切換到寬版
  • 2833閱讀
  • 17回復

[求助]打凶獸羅魔石問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小鬥士

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-04-17
我看到別人的帖,話如果想打到魔劍,就先死一次,再打死個凶獸就會拿到的了, tY_5Pz(@  
魔石有無方法,可以像打魔劍一樣,98%打到出坭?

齊招!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-04-17
納卡拉最容易出魔石 g [L  
不過依家凶獸強化左 r*d Q5 _  
佢都唔係咁易打.....
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-04-17
引用樓主小鬥士於2011-04-17 02:52發表的 打凶獸羅魔石問題 : Xj;2h{#s  
我看到別人的帖,話如果想打到魔劍,就先死一次,再打死個凶獸就會拿到的了, `skH-lk,  
魔石有無方法,可以像打魔劍一樣,98%打到出坭?
%IU4\ZY>  
原來有咁既方法....仲等我之前打左40幾次先有魔劍出
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-04-17
引用第2樓淆底3499於2011-04-17 12:18發表的  :
原來有咁既方法....仲等我之前打左40幾次先有魔劍出[表情]
1sMV`qv>  
=xoBC&u  
喂!!回答我的問題呀..

齊招!
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-04-17
bug出黎 最易
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-04-17
引用第3樓小鬥士於2011-04-17 17:56發表的  :
Fz{o-4  
樓主都_ _ _, s^obJl3  
不如自已試過先.睇下上述方法可唔可行先問
[ saradomin在2011-04-17 22:15重新編輯此帖 ]
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-04-17
引用第3樓小鬥士於2011-04-17 17:56發表的  :
b$IY2W<Ln  
要求他人答你問題又不懂尊重別人 {|G&W^`  
無藥可救
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-04-17
1Al =v  
你真有禮貌;
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-04-17
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, ZYpD8u6U  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, VKl~oFKXJ  
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, }s8*Q fK>  
dwchan你呢個論壇版主D態度連一星會員都不如啦,係到人身攻擊+發表與本版無關之文章,做dwchan都日日反規,
[ 小鬥士在2011-04-17 23:55重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-04-18
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : #RsIxpc  
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, >-o?S O(M,  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, 'Y6(4|w (  
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, KV3+}k  
dwchan你呢個論壇版主D態度連一星會員都不如啦,係到人身攻擊+發表與本版無關之文章,做dwchan都日日反規,
:{e`$kz  
_ _ _ = 無試過 tFb|y+  
我試過喎:( `0/gs  
*{L<BB^  
Dw兄指出你態度有問題, 這就是人生攻擊? CVn;RF6  
我認為指正在下態度有問題無論下至一星會員上至壇主一樣可以. oQE_?">w  
敢問何罪之有? &AkzSgP  
vwSX$OZ  
版主友善地提醒你, 誰知遭到你惡劣的回覆, 孺子不可教也 iyHp$~,q?t  
#oS  
做dwchan都日日反規??? QQ2OZy> W  
你說什麼?
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-04-18
引用第9樓saradomin於2011-04-18 00:03發表的  :
_ _ _ = 無試過 I]j/ ab7>  
我試過喎:(
Dw兄指出你態度有問題, 這就是人生攻擊? qS`|= 5f  
.......
F(kRAe;  
oew]ijnB  
算啦對你呢D真係無藥可救的人,回復都係無意義的了現在開始除左看你回答別人的回復外,不會回答你對我說的問題/回復=] ;),O*Z|"v  
%A Du[M.  
引用第7樓csdd8899於2011-04-17 23:35發表的  : Bo\dt@0;  
X;[zfEB  
你真有禮貌;
'%r@D&*vp  
dJ" xW; "  
ok,最多好番小小-_- .TrQ +k>  
, $F0D  
引用第2樓淆底3499於2011-04-17 12:18發表的  : X +  
NX #/1=  
原來有咁既方法....仲等我之前打左40幾次先有魔劍出[表情]
;ZW}47:BS6  
jgfP|oD  
唔該回答我所需要的問題.pls
[ 小鬥士在2011-04-18 00:59重新編輯此帖 ]

