切換到寬版
  • 5722閱讀
  • 112回復

LFO 1.0.231更新檔現已公開 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-06-17
引用第99樓ming6339於2009-06-17 10:45發表的  :
點會...
以前既高手反而覺得唔改好過改...
個個都用慣啦...
突然間同你講:我改左你個人物d招呀!!
.......
係呀!又要哂時間要適應
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-06-17
引用第95樓呀膠ming於2009-06-16 23:05發表的  :
吸血要扣3000血
但最多只能吸取2000血@@

吞天都差唔多秒咁濟@@
冰の血繼限界!

離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-06-17
引用第63樓迪於2009-06-16 17:41發表的  :
咪咁無聊啦0.0...
回樓主
點解冇收返安仔招野既~_~
正 有得玩多陣

你竟然問我= =
引用第79樓zuppy於2009-06-16 20:04發表的  :
不如大家估下下個到邊個做廢柴拉-___-

不要亨利 >< 穿心同X速箭好大機會 , 魔王更加......>< 想起都驚 !
引用第97樓tsunate於2009-06-17 02:33發表的  :

睇完得過笑字,以前好多人話邪鬼、迪倫、冰佬、米兒、EX、Nina、Owen、Fox好屈機,D垃圾角色就勁廢,兒家又掉翻轉話廢角改翻勁又唔岩又嘈,我想講好耐,唔係個個鍾意玩屈機,撒卡改翻正常D,EX都未改人性狂虎炮,奧龍邊有改到,唔好亂嗡,其他屈角都知會陸續改翻平衡。咁到時大家玩技術同反應重好,好似街霸、拳皇、火影等遊戲都唔係超高格招力同攻擊力,人地講究招式既連貫性所做出華麗既動作擊傷對手,LFO改翻平衡,可以吸引翻班老手同技術玩家加入翻,到時VS Room大爆房都得,拳皇杯都好睇好多,唔洗下下核爆邪怒穿心鑽風浮空,左走右走眼都花埋(自5.0後所有拳皇杯已經係咁),本人覺得LFO走向街霸、拳皇、火影等考反應技術等高階類動作遊戲,前途應該會比兒家好。

可能吧.......但是我比較看重感情 , 你同一個朋友感情好深 , 突然一刻他好似變左 , 就算有準備心理我都接受唔到.....
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2009-06-17
改同唔改..

都無分別

反正又係咁打

樓主留言:

甘你回post同不回有咩分別 ?

反正你不回都不會有咩事發生

離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2009-06-17
引用第92樓cliff20000於2009-06-16 22:25發表的  :
玩撒卡的同胞,放棄LFO吧= = 去玩SD GUNDAM ONLINE 吧- -

有玩sd呀- -對呢隻game冇咩望
食錢仲要比人改廢招,冇眼睇
引用第97樓tsunate於2009-06-17 02:33發表的  :

睇完得過笑字,以前好多人話邪鬼、迪倫、冰佬、米兒、EX、Nina、Owen、Fox好屈機,D垃圾角色就勁廢,兒家又掉翻轉話廢角改翻勁又唔岩又嘈,我想講好耐,唔係個個鍾意玩屈機,撒卡改翻正常D,EX都未改人性狂虎炮,奧龍邊有改到,唔好亂嗡,其他屈角都知會陸續改翻平衡。咁到時大家玩技術同反應重好,好似街霸、拳皇、火影等遊戲都唔係超高格招力同攻擊力,人地講究招式既連貫性所做出華麗既動作擊傷對手,LFO改翻平衡,可以吸引翻班老手同技術玩家加入翻,到時VS Room大爆房都得,拳皇杯都好睇好多,唔洗下下核爆邪怒穿心鑽風浮空,左走右走眼都花埋(自5.0後所有拳皇杯已經係咁),本人覺得LFO走向街霸、拳皇、火影等考反應技術等高階類動作遊戲,前途應該會比兒家好。

佢要改就老早佢測好晒冇問題唔屈機先好出啦,依家出左就話屈機就改
起好勁個陣用好高錢買返黎個d人,一下比佢咁改變廢,對d人公平?
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2009-06-17
次次更新第一次一定入唔到Game
成日都要幾次先得
真麻煩
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2009-06-17

KOF同SF係冇格招的
係兩個一齊受傷囉
重有KOF同SF都係勁屈機架囉:o
屈牆狂踢已經玩哂囉:o
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2009-06-17
引用第106樓慘絕人寰於2009-06-17 19:47發表的  :
KOF同SF係冇格招的
係兩個一齊受傷囉
重有KOF同SF都係勁屈機架囉:o
屈牆狂踢已經玩哂囉:o

唔係喎
KOF一定有格招
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2009-06-17
引用第107樓龍翼87於2009-06-17 19:50發表的  :
唔係喎
KOF一定有格招

咁SF冇啦掛:o
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2009-06-17
引用第108樓慘絕人寰於2009-06-17 20:50發表的  :
咁SF冇啦掛:o

咁我就唔知
我只知KOF者
因為我係KOF迷
玩左好多年
離線tonyhk0108
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2009-06-18
LFO都有問題.....改到個範圍細晒..........跟住個招既防低到.....一下比人破防....打鬼咩......成日話改好個遊戲......改就改好個系統啦.......
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2009-06-20
引用第92樓cliff20000於2009-06-16 22:25發表的  :
玩撒卡的同胞,放棄LFO吧= = 去玩SD GUNDAM ONLINE 吧- -

我有玩SD高達ONLINE,你玩咩的

離線法伊
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2009-06-20
香港人玩台灣SD小心點被封ac
雖然我港台都有玩
快速回復
限100 字節

上一個 下一個