切換到寬版
  • 4054閱讀
  • 20回復

[求助]悟地問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wayqtwid200

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-12-04
— 本帖被 saizen 從 LFO遊戲討論區 移動到本區(2010-12-04) —
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)? 6`7bk35B  
2悟地異有咩招係Story出過但未實裝的招(最好比影片看看)? 5cU:wc  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-")]? Rcw[`q3/  
4玩技術迪雲難玩D定悟地難玩D? 's5rl  
5呢加悟地係一轉最強的招係咩(唔算禁招)? ~QPTs1Vk8  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)? -Hw3rv3o  
7呢加悟地係異轉最強的招係咩(唔算禁招)? + %K~  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)? 7j=KiiI  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? _&s pMf  
pls點答我的問題.有New問題時我會在呢個Post發問!(pls唔好答我個d:自己玩下咪知lo個d答案.pls
[ wayqtwid200在2010-12-05 03:39重新編輯此帖 ]
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-12-04
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? dlCYdwP  
人地加爆Mp+元力裝完全唔出奇 v;;3 K*c>  
p0zC(v0*  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-")]? "Z,T%]  
角色設定 l,l6j";ohd  
_<sN54  
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)? h\3-8 m  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)? Y2.zT6i  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)? eXK3W2XF  
重複性問題
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-12-04
引用第1樓saradomin於2010-12-04 16:49發表的  : G(#t,}S}@  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? Sm4BZF~!B  
人地加爆Mp+元力裝完全唔出奇 [表情]
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-")]? 8/dMvAB1So  
角色設定 s[0`  
.......
o&%v"#H2  
4^2>K C_  
回了好像無回一樣
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-12-04
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)?<<<<<<真虎 Kh$"5dy  
2悟地異有咩招係Story出過但實裝的招(最好比影片看看)?<<<<<<請打一次燃燒生命的武者 d8jH?P-"  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-"<<<<<<配法同其他人一樣,woody係行慢小小的 -9= DDoO  
4玩技術迪雲難玩D定悟地難玩D?<<<<二個差唔多,熟真狂好花時間 OriYt  
5呢加悟地係一轉最強的招係咩(唔算禁招)?<<<<<真狂,超虎 9c)#j&2?H  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)?<<<<<<<真狂,超虎 UcQ]n0J=Z  
7呢加悟地係異轉最強的招係咩(唔算禁招)? <<<<<<絕地音速刀,虎煌 ~>=.^  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)?<<<<<絕地猛虎 = N*Jis  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的?<<<<<<一係神點,一係香包加元力手,你認為係邊個?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-12-04
1我想問悟地Vs有咩招唔出得(禁招)? tf6m .  
真虎 hp'oiR;~w  
Gr2}N"X=  
2悟地異有咩招係Story出過但實裝的招(最好比影片看看)? %BkE %ZcZ  
絕猛係最好的例子 Pqya%j  
%[*-aA  
3悟地點樣配點好[有d人物唔知點解跑得特別慢(如:星奇同卓男AGI一樣加到100.但跑時唔知點解卓男比星奇慢的-.-") 0@zJa;z'  
睇EQ配,速度快慢係角色設定問題 ?(=|!`IoO  
(?1$  
4玩技術迪雲難玩D定悟地難玩D? LQPQ !):;  
各有各 <9fXf*  
/OztkThx=  
5呢加悟地係一轉最強的招係咩(唔算禁招)? iiq `:G  
終皇 E72N=7v"  
~+4lmslR  
6呢加悟地係一轉最強的招係咩(算禁招)?    Y`ip. Nx  
真虎 Bzwll  
\T_ZcV  
7呢加悟地係異轉最強的招係咩(唔算禁招)? Cb{D[  
真捕 ip tA#<Yj  
L!Y|`P#Yr  
8呢加悟地係異轉最強的招係咩(算禁招)? O pu*i  
絕猛 W$hCI)m(  
}NC$Ce  
9我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? cDz@3So.b  
