切換到寬版
  • 2307閱讀
  • 34回復

CS ONLINE圖(轉其他論譠) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-03-16
你搵到咩?
有咩?
我見唔到有圖囉
離線derekwong18
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-03-17
你自已找一篇叫cso搞笑圖-,-
係gamania forum cso區
退出了ibbs一年多
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-03-17
圖姐嘛
原創者整出黎都係想分享姐
知唔知偷圖定義係咩
偷左反黎話自己整出黎先係叫偷
佢下載左分享俾我地又無話自己整點算偷
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-03-17
引用第22樓惡夢の戀於2009-03-17 16:53發表的  :
圖姐嘛
原創者整出黎都係想分享姐
知唔知偷圖定義係咩
偷左反黎話自己整出黎先係叫偷
佢下載左分享俾我地又無話自己整點算偷

佢之前無寫轉其他論壇
回:點解要我搵?
你搵唔到即係你
而家你都識話轉其他論壇
仲講乜?
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-03-17
你睇5到我標題有寫(轉其他論譠)
退出了ibbs一年多
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-03-17
引用第24樓derekwong18於2009-03-17 20:46發表的  :
你睇5到我標題有寫(轉其他論譠)

果時你未寫=]
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-03-17
寫咗呀,老屈,發表依個貼時一早寫
你一定冇睇標題
我一直冇改過依個貼
退出了ibbs一年多
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-03-17
唔好嘈啦一人少句
離線碎夢
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-03-18
糯米滋上次你話人偷圖就話
而家人地純分享你又嘈
咩叫偷圖?
人地有無問人可能你都唔知
點解就要無啦啦話人?
你咁講人地係背後只係話你on x
唔係講笑,我同fd講起d人都係咁話你
人地想分享者
你就介意人地d圖係咪不問自取令番黎
真係無野講,見你整d百變ok
估唔到係咁
人地無講張圖係佢整,佢都講左係cs online既圖
最後加埋轉帖,你仲要係sign果度話人,真係好.....
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-03-18
引用第28樓碎夢於2009-03-18 18:07發表的  :
而家人地純分享你又嘈
咩叫偷圖?
點解就要無啦啦話人?
.......

如果糯米滋再嘈可能真係俾人降..
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-03-19
引用第26樓derekwong18於2009-03-17 21:02發表的  :
你一定冇睇標題
我一直冇改過依個貼

你咪早吹啦
你果時未講轉其他論壇嫁
係告我時我先知你寫左乍
如果你寫左即係轉人啦
咁你仲嘈乜
你都認左係轉人
差在未認係咪偷原創者
又話有證據
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-03-19
引用第28樓碎夢於2009-03-18 18:07發表的  :
而家人地純分享你又嘈
咩叫偷圖?
點解就要無啦啦話人?
.......

咩叫偷圖?  偷原創者
人地有無問人                    可能你都唔知 就係比個機會佢證實,佢比到證據我咪唔話佢
點解就要無啦啦話人?                       唔係無啦啦 因為好憎人偷圖,我比人偷過,果種感覺你唔會明年
你咁講人地係背後只係話你on x                      咪話囉,我有我感受,唔會理人地點講,把口佢,阻唔到
唔係講笑,我同fd講起d人都係咁話你                   你唔同我熟你唔會明白,我原則感好重,我都想講,我同fd都係咁講你超多管閒事,乜都關你事咁,我都唔識你你咪話囉,你有幾多fd上ibbs姐 係要講就有種出黎講,唔好收收埋埋 我都同我fd講呢個壇好多小白鐘意多管閒事
人地想分享
你就介意人地d圖係咪不問自取令番黎                                    因為我比人偷過,你試過未?
真係無野講,見你整d百變ok                                     靈感拎人,但係自創
估唔到係咁
人地無講張圖係佢整,佢都講左係cs online既圖                                    佢係轉人無所謂,但唔好偷人  
最後加埋轉帖,你仲要係sign果度話人,真係好.....                                 因為果時佢未加,同埋佢都有寫,點解你唔話佢?玩針對啊?

仲有未知完整事件者咪以為自己好寸
你又唔講自己?
你咪仲on x
人地寸嘴又關你事?
6+2公定6+2婆?

你又唔識我真人
你咪話
我係咁賤我就唔會有朋友啦
真係on x囉你

你未比人偷過圖你唔會明白當中感受……

註冊左一個月都無你咁快清楚我為人?
就算你講都係名不副實

引用第29樓ming6339於2009-03-18 22:10發表的  :

如果糯米滋再嘈可能真係俾人降..

