切換到寬版
  • 4770閱讀
  • 31回復

[討論]龍光炮,滅絕死光,狂虎砲,天神的制裁,哪一個比較好用0.0? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-09-26
引用第10樓神劍於2010-09-25 22:59發表的  : E'j>[C:U  
天神的制裁肯定高攻過龍光炮系列 *%7[{Loz  
因為改左~~
NE,2jeZQ.  
紅字為廢話 [5e}A&  
sI7d?+  
改左同未改都高攻過龍光炮系列啦 ri1D*CS  
引用第11樓saradomin於2010-09-25 23:12發表的  : zR6,?Tzg  
>0DQ< @ot:  
t,#7F$t  
天神的制裁的攻擊力是奧義級 jOa . h  
但需要用 1200MP 及 500HP
?OW 4J0B'  
奧義級? 咁吞天黃蒼咪神級? ^[,Q2MHCT(  
引用第15樓saradomin於2010-09-26 01:53發表的  : _t|| v  
[表情] /W1!mih  
擊中後一定附有暈眩效果[表情]
&l"/G%W  
附有暈眩效果? 0_q8t!<xJw  
引用第15樓saradomin於2010-09-26 01:53發表的  : B>rz<bPT  
f6vhW66:?x  
u,AP$+Qk  
有, 奧義級低小小. =5/ow!u8  
同金龍乍現差不多級數 GPz0qK  
NY 756B*  
塊地有洞先係重點[表情]
>h1 3i@`r  
有洞係咩重點? 1)pwR3(^Fz  
引用第18樓saradomin於2010-09-26 12:16發表的  : $nF|n+m  
3O7]~5 j1  
b3F)$UQ  
-0r 0M )  
600基攻. 招lv 1   #%O|P&rA  
秒迪下怪, \(2w /~  
相信有很多招都不能做到   v_mk{  
   Z^E>)!t  
nF>41 K  
http://ibbs.hk/read.php?tid=98843&fpage=5   kH~ z07:  
此post說明了何謂奧義級攻擊力
`|coA2$rw  
k>E^FB=  
邊到?
冰の血繼限界!

