切換到寬版
  • 2851閱讀
  • 36回復

攻擊力或防禦力問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小鬥士

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-04-16
— 本帖被 saizen 執行鎖定操作(2011-04-17) —
爆到LV200你地會唔會爆1000攻防?GM裝?

A1.會爆1000同時上GM

A2.唔會爆1000(爆到800),但會上GM

A3.會爆1000唔會上GM

A4.唔會爆1000(爆到800),都唔會上GM

A5.其他

L1有3000技的你會加MP多少同上咩裝?(唔可以話用香包)(用GM裝的)      R1有3000技的你會加MP多少同上咩裝?(唔可以話用香包)(唔用GM裝的)
[ 小鬥士在2011-04-17 18:34重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-04-17
引用第33樓d523d323於2011-04-17 21:25發表的  :
得閒咁都幾好[表情] 增加ibs人流[表情]
樓主就是我們偉大的使者鳥

樓主貢獻了不少
建議CHY2003大大頒發勳章給樓主
1     終身成就獎     謝謝您為社區發展做出的不可磨滅的貢獻!!    
3     宣傳大使獎     謝謝您為社區積極宣傳,特頒發此獎!
4     特殊貢獻獎     您為論壇做出了特殊貢獻,謝謝您!
10     幽默大師獎     您總是能給別人帶來歡樂,謝謝您!

引用第34樓dwchan於2011-04-17 21:27發表的  :

想不道樓主竟然為IBBS中文區的先驅者,失敬失敬

如果樓主到建議區申請中文區,話唔定可以獲得

9     優秀建議獎     您建議很好,謝謝您的建議,特頒發此獎!

引用第35樓acz於2011-04-17 21:37發表的  :
咁都叫罵戰呀-.-
又比人昆鬼左上黎
都係果句<<傻仔先上千攻防,傻仔先上GM,死廢柴先千攻防上GM,死垃圾先會千二攻防,死智障先會千二攻防上GM

我地好和平, 邊有罵戰

我準備申請IBBS和平獎, 搵人提名下我
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線acz

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-04-17
咁都叫罵戰呀-.-
又比人昆鬼左上黎
都係果句<<傻仔先上千攻防,傻仔先上GM,死廢柴先千攻防上GM,死垃圾先會千二攻防,死智障先會千二攻防上GM
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-04-17
引用第31樓freeze3704於2011-04-17 21:21發表的  :
那又不致於評論樓主的中文水平,
畢竟昔日既<自嘲>還真可怕呢!
只希望樓主繼續練好中文,幫助我理解<自嘲>的中心思想(被打...)

沒錯,中文本來不好也不算甚麼大問題,
可是表達方式極差之餘還態度惡劣,話中帶刺
真叫人無法坐視不管啊

PS:我就是考自嘲那一份- -
引用第33樓d523d323於2011-04-17 21:25發表的  :

得閒咁都幾好[表情] 增加ibs人流[表情]

想不道樓主竟然為IBBS中文區的先驅者,失敬失敬
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-04-17
引用第32樓saradomin於2011-04-17 21:22發表的  :
你羅咩等?

得閒咁都幾好 增加ibs人流
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-04-17
引用第30樓d523d323於2011-04-17 21:20發表的  :
已經潛左水 [表情]  [表情]
另外呢個帖似開系技術區好D

未, 應該去緊班馬支援佢地中文

引用第31樓freeze3704於2011-04-17 21:21發表的  :
只希望樓主繼續練好中文,幫助我理解<自嘲>的中心思想(被打...)

你羅咩等?
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-04-17
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-04-17
已經潛左水   
另外呢個帖似開系技術區好D
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-04-17
引用第26樓bk的卓男於2011-04-17 21:05發表的  :
LFO遊戲討論區  <中文都未搞得好學人討論
搵鬼同你討
討飯吃嗎?唔明你up乜討鬼呀?_?
.......

