切換到寬版
  • 1330閱讀
  • 8回復

致論壇的意見 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線samwong0122

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-10-07
致 chy2003 :

小弟在 Game-bbs 差不多有很久了 , 可見人數也慢慢上升 , 但不知壇主有沒有發現 , 人數比其他論壇

少很多人 , 可能有人會說 : { 論壇只是開了大半年 。} , 但其實大半年 ,   其他論壇已經有很多人 ; 另外 , 有些

人只是為自已想做版主 , 而做版主 , 有為論壇出力的版主 , 我覺得只有 : chy2003 , 牙迪 , 流氓兔 , 殘影之

歌 , ~瘋人~ , 皇道使者 , 牙然 , 至尊 , 小聰 9個 ... , 其他都只是想做版主而做版主 , 當中最過份都可是暴走疾風

~   ; 有很多人昆post 的問題 .

小弟提出的意見 :

1 ) 開1個mp3下載區可以吸引人流 , 因很多人都想追上音樂潮流 ; 再開1個其他online

game 區 , 因很多人都說開xxx game 區 , eee game 區 ..... , 開this區 , 其他人就可在這區發post討論他

們的 game 了 .

2 ) - 少 一下版主 , 將一些 自已想做版主而做版主/冇用的版主[殺掉] =o=

仲有好多 , 陣間 寫埋 ......
[ 此貼被samwong0122在2006-10-07 17:54重新編� ]
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-10-07
原來我只是想做版主而做版主
你話其他咪姐係我,你講哂全部版主係冇講我
2 ) - 少 一下版主 , 將一些 自已想做版主而做版主/冇用的版主[殺掉] =o=
呢句明顯係話我
你開呢個post無非都係諷刺我

姐係我平時啞住個版主位
我開始想辭職......
我諗冇幾耐,呢個論壇就會小左一個版主,多左一個榮會
我有機會會順你意
[ 此貼被小聰在2006-10-07 16:35重新編輯 ]
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-10-07
樓主說的也甚是....
但係我覺得除左暴走疾風之外~
每個版主也做得很好~
定係你數漏左小聰-﹏-?
至於D區GE問題~
其實我地有討論的~
但係有D由於版權的問題~{例:動漫版}
所以先冇開~

^----如有錯誤﹐敬請原諒-﹏-
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-10-07
引用第1樓小聰2006-10-07 16:30發表的“”:
呢句明顯係話我
.......

樓主唔係諷刺你,只係覺得你仲未做得好。

我只是為小站出一分力而且。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-10-07
壇主唔比開載區嫁~板權問題~
其他game既區就好似傾緊啦~
離線evangeline
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-10-07
引用第1樓於2006-10-07 16:30發表的“”:

唔洗講到出面下話

簽名好細
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-10-07
引用第1樓小聰2006-10-07 16:30發表的“”:
呢句明顯係話我
.......

sorry .... 漏左 = =
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-10-07
引用第6樓samwong01222006-10-07 17:54發表的“”:
sorry .... 漏左 = =

似乎依家得1個版主無講.....
其實我覺得我地個個版主都差不多吧...
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-10-07
我都想講好耐,不如加個潮流區,可以比大家睇下有咩新衣呀電話個d