切換到寬版
  • 15101閱讀
  • 240回復

LFO倒閉可能性!? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2011-02-22
引用第78樓淆底3499於2011-02-22 20:55發表的  :
屈唯我同鬼哭我都唔驚..最多同佢玩拉
我講既特邪係指..本身隻邪鬼已經係異轉狀態.能力值方面唔洗講又係基血9000..攻防1200.
戰神降臨可以扣哂係SP.淨係呢招你都死...你可能未同過特邪VS..真係好恐怖

怎可能沒打過?還打(和被打)死N次。不過是你說起神點&屈招的(故)邪鬼,我也說一說而已。

說真,不用拉不用屈,玩故邪的基本上都被我打殘。
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2011-02-22
引用第79樓最強鬥者於2011-02-22 20:57發表的  :
買刀可以殺人,但買刀唔一定殺人
外掛可以騷擾人,但外掛唔一定騷擾人
我都明白騷擾人o既外掛好煩,似乎用外掛都要領牌 (離題
.......

咁伊朗夠話搞核子只係民用
但係有人信咩?
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2011-02-22
引用第80樓黑天狗於2011-02-22 21:01發表的 :
怎可能沒打過?還打(和被打)死N次。不過是你說起神點&屈招的(故)邪鬼,我也說一說而已。
說真,不用拉不用屈,玩故邪的基本上都被我打殘。

..比你技術再好都難贏..睇你真係唔識咩係特邪....同特邪打唔拉死路一條

戰降扣哂你SP=你走唔到,企係到等死..比你出招擋都擋唔到..因為無SP=無格招力/防禦 之後佢連2下巨大就可以扣到你60%血都唔知幾和味

呀...我萬幾血..800攻防上GM裝都扣到

OK..我又假設你係咁走..成場都唔洗中戰降....你可以係咁走...佢係咁巨大...結果都係一樣..
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2011-02-22
引用第82樓淆底3499於2011-02-22 21:11發表的  :
..比你技術再好都難贏..睇你真係唔識咩係特邪....同特邪打唔拉死路一條
戰降扣哂你SP=你走唔到,企係到等死..比你出招擋都擋唔到..因為無SP=無格招力/防禦 之後佢連2下巨大就可以扣到你60%血都唔知幾和味
.......

為甚麼用迪倫就不能靠技術打嬴故邪?
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2011-02-22
特邪   <唔該你地唔好再講呢個咁既低能名

人地小學雞見特別版迪倫係一開角就異轉迪倫
簡寫特迪

邪鬼一開角就異轉就叫特邪 ?
咩道理
唔好要我恥笑啦

而家小學雞真係多到笑
其實一早就有人發表過用修改器係改唔係bug
仲係有d小白自己日日開住修改器都話自己bug乜bug麥
真係想恥笑佢地 <其實已恥笑中

自己做緊既野係乜都唔知
已無藥救

話說佢唔好汁星空呀大佬…雖則我冇dum本
汁左我仲可以冇心dum時間落online game專心玩gal同睇輕小
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2011-02-22
引用第81樓tommywu於2011-02-22 21:03發表的  :
咁伊朗夠話搞核子只係民用
但係有人信咩?

歪理;)
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2011-02-22
引用第83樓黑天狗於2011-02-22 21:13發表的 :
為甚麼用迪倫就不能靠技術打嬴故邪?

算啦..講左咁多你都唔會明..

你明唔明咩係無哂SP...你用既角色係跑唔到..係無防禦 ..你有技術又點?都無得你發揮就已經被KO

如果你仲係覺得你打得贏既..下次記得錄片上IBBS技術交流...我想睇你點打贏=]

遠攻:龍皇/三頭
近攻就諗都唔好諗啦...

引用第84樓bk的卓男於2011-02-22 21:14發表的  :
特邪   <唔該你地唔好再講呢個咁既低能名

人地小學雞見特別版迪倫係一開角就異轉迪倫
簡寫特迪

咩道理
唔好要我恥笑啦

.......