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-04-18
引用第10樓小鬥士於2011-04-18 00:53發表的  :
唔該回答我所需要的問題.pls[表情]
H\>I&gC'  
你要放一副高高的架子就隨你:) Ac(Vw%  
如果你還認為別人回答你的提問是你的權利, Hbj:CViYq  
那我感到很可悲:( 2*;Y%NcP[  
用戶有權對不友善的提問或不清晰的提問進行詢問 'C8=d(mR=m  
至於對無意義的提問.上述的用戶都作出了一個合適的回應 ,(Hmk(,  
.2-JV0  
其實你不需要回覆我, &!EYT0=>p  
因為我清楚這是其他用戶的義務. zbKW.u]v  
至於你認為我發言內容無意義, w*R-E4S?2  
那見人見智, 閣下欠禮貌要是需置疑的事實 a/`Yh>ou  
Pw0KQUs  
PS: 閣下每次回覆的內容其實與沒回覆無異,內容深入,只是膚淺的講出自已主觀情感,欠闡釋. h+d;`7Z>  
就如"我今天很快樂"一樣, 到底什麼事令你快樂? 如何快樂? 如果沒有闡述就只是一堆空談的廢話. 2A;[Ek6{q  
所謂"言之無文,行之不遠", 遊談無根的說話, 你省回吧, 說了別人也不會聽:)
[ saradomin在2011-04-18 01:55重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-04-18
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : N9|.D.#MF  
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, w[G_w:$a  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, ~,1q :Kue  
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, )t=u(:u]  
{EN@,3bA  
人生攻擊? 0 >MI*fnY"  
我只是道出事實而已:( }f'1x%RS^  
@O @yJ{(I  
你認為用這樣的態度來要求他人回答你的問題是正確的嗎? ,#O8:s  
<~*Ol+/  
答案眾人皆知,不過假如你不知道正確的答案我也不會責怪你 j7+t@DqQ  
kw}1CXD  
始終每個人的水平質素也由不同,對於一般的見解我想有很大的機會你會有不同的看法 B\&Ka<r  
u\?u4  
另外,甚麼叫做DWCHAN日日反規  6+z]MT  
i)3\jO0&GU  
原來DWCHAN也是論壇一種工作?GD 291|KG  
Y"%o\DS*  
還有一點,論壇多少星反映不出一個人的人格,之前已有不少經典例子 \ \}/2#1=c  
PCfs6.*5Mf  
你喜歡自我安慰說自己個人質素比我好就隨便你了 5z>\'a1U  
28yxX431S  
不過相信會員們也可以明確地看清楚誰在耍白 AAY UXY!  
引用第10樓小鬥士於2011-04-18 00:53發表的 {\zr_v`g  
Y@Y(;C"SW  
算啦對你呢D真係無藥可救的人,回復都係無意義的了現在開始除左看你回答別人的回復外,不會回答你對我說的問題/回復=]   4T E ?mh}  
9r#{s Y  
k4rB S  
理虧的時候保持沈默也是一個不錯的方法:) W (=B H  
,RO(k4  
BTW let's see how long can u stand:) 0.0!5D[  
f~9Y1|6  
Vatt9  
R!qrb26k  
引用第10樓小鬥士於2011-04-18 00:53發表的  : (W!$6+GT  
D dO '  
,quTMtk ~  
回復都係無意義的了[表情]
,?/<fxIY  
S$WM&9U   
回覆<再一次證明了閣下的中文水平有待改善:) elB 8   
d~8~RT2 m  
如果你想別人能夠回答你的問題,你最好還是改善一下  RZ%X1$  
jtY~- @*  
始終這裡是用中文來溝通 :L0W"$  
-=IM8Dny  
PS:樓主如果發文,可不可以不要口語書面語混合,這兩者交映成趣,實在十分滑稽 7#3)&"j  
引用第7樓csdd8899於2011-04-17 23:35發表的  : D:EF@il  
)c !S@Hs  
你真有禮貌;
GA}^Rh`T-  
e6'O,\  
我感嘆於香港對新一代教育的失敗 Th^#H  
怎麼才離開了半年,就看到有人連做人的最基本:尊重和禮儀 kc[["w&  
也可以被忘得一清二楚 #Q 7$I.O]  
V5 r7eC  
引用第11樓saradomin於2011-04-18 01:41發表的  : 6Qu*'  
`p|vutk)U  
你要放一副高高的架子就隨你:) A,)ELVk1F  
如果你還認為別人回答你的提問是你的權利, -`EoTXT*U  
那我感到很可悲:( cvfAa#tq>  
用戶有權對不友善的提問或不清晰的提問進行詢問 j56 An6g  
.......
0&@ pX~h:  
AGREED
[ dwchan在2011-04-18 04:14重新編輯此帖 ]
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-04-18
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : D[M?27  
又人身攻擊,唉你地先係無藥可救,用人身攻擊坭挑引別人, W^Y0>W~  
樓主都_ _ _ 咩呀打出坭啦.你就係所謂 _ _ _ 啦, gQ#T7  
就係自己做到先POST出坭問有無同樣方法加啦,就係得媽, 3~rc=e  
G9Tix\SpF  
拿 人身攻擊我就睇唔出,人身攻擊又點樣挑引人地? ,c l<74d  
即是咁 你問人野既態度好成咁,人地唔答你都係正常既事 [{$0E=&0  
你叫人打_ _ _出黎 咁點解你又唔打出黎呢? x$DJ  
唔好同我講你唔知_ _ _係咩黎 +9CUnRv  
引用第8樓小鬥士於2011-04-17 23:44發表的  : |pSoBA9U  
你就係所謂_ _ _啦,
]5/U}Um  
我想問版主既態度同一星會員既態度點樣可以比較埋一齊? aS G2K0  
我war3既人物lv同lfo既人物lv可唔可以比較? 7+4"+CA  
本版無關之文章->你LFO遊戲討論區開既技術帖,你夠係發表左無關既文章喇, ]M;! ])b$  
咩叫做dwchan都日日反規?可能我中文程度差,唔該你解釋下. ^/vWK\-  
sb.SpF>   
krc!BK`V  
另外,你既問題->98%應該冇咁多
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-04-18
一句可以變你做皮博士 yVzg<%CR^  
);H[lKy  
請靠自己努力 < 4+,Z'J%\[7  
#SNI dc>9\  
打凶獸野呢d野梗係要努力嫁啦 vyGLn  
你自己唔努力狂試 va2A@U  
咁你不如玩外掛 P@`"MNS  
低層次 *?Ef}:]  
NI:N W-!  
クズめ
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線acz

