切換到寬版
  • 4923閱讀
  • 154回復

可DEL [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2007-12-21
交易方式:
銀行入數:滙豐/中銀~check到即比(可保障相方)
面交:MTR / 入西貢 星期1,3,5 馬鐵烏溪沙線
我出黎要收車錢 你入黎 唔扣錢
網交/電交:你比先
------------------------------------------------------------
聯絡方法:
pm我
打我手提 9242 2572 搵alan
add msn: [email protected]
賣遊戲王 召喚王 龍珠 。收龍珠 [email protected]
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2007-12-22
交易紀錄:  cz =crazy zone  ibbs=ibbs
60    放      誠少    (cz)              冰尊人物卡      電交
120ya  收    小路b              (cz)  冰飛      電交
360    放  WOODY11234567 (CZ) 最強奧義珍藏資料設定集(一套)  面交
20      放    dororo參上    (ibbs)              2張 奧義膠卡(入左)  面交    10/12 
40      放    暴走疾風    (ibbs白名單)  虎威腿EX卡                面交  12/14 5:15
40      放    魔界王道  (ibbs)          最強奧義珍藏資料設定集 面交 12/17 4:30
賣遊戲王 召喚王 龍珠 。收龍珠 [email protected]
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2007-12-23
交易方式:
------------------------------------------------------------
聯絡方法:
pm我
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2007-12-27
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2008-01-03
交易紀錄:  cz =crazy zone  ibbs=ibbs
60    放      誠少    (cz)              冰尊人物卡      電交
120ya  收    小路b              (cz)  冰飛      電交
360    放  WOODY11234567 (CZ) 最強奧義珍藏資料設定集(一套)  面交
20      放    dororo參上    (ibbs)              2張 奧義膠卡(入左)  面交    10/12 
40      放    暴走疾風    (ibbs白名單)  虎威腿EX卡                面交  12/14 5:15
40      放    魔界王道  (ibbs)          最強奧義珍藏資料設定集 面交 12/17 4:30
離線202202
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2008-01-04
邪狼凍牙拳+畫冊序號=60ya ok?
http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2008-01-05
add 我msn  現金嗎?
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2008-01-06
交易方式:
聯絡方法:
pm我
離線202202
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2008-01-06
+了你啦
咩来的???
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2008-01-06
我要
『最強奧義珍藏資料設定集』  (冇漬)+6張入左奧義卡=$???
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線202202
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2008-01-06
我住屯门,60ya$  得吗?
咩来的???
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2008-01-07
引用第109樓s023241於2008-01-06 18:04發表的  :
我要
『最強奧義珍藏資料設定集』   (冇漬)+6張入左奧義卡=$???

100 la ,當送你一張 奧義 入左
ps 係5張入左
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2008-01-07
引用第110樓202202於2008-01-06 21:59發表的  :
我住屯门,60ya$  得吗?

你都唔on msn= =
原來我冇 邪牙拳 得本書 如果你聽日搭去mtr/ 火車 站 唔出閘 我唔收車錢
離線202202
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2008-01-08
那雷神護體得不得?
咩来的???
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2008-01-09
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2008-01-09
引用第113樓202202於2008-01-08 20:06發表的  :
那雷神護體得不得?

係咪一定要ya= =
唔該你 pm/msn  我  話我知 你 msn 係咩.....
離線202202
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2008-01-09
咩来的???
離線202202
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2008-01-11
台GASH 在哪buy?

7-11 同  ok  都没
咩来的???
離線game0123

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2008-01-12
在 電腦遊戲店/ 書報攤
離線202202
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2008-01-12
给些时间我找找,PLEASE~
咩来的???
快速回復
限100 字節

上一個 下一個