3000MP X 4 = 12000MP=90%BUG n?r8ZDJ'  
.euA N8L  
純個人意見
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-12-05
Sorry.打小左個未字(2悟地異有咩招係Story出過但未實裝的招(最好比影片看看)
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-12-05
引用第5樓wayqtwid200於2010-12-05 03:40發表的  : _@B?  
Sorry.打小左個未字(2悟地異有咩招係Story出過但未實裝的招(最好比影片看看)
%W D^0U|  
未實裝咁點有?
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-12-06
引用第6樓d523d323於2010-12-05 09:41發表的  :
未實裝咁點有?
O)&W0` VY  
%|H]T] s  
姐係好像星奇+迪雲打迪倫個次.個星奇出左招呢加玩家無得抽的招(元力波).同PLS回答1-9題問題
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-12-06
引用第7樓wayqtwid200於2010-12-06 14:01發表的  :
姐係好像星奇+迪雲打迪倫個次.個星奇出左招呢加玩家無得抽的招(元力波).同PLS回答1-9題問題
')q4d0B`"  
給我先去查閱一下甚麼叫「未實裝」和「無得抽」再回來看你自己在問甚麼,在說甚麼。
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-12-06
引用第2樓wayqtwid200於2010-12-04 16:56發表的  :
回了好像無回一樣[表情]
(/$-2.@  
閣下本身問的問題已經是法國餐 'd Be,@  
db,?b>,EE  
首題,你問了哪些是禁招, Hre&a!U  
然後卻在六,八題又問人那些是否禁招,我的確不問所以 <o|fH~?X  
swZi O_85  
我Vs見d迪雲出左一次3000mp的招.用得mp的1/4.點做到的? _fZec+oM  
這種問題答案不外乎於著mp裝或加得多mp V~*>/2+  
引用saizen於2010-11-30 08:50發表的  : 0<v5_ pB  
總是在發問. PP$2s]{  
為何不先思索一下_) AP%R*0]  
7~+Fec`Ut*  
mvH8hvD9  
第五六七八條問題含糊不精,加個括號有啥用? ?3K~4-!? /  
為何不直接地問 $\*Z   
悟地一轉時哪招是最強,i禁招ii非禁招? Mm*V;ADF  
c&wg`1{Hal  
4GI3|{  
在下中文水平也不太好,如果有其他大大有更好的發問方法,歡迎提出
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-12-06
引用第8樓黑天狗於2010-12-06 16:28發表的  :
給我先去查閱一下甚麼叫「未實裝」和「無得抽」再回來看你自己在問甚麼,在說甚麼。
&)6}.$`  
OKm,iIp ]  
ok.你叫我做的野第時先算.同PLS回答1-9題問題
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-12-06
引用第9樓saradomin於2010-12-06 17:15發表的  :
第五六七八條問題含糊不精,加個括號有啥用? X%s5D&gr  
為何不直接地問 &Qda|  
悟地一轉時哪招是最強,i禁招ii非禁招? N LpKh1g  
.......
l=9D!6 4  
]t!v`TH  
ok你明白意思.回答問題去
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-12-06
引用第10樓wayqtwid200於2010-12-06 20:28發表的  :
ok.你叫我做的野第時先算.同PLS回答1-9題問題
OQ2G2>p  
你真是可笑,既然已有他人解答,我再解答也只會得到相同的答案。
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-12-06
迪格斯仲好用架~
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-12-06
引用第11樓wayqtwid200於2010-12-06 20:33發表的  :
ok你明白意思.回答問題去
~0.@1zEXj  
但我不ok我不明白你的意思,重新發問去
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-12-07
引用第12樓黑天狗於2010-12-06 21:33發表的  :
你真是可笑,既然已有他人解答,我再解答也只會得到相同的答案。
d}415 XA  
%n c+VL4  
唔同人有唔同意見.
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-12-07
引用第13樓a10fc98於2010-12-06 21:40發表的  : Cw^)}23R  
迪格斯仲好用架~ [表情]
s^v,i CH {  
"|&*MjwN6  
玩野咩你- -無啦啦話迪格斯
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-12-07
引用第16樓wayqtwid200於2010-12-07 14:56發表的  :
fu&]t8MJC  
真奇怪點解佢唔話山本太一最好用?
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-12-07
引用第16樓wayqtwid200於2010-12-07 14:56發表的  :
n#fg7d%  
絛友不嬲精神有問題 5VcYdu3  
九唔八搭有時仲用火星文= =

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-12-07
引用第18樓勇氣誓言於2010-12-07 15:22發表的  :
絛友不嬲精神有問題 %"6IAt  
九唔八搭有時仲用火星文= =
M@3H]t?  
zYNJF>^<  
你係話佢定....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個