切換到寬版
  • 14088閱讀
  • 167回復

賽果在161樓 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線千草
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-08-01
引用第59樓dwchan於2010-08-01 12:36發表的  :
分享區好post是有 87}(AO)  
但人流不多 I)lC{v  
好,我的回post600多 ~of,,&  
saki的1000多 m1V-%kUI  
.......
Tyd h9I  
但依家係你話加人流 6]ZO'Nwo  
1600仲要加 g}Mi9Kp  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-08-01
引用第60樓千草於2010-08-01 12:37發表的  :
但依家係你話加人流 0 Z8/R  
1600仲要加 DJ|BM+  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
rKT)!o'  
更多好o既作品我十分歡迎啊 ?Q?598MC  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
離線千草
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-08-01
引用第61樓dwchan於2010-08-01 12:39發表的  :
更多好o既作品我十分歡迎啊 "/!'9na{QL  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
03F3q4"  
咁未需要好o既作品囉
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-08-01
引用第62樓千草於2010-08-01 12:39發表的  :
咁未需要好o既作品囉
/`}6rXnw9  
你的意見我是接受剌 >Zo-wYG  
但好o既作品說有就有嗎 B>@D,)/bT5  
我之前想陪養一個人, {KsVK4\r  
但最後也不了了之 QY6O(=  
想像跟現實是不同的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-08-01
引用第63樓dwchan於2010-08-01 12:42發表的  :
你的意見我是接受剌 ,znL,%s  
但好o既作品說有就有嗎 {<"[D([  
我之前想陪養一個人, (Y&R0jt  
但最後也不了了之 =w t-YM  
.......
|O2|`"7  
所以加人流唔係靠版主一個人 31H|?cg<  
係靠成個ibbs會員 Qve`k<Cj"  
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 K:C+/O  
(擺左人上台 速逃
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-08-01
引用第64樓千草於2010-08-01 12:44發表的  :
所以加人流唔係靠版主一個人 ,80jMs  
係靠成個ibbs會員 |P^ikx6f5  
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 1V#B]x:  
(擺左人上台 速逃[表情]
!N@Yh"c  
我說了這麼多,我就想你明白版主的苦處 Z8N@e<!*~8  
我身邊很多人常說我,你幹啥把所有東西責任也抱上身 xtG)^x!  
因為,就如我申請表所說,我想令這區重生
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-08-01
看來我的出現令到一些會員中了毒... |TNi Ky  
QBN=l\m+  
而且還令到創作區的風格改變了... s~IA},F,\  
5,G<}cd  
其實事情都是小銀的錯! ~7)rKHau  
mYsuNTx!.  
大家不要吵了! stop吧! {!:|.!-u  
 P %U9S  
小銀對不起大家!!! \6nQ-S_  
wnZ*k(  
小銀不畫了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  : cE_Xo.:Y,  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! Xbsj:Ko]]U  
.......
@zq\z$  
再見
2條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  : ~]t2?SqNm  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! lG^mW \ O  
.......
.tHv4.ob  
這個...... q}76aa0e  
我認為你的原post沒問題 -^nQ^Td=j  
是我想得太不周到了 /v5g;x_T  
千算萬算失算於一件事情了.. JD\-X( O  
引用第67樓千草於2010-08-01 12:56發表的  : oT5rX ,8  
JXa%TpI: E  
再見
l8n[8AT1  
再見? ]qP}\+:  
1000個回post的也說不畫 ?RjKP3P  
創作區的未來很是黑暗 =w>>7u$4  
輕描淡寫的說再見? 4@V<Suw  
你三犯了,別怪我不留情
[ dwchan在2010-08-01 13:15重新編輯此帖 ]
離線千草
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-08-01
引用第68樓dwchan於2010-08-01 12:58發表的  :
再見? L5N{ie_  
1000個回post的也說不畫 gZ%O<XO  
創作區的未來很是黑暗  Vgb>3]SU  
輕描淡寫的說再見? $4~}_phi  
.......