我原則好重
降囉
但我一定要維持我原則
就係咁簡單
[ 糯米滋在2009-03-19 03:48重新編輯此帖 ]
離線852123321258
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-03-19
我唔係幫糯米滋,更加唔係幫derekwong18
我只係作為一個旁觀者,講出對呢件事嘅睇法

引用第31樓糯米滋於2008-01-05 01:24發表的  :

我原則好重
降囉
但我一定要維持我原則
就係咁簡單

糯米滋呀,唔該你唔好覺得你係論壇版主就大哂。
唔係你話係就係,唔係就唔係。
人地兒家係分享,你無啦啦話人偷圖做咩姐?
就算佢係偷圖都未到你話佢啦,係都由創作人話佢。
你咁多事做咩?你係創作人嘅邊位呀?
人地偷圖,係佢嘅事,人地都話左係分享,你仲講咁多野做咩姐?
呢個係分享post,唔係罵戰post,你咁樣俾人一個feeling就係論壇版主大哂lo!
你係咁話人偷圖,係唔係到個貼名係話轉自別的論壇呀?如果你係文盲嘅話,就話睇唔明姐!
你唔係文盲呀ma!咁嘈咩姐?你話佢之前冇講係轉自別的論壇,咁兒家有咪得!最小佢肯加返!
你話人偷圖,你有咩證明話佢偷圖呀?你都唔係創作人!你點知佢係偷?
如果你咁講法咁有好多人都偷圖啦?你話人偷圖嘅定義好廣!明唔明?
你要明白你係唔可以因為之前佢偷過人圖就話死佢呢次係偷圖。
做人要對事,唔可以對人。你唔可以因為個人恩怨去評價呢次件事。
我唔係幫佢,都唔係幫你,只係想你明白到做人唔可以對人,如果對人就會令人覺得你不公平,不公正。
凡事做任何野只可以對事,只係對人往往會誤了大事。
引用第26樓derekwong18於2008-01-05 21:02發表的  :
你一定冇睇標題
我一直冇改過依個貼

你都唔好嘈,係呢件事上你唔係岩哂。
我一開頭唔知你有冇加轉自別的論壇,我只係知道你地兩個因為呢一件小事係到嘈生哂,好好玩呀?
我地係ibbs係為左同人吹下水咁姐!唔係罵戰!ok?
唔該你地兩個唔好再嘈啦!兒家有好多人幫你話糯米滋唔岩,咁你就唔好加把口落去。
人地會自己評價呢件事,你地兩個無必要再加把口落去嘈。
呢一件事已經唔到你地兩個嘈啦!呢件事去到呢到為止,唔好再嘈,得唔得?
[ 852123321258在2008-01-05 09:50重新編輯此帖 ]
果然...白痴是無藥可救的嗎?

離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-03-19
再罵戰者,禁言.
請其他人不要介入這罵戰
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-03-19
引用第32樓852123321258於2009-03-19 09:34發表的  :
我唔係幫糯米滋,更加唔係幫derekwong18
我只係作為一個旁觀者,講出對呢件事嘅睇法
你都唔好嘈,係呢件事上你唔係岩哂。
.......

糯米滋呀,唔該你唔好覺得你係論壇版主就大哂。   你為何會覺我覺自己係大晒?
唔係你話係就係,唔係就唔係。      完全無咁樣諗過囉,唔該唔好誣衊我
人地兒家係分享,你無啦啦話人偷圖做咩姐?             因為在這篇文章發出前我在巴哈其中一人的日誌,入面全是他的個人創作繪圖
就算佢係偷圖都未到你話佢啦,係都由創作人話佢。 話唔話佢係由我把口,同埋呢個連呢區版都話我你話?講野前唔該諗諗
你咁多事做咩?你係創作人嘅邊位呀     我係旁觀者,但看到樓主的行為已覺憤怒
人地偷圖,係佢嘅事,人地都話左係分享,你仲講咁多野做咩姐?       那時他未說    如果他簽名不再說我我會更改
呢個係分享post,唔係罵戰post,你咁樣俾人一個feeling就係論壇版主大哂lo!          講一講就大晒?就算我唔係版主我都會咁講  同埋我唔係守呢區
你係咁話人偷圖,係唔係到個貼名係話轉自別的論壇呀?如果你係文盲嘅話,就話睇唔明姐!     你地係咪真係盲嫁?我都講左果時佢未寫囉,乜咁煩嫁,未清楚就咪出聲啦你唔係文盲呀ma!咁嘈咩姐?你話佢之前冇講係轉自別的論壇,咁兒家有咪得!最小佢肯加返!    佢改簽名我一定會更改
你話人偷圖,你有咩證明話佢偷圖呀?你都唔係創作人!你點知佢係偷?                因為該日誌全都是他個人創作繪圖區
如果你咁講法咁有好多人都偷圖啦?你話人偷圖嘅定義好廣!明唔明?            唉,你地係咪真係唔明,唔該唔知的話,咪出聲ok?轉貼原創者=偷圖      轉不是原創者=轉貼
你要明白你係唔可以因為之前佢偷過人圖就話死佢呢次係偷圖。                  佢無偷過人圖,我只係覺得未經同意就拿來轉貼有點卑鄙
做人要對事,唔可以對人。你唔可以因為個人恩怨去評價呢次件事。          我完全唔識佢,我係對事,唔該唔知唔好講啦
我唔係幫佢,都唔係幫你,只係想你明白到做人唔可以對人,如果對人就會令人覺得你不公平,不公正。      你咁對我我仲唔公平,我完全唔識佢,我只係覺偷人圖係一件十分卑鄙跟令人憤怒的事情而破口不罵,希望不要再有類似事情發生
凡事做任何野只可以對事,只係對人往往會誤了大事。                                     如果對人的話,我很早我就跟你說,因為你呃貼比他更多,明白嗎?

佢有證據嘛
佢貼我即收口
但係佢淨係識話有
又貼唔到
又唔改簽名
我好難做