你覺得姐]..我見條友開名真係叫特邪..所以我先叫特邪...咁統稱又叫咩呀?
我以後叫 "一開就係異轉版邪鬼"你滿意未呀大人
[ 淆底3499在2011-02-22 21:29重新編輯此帖 ]
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2011-02-22
引用第86樓淆底3499於2011-02-22 21:21發表的  :
算啦..講左咁多你都唔會明..
你明唔明咩係無哂SP...你用既角色係跑唔到..係無防禦 ..你有技術又點?都無得你發揮就已經被KO
.......

戰降又如何?扣sp又如何?不能跑又如何?不懂滾地?不懂走位?不懂攻擊?不懂趁其攻擊期間攻擊?還是你覺得靠拉很有品?
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2011-02-22
越一出GAME多數汁啦.只係遲早問題(廢左些少)

海王之門-----------汁
三國拳霸----------------汁
LFO-----------------------(未汁)--------------------------------(就汁)

越一經手,必死無疑
按圖,看小說

離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2011-02-22
引用第87樓黑天狗於2011-02-22 21:22發表的  :
戰降又如何?扣sp又如何?不能跑又如何?不懂滾地?不懂走位?不懂攻擊?不懂趁其攻擊期間攻擊?還是你覺得靠拉很有品?

講多無謂..你下次打贏影相上IBBS先再傾呢個話題
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2011-02-22
引用第88樓真天魔於2011-02-22 21:23發表的  :
越一出GAME多數汁啦.只係遲早問題(廢左些少)
海王之門-----------汁
三國拳霸----------------汁
LFO-----------------------(未汁)--------------------------------(就汁)
.......

所以你好想佢汁?
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2011-02-22
引用第90樓tommywu於2011-02-22 21:27發表的  :
所以你好想佢汁?

D 人成日都話就汁架啦

P.S.你都有做IES?
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2011-02-22
引用第87樓黑天狗於2011-02-22 21:22發表的  :

講就咁講啦...

之前見過有個自稱好有技術既迪倫255lv比隻160lv火尊打羸:(
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2011-02-22
我想問下樓上個個係咪以前叫黑天狗春華
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2011-02-22
引用第93樓boc.4於2011-02-22 21:43發表的  :
我想問下樓上個個係咪以前叫黑天狗春華

so?
引用第92樓命運wkw於2011-02-22 21:42發表的  :

講就咁講啦...

之前見過有個自稱好有技術既迪倫255lv比隻160lv火尊打羸:(

so?

還是你看等級斷定技術?
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2011-02-22
引用第94樓黑天狗於2011-02-22 21:44發表的  :
so?
還是你看等級斷定技術?

原來真係你,好耐無見
仲記唔記得我?以前響CZ BAN左你個個呢
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2011-02-22
引用第95樓boc.4於2011-02-22 21:47發表的  :
原來真係你,好耐無見
仲記唔記得我?以前響CZ BAN左你個個呢

那些很愛落井下石的傢伙嘛,我怎會忘記你們。
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2011-02-22
引用第92樓命運wkw於2011-02-22 21:42發表的  :
講就咁講啦...

..紙上談兵真係點講都得...無真實數據就係咁嘈..
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2011-02-22
引用第94樓黑天狗於2011-02-22 21:44發表的  :
so?
還是你看等級斷定技術?

我唔係睇lv架,我記得條友話自己有技術先講咋
條友bank既,真係好撚柒架喎255lv 8000基血打隻160lv裝後8000血都冇既人都輸
仲要係小血果時屈龍皇真係諗下都想笑啦
1條評分
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2011-02-22
引用第96樓黑天狗於2011-02-22 21:48發表的  :
那些很愛落井下石的傢伙嘛,我怎會忘記你們。

哈哈,個陣我都係受人指揮嫁喳
個陣你衰ON.9無計啦,
唔知你依家係咪仲咁ON.9?
1條評分
快速回復
限100 字節

上一個 下一個