切換到寬版
  • 6890閱讀
  • 46回復

[原創]你地覺到冰個岩?_? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線freeze3704

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-02-02
今日見到條邪鬼, !4 =]@eFk  
大家1000攻防 ALO0yc  
一開始條友成日跑出技搞到LAG LAG地.... *p P&$!bH%  
一場用成幾次轟異 vTk\6o q  
然後我冰佢鑽風... 2x<A7l)6  
佢就話OK暈人唯我 4owM;y  
我又發現我冰佢卡合都5及佢鬼哭連邪昇 2|re4  
你地都知菲沙出技慢又冇防 n5G|OK0,  
邪昇打人又痛...(全食) %p(!7FDE2n  
之前又有人 dU"ca|u  
話邪鬼其實5應該出轟異... iu$:_W_  
頭先用卡倫屈我波 F^/b!)4X  
打輸又話我廢 f7y3BWOi]  
叫我5好用冰尊,浪費浪費 MJ..' $>TC  
大家評下理...
[ freeze3704在2011-02-02 14:03重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-02-02
引用樓主freeze3704於2011-02-02 12:51發表的 好火牙 : 6dlV:f_\y  
今日見到條邪鬼, p G-9H3[f#  
大家1000攻防 /T\'&s3D+  
一開始條友成日跑出技搞到LAG LAG地.... .VG5 / 6zp  
一場用成幾次轟異 _t7}ny[  
然後我冰佢鑽風... sWKe5@-o0  
.......
eJ"je@vvrK  
邪鬼本身禁招其實大多人都話邪怒… f[s|<U^  
我個人認為唯我都禁 n8RE  
a@ v}j&  
暈人連技果d直頭係廢柴小白黎 g-8D1.U  
$uj3W<iw3E  
唔係成日出轟異我覺得冇乜問題 Y A:!ULzR*  
\nbGdka  
>gSiH#>  
前果邊同條邪鬼打 7mT iO?/y<  
佢俾我殺左幾場 kwAL] kI  
唔鋸就係到連我雙邪昇 QMQ\y8E  
一野就清左我7千血啦 r Y#^C  
幾開心呀
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-02-02
以前見過一個邪鬼根本唯我轟度都唔洗出就ko到人 3bBCA9^se  
搞到依家我一見到邪鬼出唯我轟度就覺得佢好廢-.-
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-02-02
人地暈你出技,可惜係你冰完人出鑽風w0,仲要小人:(
^_^徐子珊^_^
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-02-02
你跑攻出技wo...仲嘈
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-02-02
引用第2樓tommywu於2011-02-02 13:02發表的  : ,(;]8G-Yj  
以前見過一個邪鬼根本唯我轟度都唔洗出就ko到人 +[2ep"5H  
搞到依家我一見到邪鬼出唯我轟度就覺得佢好廢-.-
&j?+%Y1n@  
邊個咁神勇ar@@ HB*H%>L{"B  
t_kRYdW9  
p.s. 用人用到佢咁廢雖然經常都見 {wh, "Ok_  
       但對住freeze都要咁用就真係過份左d=.=

樓主留言:

我都見過@@ G Q\;f  
DEDE唔洗跑攻出技 c|s7 cG$+-  
佢10場先用1次唯我 w `_"R 6  
淨用頭3招同邪拳 N1yx|g:  
都好勁...

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-02-02
引用第5樓mario412855於2011-02-02 13:50發表的  :
邊個咁神勇ar@@
p.s. 用人用到佢咁廢雖然經常都見 O"~CZh,:r}  
       但對住freeze都要咁用就真係過份左d=.=
m[qW)N:w  
&3f^]n!@  
你都係甘話.... .&2~g A  
佢鬼哭連邪昇=我個半鑽風=[ g4^3H3Pd  
暈人出技從來係低層次戰略
離線kb24mvp
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-02-02
姐係我唔係話自己用邪鬼好勁... X16vvs jw5  
但係我同人打都唔會出唯我同轟異,,,, ^&KpvQNW_  
有時我覺得用邪破都唔係咁好-0-...so都少用.. 6z2%/P-'  
不過我對迪倫會出多幾邪破..因為要抗衡神百xd @a (-U.CZ  
ldt]=Sqy  
有時見到d邪鬼又唯我,又轟異...都會覺得佢地勁9... AP+%T   
都已經高攻啦....仲要咁樣屈人-3-

樓主留言:

1聽就知你高手 (,D:6(R7t  
那麼你會不會跑攻出技?