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-04-18
引用第14樓bk的卓男於2011-04-18 20:08發表的  : v} ;qMceJ  
一句可以變你做皮博士
請靠自己努力 <
打凶獸野呢d野梗係要努力嫁啦 [=3tAPpzK  
.......
rss.F3dK  
回頭一看第二個Post 1t=X: ]0j  
看來樓主真是惡評如潮 Ab<Ok\e5  
而且態度還是惡劣,中文水平又欠佳。 Ltd?#HP  
語言厲害之處正在於可以優雅地咒罵別人的不是嘛。 8Flf,"a   
看到樓主如此不作修飾的言語,小的都為現在香港教育的程序感到憂慮。
神のご加護を貴方に…

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-04-18
看完此帖,我真係很痛心, 財爺寧每人派6千也不願增加對殘疾人士的津貼. kS#DKo  
你看, 現在很多小孩即使出現了毛病, 也得不到幫助.
離線acz

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-04-19
引用第16樓saradomin於2011-04-18 23:58發表的  : skD k/-*R  
看完此帖,我真係很痛心, 財爺寧每人派6千也不願增加對殘疾人士的津貼. w*xUuwi  
你看, 現在很多小孩即使出現了毛病, 也得不到幫助.
m|2]lb  
嘛...社會是一個很大的體制,政府並不是萬能的,政府的政策當然不能顧及所有人的需要。 lH@E%  
這裡我們可以嘗試向政府提出意見,讓政府關注這方面的問題(主要是有關中文水平教育問題)吧。
神のご加護を貴方に…

快速回復
限100 字節

上一個 下一個