不斷出新野...要不斷出d新系統黎提升主角力量.....好似佢地為左打贏上帝之手黎異轉..

我依家追lfo故事都係為左睇星仔d故事 睇佢最後會點

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-10-31
引用第24樓yeungk於2010-10-31 22:06發表的  :
u1 正在發展BL 故事= =

所以我才說LFO向腐女最愛ONLINE GAME之路又跨前一大步了
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-10-31
出到異轉已經去到盡啦..
即係已經玩完, bye bye~
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-10-31
我真的放長雙眼看
到時,說不定會見到

在酷月之下,一對基佬擁抱在一起.....(我又再次給打飛了...)

合體戰神都出了,JESSIE還不會2轉= =
[ dwchan在2010-10-31 22:53重新編輯此帖 ]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-10-31
引用第29樓dwchan於2010-10-31 22:41發表的  :
我真的放長雙眼看
到時,說不定會見到
在酷月之下,一對基佬擁抱在一起.....(我又再次給打飛了...)
.......

唔錯...
基情四射啊+_+
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線影‵
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-10-31
再咁寫落去只會愈來愈爛/離譜
出lfo2好過啦
離線hei神
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-10-31
一切 原頭 係 索特 同佢呀哥 搞出黎   ( 古佬傳說 )    << 我諗U1  1.0時代 係無諗過的  
而且 一切都有關鍵!!! 星仔 <<<<    第一集[學校] 已經識出元力喇
就講 迪雲  << 又講到  殺龍巴  搵到條 兇獸  比 迪博士 令 迪雲, 迪倫 變 咩米加加合成體  ( 體育館 比提 叫咩 原力突變 )

而 飛行要塞 得知 終極魔人 以前 同索特黎過 人界  <<< 果陣 暗示 有機會講到魔界吧 !??  

天馬行空 !?!? 第一集 開始 已經好 天馬行空喇 -0-   元力 這種東西 就已經夠天馬  ,  霍雷 D 傳送裝置 又點計??

元力> 超級元力 ( 經歷生死之間?? ) > 超界力量 !?!? > 元力 !?!?  

故事係有D亂  不過劇情 都OK !!!      無錯連我自己 講野都亂哂  

故事有頭有尾吧?!?? 點明左 N年前 星仔 的生平 !!! << U1 應該唔係 一出呢隻GAME 果陣諗到掛??

提外話 :  講到合體 一開始 咪有基佬合體囉 火尊 冰尊

神力量的 真天魔 夠唔夠 合體戰神打!?!?  ( 真天魔 100% 比 超界秒???)    迷:  咦 唔通真天魔都係合體戰神??? 真係合體喎!?!?
離線影‵
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-10-31
引用第32樓hei神於2010-10-31 23:03發表的  :
一切 原頭 係 索特 同佢呀哥 搞出黎   ( 古佬傳說 )    << 我諗U1  1.0時代 係無諗過的  
而且 一切都有關鍵!!! 星仔 <<<<    第一集[學校] 已經識出元力喇
就講 迪雲  << 又講到  殺龍巴  搵到條 兇獸  比 迪博士 令 迪雲, 迪倫 變 咩米加加合成體  ( 體育館 比提 叫咩 原力突變 )
而 飛行要塞 得知 終極魔人 以前 同索特黎過 人界  <<< 果陣 暗示 有機會講到魔界吧 !??  
.......

我覺得佢地個冒險圍繞番地球就冇問題
但講到其他星球就真係離譜得制....
佢不如遲下講走出太空丫~
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-10-31
引用第33樓影‵於2010-10-31 23:11發表的  :
我覺得佢地個冒險圍繞番地球就冇問題
但講到其他星球就真係離譜得制....
佢不如遲下講走出太空丫~[表情]

遠古時候就已經可以弄個亞空間機器出來,無視星球與星球間的差距,彷如未來產物隨意門的前身。
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-10-31
引用第32樓hei神於2010-10-31 23:03發表的  :
.......

U1哪在出之前就想到,小丹個豹影以前叫獅皇波~@@
我只知道一堆正義朋友,面對那堆把便當吐出了的魔人,不變基佬根本就是給壓住來打
要不一下打死人,要不一下給人打死

這樣還好看嘛?
[ dwchan在2010-11-01 00:03重新編輯此帖 ]
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-11-01
引用第35樓dwchan於2010-10-31 23:57發表的  :
U1哪在出之前就想到,小丹個豹影以前叫獅皇波~@@
我只知道一堆正義朋友,面對那堆把便當吐出了的魔人,不變基佬根本就是給壓住來打
要不一下打死人,要不一下給人打死
.......

朱總:故事不是重點,重點是多出一個人物,就等於呃多d錢。
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-11-01
引用第36樓黑天狗於2010-11-01 00:04發表的  :
朱總:故事不是重點,重點是多出一個人物,就等於呃多d錢。

恭喜你啊朋友,你已GET到重點!
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-11-01
.......

他們是合體,但不是戰神...  

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-11-01
講真,出D暗黑真係樣衰到死,我想佢出多隻女角,萌萌那類
要貧乳,,那就正了;P
快速回復
限100 字節

上一個 下一個