樓主已經十分努力地表達了,奈何先天跟後天的狀況令其對此頗為苦手
作為香港的一份子,我們應該發揮香港人包容博愛的精神
對樓主的情況表達最深切的慰問和默哀

樓主,我跟你說啊,只要努力,你的中文一定會進步的,
就算上天不幫你,魔鬼不助你,
我也堅信有奇蹟的誕生:)

引用第28樓freeze3704於2011-04-17 21:10發表的  :

冇錯
LFO同中文冇關
不過怕且只有火星人才看得懂你既POST....

部分正確

討論LFO,我想絕大部分玩家也是透過中文討論
[ dwchan在2011-04-17 21:20重新編輯此帖 ]
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-04-17
引用第21樓小鬥士於2011-04-17 18:30發表的  :
你概想像力真係好- -

冇錯
LFO同中文冇關
不過怕且只有火星人才看得懂你既POST....
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-04-17
引用第21樓小鬥士於2011-04-17 18:30發表的  :
唔打小看了.一定要睇曬句野?睇小頭幾個字就唔明句野意思?如果真係,你考中文個D填充題同多項選擇題咪死得啦
看得明中文的,就不要又坭打咩中文能力呀呢D唔關LFO的野,會做的就認認真真的回答呢個帖的問題,唔明的請唔好再坭呢個帖到打D唔關個帖問D野的事或看到明先好回帖

Q:一定要睇曬句野?
A:唔睇哂全句,你打出黎托?

Q:睇小頭幾個字就唔明句野意思?
A:睇廢話咪唔係, 如我所說bk兄原本以為閣下語文水平高, 認為閣下每個字都有獨特意思, 結果他高估了你, 原來你打的全是廢話連篇,少看幾隻字也可以.
以我愚見: 起一頭養的牛,那頭牛的母親必定會很傷心.
那閣下可以只看間著線的部份, 至於老什麼就交給你 這位填充題同多項選擇題高手來解答.

不過我很奇怪, 多項選擇題與填充題會有語法錯誤,病句這些情況發生嗎?
看來你做的習作錯漏百出, 真難怪...................

在LFO遊戲討論區, 不時有玩家發帖討論玩家/小白的質素, 所以我認為討論LFO中的小白也不屬離題, 因為現今有些小白語文水平的確令人搖頭歎息,
我不是指閣下小白.

Q:看得明中文的,就不要又坭打咩中文能力呀呢D唔關LFO的野,會做的就認認真真的回答呢個帖的問題,唔明的請唔好再坭呢個帖到打D唔關個帖問D野的事或看到明先好回帖
A:請問有什麼關系? 你這個推論好像不成立.

Q:我的語文水平唔好又關你地兩個事?我同佢講野又關你地兩個事?姐係你朋友的朋友的婆婆走左又關你地兩個事啦wo,請你地兩個唔好無啦啦就插入坭,同saradomin你呀,唔好打咩對號入坐啊.呢d唔關LFO的野.看得明就認認真真的回答呢個帖的問題

A:我覺得你為人很自私. 這個討論區是屬於LFO玩家的. 玩家之間的談話是公開的, 即所有人都有權回覆,
如果你認為這是你和其他人兩個之間的事, 請你利用短消息這項功能.
若你認為你發此帖/回覆的內容與"朋友的朋友的婆婆走左" 這樣垃圾, 其實我也同意.
希望你下次發言前三思.
PS如果"對號入坐"同lfo無關, 我認為你那問題也與lfo無關, 因為攻擊力. 防禦力 也不是LFO獨有名詞
[ saradomin在2011-04-17 21:12重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-04-17
你概想像力真係好- -

LFO遊戲討論區  <中文都未搞得好學人討論
搵鬼同你討
討飯吃嗎?唔明你up乜討鬼呀?_?

