切換到寬版
  • 3278閱讀
  • 50回復

依家d攻防點數改到咁 點vs= =? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-11-28
引用第39樓chars於2009-11-28 22:44發表的  :
就系有d人中意樂云 無奈佢d加點另佢變成屈角 冇人同佢vs

咁就鄙視那些人好了+_+
唔好同佢打vs :D
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-11-28
引用第37樓chars於2009-11-28 22:35發表的  :
你都系唔明個問題ge重點
奧龍同樂云其實系同一個問題--升好少lv就可以達到6000攻
你用佢地倆個黎比根本比唔到咩野出黎
.......

想講清禁一下,5.0之前d招攻,高過兒家好多,結果U1改了幾次後,邪鬼達爾迪倫火佬地尊等等,重有好多角色既招,唔講得太多,自己問老手,相繼變廢變弱,以前d玩家未改前未一樣係咁VS,而且冇異轉,平均血都係4-5000,重要留點,兒家有得比你加未算幸福囉,但冇人叫你貪心150Lv就爆晒1000攻防,我有幾個角色都係600攻1000防,你想爆關秒怪未加爆佢,唔想未加血先囉,唔明個個係你先岩,奧龍樂雲加攻防個招最好改番攻擊招,其他角色都係就最好,連合戰隱技都改埋攻擊招重正,你快d同U1反影下啦,呢度吹水黎比我地聽都冇用啦。
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-11-28
引用第40樓bk的卓男於2009-11-28 22:54發表的  :
咁就鄙視那些人好了+_+
唔好同佢打vs :D

我用星仔打贏奧龍,咁唔通對手又鄙視我?跟本係佢自己問題,3060都打贏過我星仔啦,唔通又鄙視佢隻迪雲,咁未好唔得閒,下下VS怕輸就咪打,我都輸過成千局先練到技術返黎啦,咪膠啦!玩技術除裝打咪得囉!
離線chars
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-11-28
引用第42樓tsunate於2009-11-28 23:19發表的  :
我用星仔打贏奧龍,咁唔通對手又鄙視我?跟本係佢自己問題,3060都打贏過我星仔啦,唔通又鄙視佢隻迪雲,咁未好唔得閒,下下VS怕輸就咪打,我都輸過成千局先練到技術返黎啦,咪膠啦!玩技術除裝打咪得囉!

因為有1000攻存在
衣家除裝已經行不通了T_T"

我覺得u1 1000攻同gm裝 的設定 就像在間接地擴闊 ‘’貧富懸殊‘’
如果之后真系再推出1500攻甚至 2000攻
我地真系唔駛再玩vs了
[ chars在2009-11-28 23:29重新編輯此帖 ]
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-11-28
引用第43樓chars於2009-11-28 23:24發表的  :
因為有1000攻存在
.......

600攻1000防夠打贏奧龍,你自己睇下其他人點打奧龍啦,佢一轉好多弱點,係你睇唔通姐,盡量唔好係上方去攻擊佢,留意佢下方好Q弱,火佬用豪火大轟都輕易破佢招,迪雲就不停跳昇真龍玩死佢。
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-11-29
防ge 話可以合體後係room 入邊加
波加 係room 入邊1點1.8
o龍好快比gm 改架啦
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-11-29
做咩咁講,小丹明明好勁
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-11-29
引用第43樓chars於2009-11-28 23:24發表的  :
因為有1000攻存在
.......

點會有咁高攻ar,你用下腦la,就算比你有1500攻防,你d血都好低la,點打關ar??
離線chars
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-11-29
引用第47樓omegah4400於2009-11-29 14:18發表的  :
點會有咁高攻ar,你用下腦la,就算比你有1500攻防,你d血都好低la,點打關ar??

咁1000攻都有 點解1500攻會冇?

1500防的話 根本唔駛血 因為根據依家基防ge設定 你咁高防 人地下下扣你0 根本唔駛血
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-11-29
奧龍一直都係勁屈機英.
一食中衝爆就比人連屈好多hit.痛都痛死
異轉1技都玩死人.
加上1000攻威力,加埋晝夜裝再加埋攻,3000幾攻食中10lv追風都差唔多秒- -
K49
離線平子真子
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-11-29
未去合體囉,
合左就可+到1000攻防,咁就夠人揪啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個