W;@ae,^  
35樓簡回 Chi<)P$^  
唔講再見 唔通講咩? kk7: A0._  
講粗口?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-08-01
引用第69樓千草於2010-08-01 13:17發表的  :
35樓簡回 G(3la3\(  
唔講再見 唔通講咩? B91PlM.  
講粗口?
G+^$JN=  
你得2個字回post |Ie`L("  
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) hBSJEP  
4犯我禁言了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-08-01
引用第70樓dwchan於2010-08-01 13:19發表的  :
你得2個字回post AFUl   
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) O9&:(2'f  
4犯我禁言了
8mddI   
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 :Rx"WY  
你唔扣? :Aiu!}\  
定係話版主扣唔到版主分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-08-01
我本來想看看其他人的作品 g}KZL-p4\m  
看了足足4 C>VZf,JE1  
咩都冇 g$LwXfg  
'討論'就一堆
離線千草
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-08-01
引用第72樓10238252於2010-08-01 13:22發表的  : :!h H`l}p  
我本來想看看其他人的作品 y@JYkp>I  
看了足足4  2oASz|  
咩都冇 1zW6Pb  
'討論'就一堆
RtL'fd  
咩意思? _3[BS9  
討論?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-08-01
引用第71樓千草於2010-08-01 13:19發表的  :
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 ,cEcMaJ  
你唔扣? )v0vdAh'b  
定係話版主扣唔到版主分
4/|=0TC;  
就好像小學生的問題 UMaKvr-C&  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... t57b)5{FM  
答案,你也應該知道的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-08-01
引用第74樓dwchan於2010-08-01 13:23發表的  :
就好像小學生的問題 X;NTz75  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... GZo4uwG@a  
答案,你也應該知道的
 2Mda'T8  
}d(6N&;"zN  
答案係點 我知 u@B"*V~K  
就係針對 nabN.Ly  
L?fv5 S3  
我真係諗唔到 我問人野o既字數就係少於5隻字 !w Bmf&=  
唔通我仲要加插一啲廢話上去加字數? x3 S  
 Eqc$*=  
小學生應該係指你 4Q5v8k=  
R7i*f/m  
針對撚
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-08-01
8月活動 變左你地的'討論'
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-08-01
引用第75樓千草於2010-08-01 13:25發表的  :
答案係點 我知 S%@$J~\rx  
就係針對
.......
llzl-2` /  
saizen第一次,警告也可以 e([&Nr8h  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 \ *2IU"R  
我扣你分你有啥不滿的
離線sos
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-08-01
引用第77樓dwchan於2010-08-01 13:27發表的  :
saizen第一次,警告也可以 h@J`:KO  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 Z|W=.RdA;  
我扣你分你有啥不滿的
z,9qAts?mh  
你估我為分? &[YG\8sxWa  
為左啖氣ok? gvC2\k{  
我第一次簡回你有無警告? 9hv\%_>o  
問心戈句 你無玩針對? ty78)XI  
你自己知啦 Cn,jLy  
=8i M,Vl3  
版主請以中立身分.思想.發言.......!!!!!!!!!!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-08-01
引用第46樓dwchan於2010-08-01 09:52發表的  : yR`-rJb V  
我拼了
我也不多廢話了,進正題 yqK82z5U*R  
有關那2句只是開玩笑你不滿的話我可以收回 8]Pf:_e,+  
並表示抱歉  u(BYRB  
.......
78X;ZMY  
&EQov9P7  
_uBf.Qfs  
吾小心咁睇哂4頁添-____-||| r dK.*oT  
PQfx0n,  
其實我一直都有留意LFO創作區,,LFO區得呢區我會留意 v uJ~Lg{  
}$7Hf+G  
BUT一直冇發言~_~` 我現在知錯了 $exu}%  
.VUZ4e  
總結:我會在LFO創作區發言 #C +0m`   
&~k/G  
PS" 吾好再嘈啦- -好薑牙搞到
快速回復
限100 字節

上一個 下一個