切換到寬版
  • 2689閱讀
  • 9回復

有冇人同佢交易過(成功)?  已解決  請幫我鎖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wskcloud

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-10-23
有冇人同過  (liverpool)  交易過而成功? 因佢主動 pm我 話放我 黑仔異信同埋獵剎狂風   已解決  請幫我鎖
[ wskcloud在2010-10-23 17:51重新編輯此帖 ]
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-10-23
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=100816&fpage=0&toread=&page=2
勸樓主若跟他交易的話要他先給。

交易方法:先比u1點~我比招~then比埋其餘我
                    (比交安全for 你同我)<------個人一看就覺得他很有問題。
離線wskcloud
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-10-23
引用第1樓黑天狗於2010-10-23 17:29發表的  :
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=100816&fpage=0&toread=&page=2
                    (比交安全for 你同我)<------個人一看就覺得他很有問題。

55  我岩岩問佢拎序 check, 佢無視左我個問題   直接講幾時交易 跟住就 off
離線forceteam
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-10-23
同佢交易過一次,呢個人系吾可信嫁,吾好同佢交易.
點解人咁鍾意對號入座,我知你系,吾使話比人知LA,公認嫁.
離線wskcloud
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-10-23
引用第3樓forceteam於2010-10-23 17:42發表的  :
同佢交易過一次,呢個人系吾可信嫁,吾好同佢交易.

失敗?
離線forceteam
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-10-23
佢會指定系你先,比左佢,佢先比你,同佢交易要耐性等,但佢會比你,昆吾昆吾知,但我睇得出佢真系好新手,想扮d高級會員咁.
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-10-23
引用第1樓黑天狗於2010-10-23 17:29發表的  :

我認同,新人叫人比招先真係無乜理由
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線forceteam
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-10-23
引用第6樓saradomin於2010-10-23 17:48發表的  :

叫佢同你面交la,我保證佢走佬.
離線wskcloud
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-10-23
咁好la.......我會叫佢比先..如果唔得..咁就唔交易
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-10-23
Re:有冇人同佢交易過(成功)?  已解決  請幫我鎖
引用第6樓saradomin於2010-10-23 17:48發表的  :

如果他那「方法」成功,他最少能騙到一招,但要知道這是個何等低級的方法