切換到寬版
  • 1845閱讀
  • 26回復

[自創小說]超級無聊之作 點踩都得 廁所工人一定要睇  ˙ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線eric4502
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-05-30
引用第13樓廁所為上於2008-05-30 21:05發表的  :
我想應該不是 30b dcDm,  
其實滴露之前查過扮我條友既ip-,- fS]Z`U"  
不知他是否去網吧扮我 之後番家開4502 /kV5~i<1S  
不過我不認為會有人會那麼麻煩走來走去 qZ%0p*P#_  
.......
]92=PA>75  
廁所為上  我現在要傳一句話比你 我係中意同你罵  但係果條朋友仔假廁所我唔知係邊位 我扮你仲咩呢 仲有我唔知邊有網吧  知的話我的家人都唔比啦 咁細個
hihi
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-05-30
引用第20樓eric4502於2008-05-30 21:12發表的  :
廁所為上  我現在要傳一句話比你 我係中意同你罵  但係果條朋友仔假廁所我唔知係邊位 我扮你介咩呢 仲有我唔知邊有[表情]
H^JFPvEc  
最慘唔知e家d人幫我定幫你 "QmlW2ysi  
一睇就知係你發膠未遂啦 P,)\#([vc  
你鐘意罵我 Je~`{n  
q>m[vvt"  
但係你作文又廢 2+ |U!X  
post圖又爛 x{3q'2  
我諗你連少少既動話都唔識整呀 hw1J <Pl*  
你學多幾年先同我串啦
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-05-30
引用第20樓eric4502於2008-05-30 21:12發表的  :
廁所為上  我現在要傳一句話比你 我係中意同你罵  但係果條朋友仔假廁所我唔知係邊位 我扮你介咩呢 仲有我唔知邊有網吧[表情]
AdWP  
唔知邊有網吧-_- [E0.4FLT!  
R0T{9,;[`  
咁你都講得出-_-
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-05-30
廁所為上  我現在要傳一句話比你 我係中意同你罵  但係果條朋友仔假廁所我唔知係邊位 我扮你仲咩呢 仲有我唔知邊有網吧  知的話我的家人都唔比啦 咁細個[表情]
O|*-J  
算啦,,,,,如果係禁可能佢唔係扮你wo.............大家唔好禁武斷話佢係扮廁所
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-05-30
引用第23樓小。肥羊於2008-05-30 21:16發表的  :
算啦,,,,,如果係禁可能佢唔係扮你wo.............大家唔好禁武斷話佢係扮廁所
Y/y`c-VO  
誰說他扮我-茶-
離線123654789
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-05-31
算啦  4502佢呢個人一句講晒  青山出世  晨輝出尼既人(想知咩係晨輝就問下住tuen mun既人啦) x2tcr+o  
佢呢d人完全膠化  自己膠仲想整到人地膠  跟住開新ac扮罵佢d人開膠post    唉  佢話唔知邊度有網吧 ?%Gzd(YEY  
我信佢呀  佢幾大呀  之前見過小一就去網吧啦  唔通佢係幼稚園咩  如果係幼稚園既話  佢屋企人會比佢玩電腦咩  唉  佢d膠post咁膠法  唔明佢可以生存囉  串唔夠人串  睇尼佢得一樣野係勁姐  就係 uIR/^o  
膠過人  號稱全世界最膠  唔係  係全宇宙最膠先岩

離線甘道
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-05-31
唉,條傻仔又比人禁
快速回復
限100 字節

上一個 下一個