切換到寬版
  • 5212閱讀
  • 79回復

更新之分享區 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線zcbm13579
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-09-19
very disappointed for woody
changed bad .....
8個異轉了=]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-09-19
引用第60樓zcbm13579於2009-09-19 11:34發表的  :
very disappointed for woody
changed bad .....

其實你識打中文做乜成日打英文..
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-09-19
比提有冇勁到?@@'' 有冇人試過比提?
影*爆收Gash點.20蚊有得買!
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

快快手手啦喂=] 貨品極平. !
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-09-19
引用第52樓tsunate於2009-09-19 05:56發表的  :
你識用?老手黎?耐冇玩?小白就聽你咁講,狂虎斬超低攻斬得一隻怪,重有狂虎斬突擊用?一斬對手即倒地喎,請問你突乜擊乜呢?Cut招格招,格唯我十萬?連豬油頭3招都突擊唔到啦,你開玩笑咩,我玩悟地咁耐都係用黎Cut下波,用狂虎斬Cut招咁危險,你都幾識利用擋下拳既技術喎,我都係用難禁既真狂Cut,起碼穩陣D,兒家真狂高攻左咁多,我就笑,老手們就知點解,唔怕話埋比你聽,鬼車虎翔超虎翔真狂先係突擊用,高手連真虎翔都唔洗出到,重有異轉超虎斬、真虎無影同絕音都足夠贏一轉奧龍。

更新後既狂虎斬係靈活性超低
仲有狂虎斬起碼起手快收手快,依加?唔洗講都知..
你唔識用狂虎斬Cut招only,真狂唔難禁,係你自已認為
依加超虎點樣突撃?無上下,又靈活性低
離線chiyui1995
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-09-19
有冇人知炎魔改到點
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-09-19
引用第63樓訓教三世於2009-09-19 14:20發表的  :
更新後既狂虎斬係靈活性超低
仲有狂虎斬起碼起手快收手快,依加?唔洗講都知..
你唔識用狂虎斬Cut招only,真狂唔難禁,係你自已認為
依加超虎點樣突撃?無上下,又靈活性低

更新後既狂虎斬打法未變左主攻招囉,舊狂虎斬起手快收手快但毛攻呢,我180Lv2700攻悟地打對手似蚊咬,Cut到人招又點,倒地重傷咩?跟住連乜?冇價值既進攻不如唔好出。你用狂虎Cut正面招?咁危險又冇價值你出黎重乜先?你唔識用悟地VS就唔好教壞人亂出狂虎VS?實戰冇人會學你咁既打法,亦唔鼓勵你咁打法,因為拳皇賽咁打法好快比勁角秒你,悟地主突擊對手斜後,你要改下打法,唔好死撞人招,你估玩屈機格招影相咩!
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-09-19
引用第65樓tsunate於2009-09-19 15:29發表的  :
更新後既狂虎斬打法未變左主攻招囉,舊狂虎斬起手快收手快但毛攻呢,我180Lv2700攻悟地打對手似蚊咬,Cut到人招又點,倒地重傷咩?跟住連乜?冇價值既進攻不如唔好出。你用狂虎Cut正面招?咁危險又冇價值你出黎重乜先?你唔識用悟地VS就唔好教壞人亂出狂虎VS?實戰冇人會學你咁既打法,亦唔鼓勵你咁打法,因為拳皇賽咁打法好快比勁角秒你,悟地主突擊對手斜後,你要改下打法,唔好死撞人招,你估玩屈機格招影相咩!

點樣斜下呀依加?依加點樣主攻?中唔中都成問題..起手慢到咁,又硬直..我相信無人要走埋去食你個招,無人叫你用狂虎連招..只係用招連狂虎..
[ 訓教三世在2009-09-19 15:52重新編輯此帖 ]
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-09-19
引用第65樓tsunate於2009-09-19 15:29發表的  :

cut人招一定要高攻咩
咁撥風500mp無攻係咪好廢呀
吹完有得連十級喎
離線阿民
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-09-19
講真未更新既狂虎我無打算學
離線alexnww
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-09-20
冇啦啦改左-3-
真係煩煩地-.-
後悔中...
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-09-20