離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-02-02
3704 唔洗咁火早上小白多-.-

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-02-02
引用第8樓a81028332於2011-02-02 14:57發表的  : (4| R}jv  
3704 唔洗咁火早上小白多-.-
\h?6/@3ob  
@VQ<X4 Za  
你唔明架啦 *T~b ox  
我有一場冰中佢卡合(5記得係咪全食)/冰巨,一定扣佢5算多(2500血以下) 1024L;  
佢一跑攻就到我背後一野鬼哭連我邪昇 e*Y<m\*  
冇左2500血以上... ^!z(IE'  
次次跑攻出技... 2"c5<  
佢打到我 nl~ Z,Y$  
我打佢5到甘制... b! r%4Ah  
佢頭2場暈我鬼哭都扣5少...
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-02-02
不小心連回了SOR
離線man007
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-02-02
出唯我都冇咩問題啊 \01 kK)  
好多人都識捉唯我收手 eL.WP`Lz  
反而仲有利
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-02-02
我唔覺得你冰完鑽風同人地暈你唯我有分別 I;n < ) >  
你冰完人冇得走=屈 K-@\";whF  
人地暈你冇得走=屈 "$D'gS oYe  
大家都係屈,你可以屈就唔比人地屈? 'Lw8l `7  
又唔見我火尊比人冰完鐨風之後上黎嘈? mn\A)R Q  
Gpi_p  
你叫得大家評理 咁我評樓主你唔岩

樓主留言:

聽DEDE講隻邪鬼1200攻防上GM西

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-02-02
引用第11樓man007於2011-02-02 17:47發表的  : k"C'8<T)'  
出唯我都冇咩問題啊 C|2|OTtQ  
好多人都識捉唯我收手 9_?e, Q  
反而仲有利
I>##iiKN  
其實只怕小白連出唯我。
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-02-02
唉... V"'PA-z3  
每次我用邪鬼都只用頭3招+邪拳就算數- - Gi#-TP\  
次次見親小白用邪鬼就郁下就唯我轟異... (>f`>6 V  
再唔係就2轉死出巨戰... eG8 l^[  
小白就是咁樣... U djYRfk  
冇得救...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-02-02
引用第1樓bk的卓男於2011-02-02 12:54發表的  :
邪鬼本身禁招其實大多人都話邪怒… V$w lOMp  
我個人認為唯我都禁
暈人連技果d直頭係廢柴小白黎 'L-DMNxBr  
.......
s.Bb@Jq  
邪鬼只出3招 YURMXbj  
邪殺破壞拳,骷髏波,鬼哭間唔中出下.. wT6zeEV~*  
就夠了

樓主留言:

講得好 < F;+A{M)  
對住用鑽風菲沙 `]XI Q\ *  
都夠打

離線影雨淚
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-02-02
講開邪鬼 QDV+(  
之前我用隻悟地同隻邪鬼打 w4Df?)Z  
我見住隻邪鬼跑攻連唯我 G$MEVfd"  
又要連到正一正 Z[d13G;  
我都唔知話佢勁好定屈招好
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-02-02
引用第11樓man007於2011-02-02 17:47發表的  : @x+2b0 b  
出唯我都冇咩問題啊 @r/~Y]0Ye5  
好多人都識捉唯我收手 7<;oz30G!L  
反而仲有利
yG/!K uA  
無知既冇技術小白  qrw  
n "6L\u  
而家周街既人能力值都好高 XDPgl=~  
唯我捉收手? (H !iK,R  
唯我而家好低防?! l[ $bn!_ e  
你估咁易車得入? & rab,I"  
`>)Ge](oN  
冇咩問題?! !Vw1w1  
就係你地呢d無知既人係到傳黎傳去先會話冇問題
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線小小鹹
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-02-02
引用第11樓man007於2011-02-02 17:47發表的  : <4q H0<  
出唯我都冇咩問題啊 V>`ANZ4  
好多人都識捉唯我收手 J4"Fj, FS  
反而仲有利
fyb;*hgu  
`IUn{I  
yea UE.kR+1  
唯我打迪雲呢d可能幾煩 daI_@kY"  
但對住大把角色出唯我等於自殺 Z%qtAPd  
3>aEP5  
而家好多邪鬼仲意轟烈 bPU i44P  
但係多數都係廢 ?zf3Fn2y  
反而打唔用轟烈既邪鬼易輸好多 zR^Gy"  
i9DD)Y<  
轟烈+唯我不在話下 -PE_qZ^  
某隻邪鬼轟烈都唔夠揪就異轉出邪神再連n下戰魂
離線man007
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-02-02
引用第18樓小小鹹於2011-02-02 22:09發表的  :
yea Y"GNJtsL"  
唯我打迪雲呢d可能幾煩 #4msBax4  
但對住大把角色出唯我等於自殺 rR> X<  
.......
 S=(O6+U  
的確係 l[38cF  
出唯我果d邪鬼反而易仲易對付 ,|({[ 9jA  
反而出頭三招果d會難應付d
快速回復
限100 字節

上一個 下一個