3000技?!好笑
我玩lfo咁多年
未見過人地以mp數值黎叫招技
打就唔該你打好d啦
3000mp既技 <有幾難?引我笑
自己up唔清仲要話人

ふざけんなクズめ
あんたみたいなクズがいるから
このゲームがだんだんダメになった
このゲームに何の技術もないのお前の分際で、生意気なバカ野郎

↑ 明用日文串你又點話

注: 我只係講事實
的確你up既野冇人明
我唔係挑起罵戰
that all
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-04-17
看得明中文的,就不要又坭打咩中文能力呀呢D唔關LFO的野,會做的就認認真真的回答呢個帖的問題,唔明的請唔好再坭呢個帖到打D唔關個帖問D野的事或看到明先好回帖

看不懂
最大問題我是看不明白你想表達甚麼

自問中文閱讀理解不差,好歹也在CE弱弱的拿了個5星

不過很遺憾的是連我也看不懂你在說啥

恐怕你中文老師看到你如此強大的表達方式一定會口吐白沫,天旋地轉,不省人事了

加上你開POST來討論,何來「無啦啦就插入坭」

我真的理解不了:)

PS:填充題?上中學後再也沒有看過這類型的題目在我的考卷上出現了:)
[ dwchan在2011-04-17 21:05重新編輯此帖 ]
離線calvin1360
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-04-17
引用第22樓csdd8899於2011-04-17 18:36發表的  :
正常人吾會用gm裝

我隻小白龍(白帝)用緊GM裝
帖子簽名
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-04-17
你概想像力真係好- -

根本就係咁解
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-04-17
正常人吾會用gm裝
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-04-17
引用第19樓bk的卓男於2011-04-17 12:17發表的  :
R1同L1我正係諗到left同right
仲有3000技
.......

得你一個知得出我打左1同右1,上一個回復你做咩問咩係L1 R1?
3000技全Game得5招3000技姐,係人都知有咩技要MP3000加啦,我同中毒腦人收星奇招技,咪又係打:有無星奇招3000技,佢都知啦
打錯字唔得?有時打字LAG機呀,電腦都會LAG自動打多幾字出坭啦(跚跚/啦2)
我呢加係問攻擊力同防禦力,我中文能力唔好,關你事咩,呢到係LFO遊戲討論區呀.你想講中文能力,去番你個中文能力討論區先講啦
唔打小看了.一定要睇曬句野?睇小頭幾個字就唔明句野意思?如果真係,你考中文個D填充題同多項選擇題咪死得啦

引用第18樓dwchan於2011-04-17 03:58發表的  :

你UP咩....
閣下的中文水平有待改善

引用第16樓saradomin於2011-04-16 20:40發表的  :

唔明唔係佢既錯, 只係佢高估左你語文水平

我的語文水平唔好又關你地兩個事?我同佢講野又關你地兩個事?姐係你朋友的朋友的婆婆走左又關你地兩個事啦wo,請你地兩個唔好無啦啦就插入坭,同saradomin你呀,唔好打咩對號入坐啊.呢d唔關LFO的野.看得明就認認真真的回答呢個帖的問題

引用第20樓毒吻皇后於2011-04-17 12:37發表的  :
所謂R1即r一條j [表情]

你概想像力真係好- -
[ 小鬥士在2011-04-17 18:45重新編輯此帖 ]

齊招!
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-04-17
所謂R1即r一條j
1條評分
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-04-17
引用第13樓小鬥士於2011-04-16 18:56發表的  :
全帖得你一個唔知wo- -
看小我打的R1 L1就唔明我打咩?

R1同L1我正係諗到left同right

仲有3000技
真係好名
我第一次聽
我聽完諗到係 ,星空出到3000lv咁勁?!

你將d野縮埋晒一舊
有人睇唔明都好正常

咩叫 "看小你打"

你中文能力有待改進
還有標題
攻擊存< 新野黎?!我冇乜點上lfo姐,咁快出新野?

你痛子 <請解釋,我將我想講既野縮晒
睇下有邊個睇得明先:D
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-04-17
引用第13樓小鬥士於2011-04-16 18:56發表的  :
全帖得你一個唔知wo- -
看小我打的R1 L1就唔明我打咩?

你UP咩....
閣下的中文水平有待改善