切換到寬版
  • 3052閱讀
  • 5回復

[求助]lfo開場打vs [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線qqwess

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-12-02
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d 5l UF7:A>#  
有d仲無限黃蒼 2$ze= /l  
9~/J35  
點算好? lfo仲有得救? <"my^  
/ ^#;d UB  
{C N~S*m  
最搞笑就係有d我走左場係大街唔夠人串, 有d仲話"你打得贏我?, 我讀黃仁, 我拿10a"
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-12-03
引用第4樓qqwess於2010-12-03 14:36發表的  :
扮gm_藍浪的人
xxx迪倫
R5 - @  
依家最搞笑個d人升到280幾仲可以當自己冇改經 _ 4U5  
用凶獸搞事彈佢走好似係我錯咁lo:(
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-12-03
引用第3樓mario412855於2010-12-03 00:30發表的  :
10a? 咩10a先, 9.gXzP H  
老實講, 我真係替果個人讀既果間學校感到卑哀, zuJ@E=7  
收左d咁既人,教左d咁既野出黎, t\k$};qJ  
真係影衰哂自己  #~2%)  
.......
7byK{{/z  
扮gm_藍浪的人 8hOk{xs8  
NV72  
xxx迪倫
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-12-03
引用樓主qqwess於2010-12-02 23:10發表的 lfo開場打vs : )wam8k5  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d PV'x+bN5  
有d仲無限黃蒼
點算好? lfo仲有得救?
.......
4sF"6+%5d  
10a? 咩10a先, m? J0i>H  
老實講, 我真係替果個人讀既果間學校感到卑哀, V@e?#iz  
收左d咁既人,教左d咁既野出黎, LrM=*R h,O  
真係影衰哂自己 7~^GA.92  
9kN}c<o  
p.s. 我想知果條友叫咩, 可開名ma?
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-12-03
引用樓主qqwess於2010-12-02 23:10發表的 lfo開場打vs : 2,$8icM  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d xu/cq9  
有d仲無限黃蒼
最搞笑就係有d我走左場係大街唔夠人串, 有d仲話"你打得贏我?, 我讀黃仁, 我拿10a"
.......
1an^1!  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d R&8Iz yM  
有d仲無限黃蒼 H[s(e5 6z  
點算好? +%zAQeb  
唔好到掛佬打, V) Z}En["1  
惟一方法係佢一入你走 zT =Ho   
:~b3^xhc^  
p `8 s  
最搞笑就係有d我走左場係大街唔夠人串, 有d仲話"你打得贏我?, 我讀黃仁, 我拿10a 0bceI  
面對別人串時,可以選擇沉住氣,不一定要回敬對方 gn8R[5:!V  
公道自在人心,只贏口角算得什麼 FcR=v0),  
如果佢地要靠用"我讀黃仁, 我拿10a"來作為一些「論據」 nrL9 E'F'  
那些人可憐得很,因為除了這樣外,他們就一無是處了:( /\ y ?Y  
連自已一個簡單的優點也說不出,你不需回應他們 W98i[Q9A7  
在心裡默默同情就可以了
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-12-03
引用樓主qqwess於2010-12-02 23:10發表的 lfo開場打vs : <":;+ Ng+  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d Hbj,[$Jb  
有d仲無限黃蒼
.......
#X%~B'  
我已經笑了-.-
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
快速回復
限100 字節

上一個 下一個