切換到寬版
  • 6077閱讀
  • 64回復

《哈利波特 - 死神的聖物》官方影片 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線yukinhang321
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-10-05
引用第49樓火仔於2010-10-03 01:17發表的  :
講多少少,哈利同榮恩2個有拍哈利波特外,仲有其他片
榮恩:拍左一套有關學車既電影係06年係05年拍另一套唔知咩片
哈利:就06年到做左一場歌劇,佢要無著3上陣
至於妙麗係一名學生,讀緊大學,佢就係拍哈利無拍其他
至於其他演員有拍其他,例如石內卜有份做魔街理髮師入面既x師,路平有做人神魔戰(好似)
.......

注意色字..sor 我都偷笑tim
但系馬份真系大過石內卜..我會笑到仆左落條街到ga
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-10-06
引用第60樓yukinhang321於2010-10-05 23:54發表的  :
但系馬份真系大過石內卜..我會笑到仆左落條街到ga[表情]

係石內卜大過馬份
石內卜本人62  馬份大約22-23左右
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-10-06
引用第59樓a1994109於2010-10-05 18:04發表的  :
係喎係喎 我想=) 笑左
石內卜真人 62左右 (真人同電影好大分別) 路平真人(50幾左右),至於馬份大佢地少少 22-23左右
成句就咁 我就見唔到講哈利佢地喎
再講 我睇晒佢成篇野
淨係講左麥教授 石內卜 路平同馬份既歲數咋喎=(
請問何來哈利佢地呢=(
又笑左添=(

引用第60樓yukinhang321於2010-10-05 23:54發表的  :

但系馬份真系大過石內卜..我會笑到仆左落條街到ga[表情]

係都要我笑下先開心
冰の血繼限界!

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-10-06
引用第61樓火仔於2010-10-06 12:50發表的  :
係石內卜大過馬份
石內卜本人62  馬份大約22-23左右

石內卜真人 62左右 (真人同電影好大分別) 路平真人(50幾左右),至於馬份大佢地少少 22-23左右

唉 你仲未知你自己表達能力有問題呀?
冰の血繼限界!

離線yukinhang321
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-10-06
緊係石內卜佢地班友仔大過馬份!!好簡單..

其實我都5應該為馬份條友仔講廿多
雖然 佢靚仔過我..
快速回復
限100 字節

上一個 下一個