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-27
引用第20樓a1994109於2010-09-26 23:58發表的  :
邊到?
9gq+,g>E_  
$mxm?7ZVR  
奧義級? 咁吞天黃蒼咪神級? #oYPe:8|m   `#HtVI  
事實上這2招高攻過奧義 `_aX>fw  
http://ibbs.hk/read.php?tid=98843&fpage=5 U \*]cw  
寫到明,不作詳細解釋 /]j^a:#"6t  
Ov8^6O  
PAng(tubl  
有洞係咩重點? YP E1s  
O6*2oUKqK  
aeZ$Wu>]W  
邊到? 4>^LEp  
Kb X&E0  
我測試埋oe deep,亨利,邪鬼,馬龍,個d oe等等 -t]3 gCLb  
全部大部都係扣黃鋒3/5同3/4左右啦 邪鬼招野高攻dd係3/4 _%g L  
deep既奧義係最低攻 只有2/4 但佢範圍夠大幾好用 u7&q(Z&&O  
雷尊奧義我測到既係最高攻 扣4/5 ^h\(j*/#X  
只有一招oe係可以秒殺黃鋒有餘 就係迪倫招七龍舞天 W(pq_H'  
再計埋黃蒼同七龍邊招高攻d 黃蒼係勁七龍1.75倍的 v[;R(pt?  
黃蒼比吞天高攻3倍左右 Hlhd6be  
黑日殺機岩岩好秒到黃鋒 有時會比佢仲有1滴血 <W] RyEg`  
吞天扣黃鋒3/4 昇龍殺扣黃鋒3/5 (本人5lv吞天全中岩岩好秒) z h{,.c  
以上全都是全中下的結果 c wNJ{S+  
黃鋒1/5既血=迪下車手
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-27
引用第3樓~臭屁蟲~於2010-09-25 18:23發表的  : eFh7#~m  
如果講攻擊力比較 狂虎炮勁d _aeIK  
如果佢地大家對炮 都係狂虎炮勁d /4*Y#IpZ  
但係...迪云異轉有招炮...未出既 應該係我所知既最勁
c X!C/`ew>  
SJB^dI**/d  
有招咁野咩?係邊關睇?勁嗎? Nq9\2p  
w73?E#8  
認為狂虎勁的人路過(不過我鍾意迪雲多D)
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-27
引用第22樓adrian98於2010-09-27 19:27發表的  :
有招咁野咩?係邊關睇?勁嗎?
認為狂虎勁的人路過(不過我鍾意迪雲多D)
/IN#1I!K  
傳說中的真龍光炮+_+
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線gor
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-27
引用第23樓魔法使命於2010-09-27 23:00發表的  :
傳說中的真龍光炮+_+
QyxUK}6mr  
迪雲招招都叫真既
離線神劍
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-27
一個人物有屬於佢地自己既奧義
終於買到了卡倫(雖然係普通板)!~
離線gor
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-09-27
引用第25樓神劍於2010-09-27 23:20發表的  : i=aR ~  
一個人物有屬於佢地自己既奧義 [表情]
!k)6r6  
多數將啲招合埋就叫奧義
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-09-27
引用第21樓saradomin於2010-09-27 19:17發表的  :
奧義級? 咁吞天黃蒼咪神級? *y*tI}  
事實上這2招高攻過奧義   `I5^zi8  
http://ibbs.hk/read.php?tid=98843&fpage=5 Y<xqws  
寫到明,不作詳細解釋 Dt  
有洞係咩重點?   4!/JN J  
型  
邊到?
我測試埋oe deep,亨利,邪鬼,馬龍,個d oe等等   )hZ7`"f,ZN  
全部大部都係扣黃鋒3/5同3/4左右啦 邪鬼招野高攻dd係3/4   Jj-\Eb?  
deep既奧義係最低攻 只有2/4 但佢範圍夠大幾好用 xol%\$|  
雷尊奧義我測到既係最高攻 扣4/5   =X4Fn^w"4O  
只有一招oe係可以秒殺黃鋒有餘 就係迪倫招七龍舞天   ;5j|B|v  
再計埋黃蒼同七龍邊招高攻d 黃蒼係勁七龍1.75倍的   Tc6cBe,  
黃蒼比吞天高攻3倍左右   /MF 7ZvN.  
黑日殺機岩岩好秒到黃鋒 有時會比佢仲有1滴血 >!=@TK(~  
吞天扣黃鋒3/4 昇龍殺扣黃鋒3/5 (本人5lv吞天全中岩岩好秒)   _Je 4&KU  
以上全都是全中下的結果   n%&L&G  
黃鋒1/5既血=迪下車手.
y&NqVR=   
咁多字 邊到寫到明呀? }`"}eN @,  
,n/]ALz>~  
重點:型 姐係廢話 aOzIo-  
Hf`i~6  
風尊奧義在那? TpKAdrY  
吞天黃蒼:D? "6f`hy  
【黃蒼係勁七龍1.75倍的】 m-AF&( ;K  
【黃鋒1/5既血=迪下車手】 都唔知係咪
冰の血繼限界!

離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-09-28
引用第27樓a1994109於2010-09-27 23:29發表的 :
咁多字 邊到寫到明呀?
重點:型 姐係廢話
.......
>yO/p(/;jR  
係人都知王蒼勁好多架啦 你都仲要同佢講 會唔會廢左D呀
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-09-28
引用第24樓gor於2010-09-27 23:09發表的  :
迪雲招招都叫真既
{T4_Xn-I  
之前U1唔識作名姐 G+ /Q!ic  
希望唔好出呢招 太普通
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-09-28
引用第28樓harryx123於2010-09-28 06:35發表的  :
係人都知王蒼勁好多架啦 你都仲要同佢講 會唔會廢左D呀
j7P49{  
你講乜鬼野黃蒼呀? db )2>  
<-`bWz=+  
又關黃蒼咩事呀?
冰の血繼限界!

離線緣來是妳
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-09-29
我係度諗緊     神母烈光閃算唔算....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個