你腦殘啦你
狂虎鬼冇攻呀,定係你d招廢lv打人唔痛呀7.7
我地老手vs係純水打下vs解悶
又唔係打拳皇,係得你呢種小白當我地老手vs係打拳皇姐
你咁鐘意又唔見你去打
你又講到你咁高技術啦,用悟地好勁wo
又唔見你用悟地嬴個第一返黎
仲有呀,邊個話實戰冇人會好似我呢d人咁打
大多數有技術既老手都係用虎翔連狂虎斬,可以等人地受身唔到,受身識唔識呀?唔識去屈比個post學野啦小白
你估下下秒人咁狠呀?呢d野得小白先會做  (that you)

"悟地主突擊對手斜後,你要改下打法,唔好死撞人招,你估玩屈機格招影相咩!"
回應以上膠論之回文 : 下下想ko人係小白既諗法[指] ,撞人招姐係格招,唔該你學下d學語
                                        玩格招可以增加緊張度,咁打vs都好玩d
                                        p.s都唔知你係咪隻冰膠之王,咁鐘意秒人,想秒人有本事自己開野整20億啦7.7
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-09-20
引用第70樓bk的卓男於2009-09-20 12:54發表的  :
你腦殘啦你
狂虎鬼冇攻呀,定係你d招廢lv打人唔痛呀7.7
我地老手vs係純水打下vs解悶
又唔係打拳皇,係得你呢種小白當我地老手vs係打拳皇姐
.......

冇錯..正低能..悟地識用小小就有技術?
超!!傻仔正用真狂都屈柒好多人啦..佢都曬氣!!
{你ps講果條友係唔係bame一隻天魔}
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-09-20
引用第71樓無神論乂於2009-09-20 13:04發表的  :

係小白先會成日諗住:嘩,係咁出真虎真狂啦,高攻呀,秒柒佢啦<<<小白智障思想
用低攻既技黎打vs先夠激,成日秒人秒人,腦殘者
(唔係都唔緊要啦,反正同條友一樣咁智障腦殘小白低能弱智)
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-09-20
引用第71樓無神論乂於2009-09-20 13:04發表的  :

你咪試試屈柒我7.7
離線1931610
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-09-20
引用第72樓bk的卓男於2009-09-20 13:16發表的  :
係小白先會成日諗住:嘩,係咁出真虎真狂啦,高攻呀,秒柒佢啦<<<小白智障思想
用低攻既技黎打vs先夠激,成日秒人秒人,腦殘者
(唔係都唔緊要啦,反正同條友一樣咁智障腦殘小白低能弱智)

小白係以勝利而戰,老手係以對戰過程而戰
我玩迪雲超昇都小出,最多係昇龍同氣功或真龍配百裂,招攻低≠殺唔到人
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-09-20
引用第74樓1931610於2009-09-20 13:43發表的  :
小白係以勝利而戰,老手係以對戰過程而戰
我玩迪雲超昇都小出,最多係昇龍同氣功或真龍配百裂,招攻低≠殺唔到人

氣功同真龍都唔出先好玩的:)
敗者無一死 將來富如山
離線1931610
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-09-20
引用第75樓saizen於2009-09-20 13:48發表的  :
氣功同真龍都唔出先好玩的:)

=.=迪雲只用昇+百裂得迪雲高手先用得勁
可惜我唔係=[,唔遠攻戰力減半
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-09-20
引用第52樓tsunate於2009-09-19 05:56發表的  :
你識用?老手黎?耐冇玩?小白就聽你咁講,狂虎斬超低攻斬得一隻怪,重有狂虎斬突擊用?一斬對手即倒地喎,請問你突乜擊乜呢?Cut招格招,格唯我十萬?連豬油頭3招都突擊唔到啦,你開玩笑咩,我玩悟地咁耐都係用黎Cut下波,用狂虎斬Cut招咁危險,你都幾識利用擋下拳既技術喎,我都係用難禁既真狂Cut,起碼穩陣D,兒家真狂高攻左咁多,我就笑,老手們就知點解,唔怕話埋比你聽,鬼車虎翔超虎翔真狂先係突擊用,高手連真虎翔都唔洗出到,重有異轉超虎斬、真虎無影同絕音都足夠贏一轉奧龍。

唔係耐冇玩
係我已經無玩lfo
聽你地咁講話狂虎斬變屈招咪知囉
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-09-20

正義能~唔洗廢up啦你~算數啦~_~
離線623
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-09-20
引用第57樓bk的卓男於2009-09-19 11:18發表的  :
條友個腦唔知裝乜
佢果d神論真係好神

神論當然是神,不為出奇。
快速回復
限100 字節

上一個 下一個