切換到寬版
  • 30859閱讀
  • 429回復

[遊戲手繪圖]比提100%!搞掂啦!歡迎留言提供IDEA(急要邪鬼IDEA) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2011-06-08
紅魔鬼: gaz7u8$A=  
路西法之怒:(單手舉天,持火焰,天空降下熔岩之火,熾烈之焰均為深紅色,天火降下之時,地面湧出冥焰,在此敵人看見真正的地獄。)  gEk;Tj  
焰之魔翅:(雙手被烈火所覆蓋,漸漸形成充滿火的惡魔之翼,向前突衝,以魔翅把對手斬殺及燒盡!) c@[Trk m  
地獄犬之吐息:(紅魔鬼召喚出地獄之門在身後,紅魔鬼向後一跳,整個人消失得無影無蹤,在門內噴出三頭犬的火焰,分別是塋綠之焰,冰藍之焰及赤烈之焰,把眼前的敵人消滅!)
按圖,看小說

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2011-06-13
地獄之時(雙手持著火焰,向著地下投擲,無數的火焰覆蓋著整個大地,把對手燒成灰燼) [Kc?<3W  
(y]Z*p:EW  
混沌火焰(一手持著紅色火焰,另一隻手持著冰藍色的火焰,紅魔鬼跳至最高處,把2種火焰合成一體,向著地面投擲,把地面的對手燒盡) L@H^?1*L?  
jaEe$2F2  
爆裂火焰(把所有的火焰一次性爆發,把所有人都燒盡,但使用後暫時不可行動,是一招風險性好高的技能)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線hindmc410
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2011-06-16
1條評分
離線qweasdrt

發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2011-06-25
服部半藏還不錯
1條評分
離線seesaw
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2011-06-26
波仔呀... 快D上色啦... _0$>LWO~  
等左你好耐啦啦啦啦.... h.R46:  
support^^
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2011-06-27
引用第83樓qweasdrt於2011-06-25 20:06發表的  : 5q@s6_"{  
服部半藏還不錯
v(Kj6 '  
0= bXL!]  
呃POST呃到出哂面 LkHH7Pd@  
7./-|#  
引用第84樓seesaw於2011-06-26 13:32發表的  : (D[~Z!   
波仔呀... 快D上色啦... +cXi|Zf  
等左你好耐啦啦啦啦.... 8h)7K/!\  
support^^
*6<4ECa7C  
/zh:7N  
考完試..今日巳經上完.. Ie!">8."  
}BW&1*M{  
不過洗左機冇左SCAN野既軀動.. .!^OmT,u  
%n6<6t`$  
聽日應該貼到上黎
離線阿牛哥
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2011-06-27
不論構圖及線條 28M^ F~0  
/+B6oE>8  
大師級水級! WF~x`w&\  
5{ +>3J  
敢問樓主是否從事藝術、廣告界?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2011-06-27
引用第86樓阿牛哥於2011-06-27 23:47發表的  : +7lr#AvU/  
不論構圖及線條
大師級水級!
敢問樓主是否從事藝術、廣告界?
ettBque  
vd^Z^cpi p  
62....3... Xg USJ*  
ub1~+T'O  
OH SOR...阿牛哥.. 3 %r*~#nz  
45Zh8k  
論大師級水準..小弟唔敢當唔敢當
離線阿牛哥
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2011-06-27
Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼)
引用第87樓波仔xd於2011-06-27 23:49發表的  :
62....3...
OH SOR...阿牛哥.. {fEb>  
.......
.W;cz8te  
`x#}co  
我好似喺上一期的 潮人潮物 這本雜誌看過..... Xa "I  
你是作者 6.23? )VG>6x  
負責上期的 潮物自主 呢個專欄的作者?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2011-06-27
Re:Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼)
引用第88樓阿牛哥於2011-06-27 23:55發表的 Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼) :
我好似喺上一期的 潮人潮物 這本雜誌看過..... vMJ _n=Vf  
你是作者 6.23? GbkDs-  
負責上期的 潮物自主 呢個專欄的作者?
Vhn Ir#L+  
{?cF2K#  
關於6.23..佢係我個一個On9 FD..並不是本人 (II#9 n)  
Z;dR :|%)  
關於雜誌上..你認錯人啦
離線阿牛哥
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2011-06-28
Re:Re:Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼)
引用第89樓波仔xd於2011-06-27 23:57發表的 Re:Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼) :
關於6.23..佢係我個一個On9 FD..並不是本人
關於雜誌上..你認錯人啦 [表情]
8SupoS  
=6qSo @  
6.23 呢個名成日見 MTbCL53!-  
唔知道你有冇去上次第334屆的畫展.......... y8v0>V0)  
kWC xc0  
冇...就算啦
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2011-06-28
Re:Re:Re:Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼)
引用第90樓阿牛哥於2011-06-28 00:01發表的 Re:Re:Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼) :
6.23 呢個名成日見 :?)q"hE  
唔知道你有冇去上次第334屆的畫展..........
.......
6x16?x  
P qa;fiJ)  
我冇去呀..但唔聽你講真係唔知 Rf{YASPIw&  
@A- E  
原來我個On9 FD 6.23咁出名..
離線阿牛哥
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2011-06-28
Re:Re:Re:Re:Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼)
引用第91樓波仔xd於2011-06-28 00:03發表的 Re:Re:Re:Re:亞真100%草犒!!陸道100%完成!!! 歡迎提供任何IDEA (紅魔鬼) :
我冇去呀..但唔聽你講真係唔知
原來我個On9 FD 6.23咁出名..
V$ " ]f6  
{t('`z  
讓我略略告訴一點你知.... oe=W}y_k  
suN}6C I  
6.23 化名草龍 uLt31G()  
草龍與外國一名畫師 Dream of Wet 合作........畫出他們的天地 -]:1zU  
`I(5Aj"  
有興趣去上網/圖書館找資料,值得一讚
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2011-06-29
推一推先!
離線pinkyjohnny
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2011-06-29
毒男召喚真係好正>.<
閃光昇龍霸
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2011-06-29
還以為波仔潛水了,加分先:)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2011-06-29
引用第95樓dwchan於2011-06-29 15:39發表的  : NoT%z$ 1n  
還以為波仔潛水了,加分先:)
|6b&khAM  
Ko %e#q-  
考完試咪畫返囉 Si-Q'*Y=  
4.q^r]m*  
今日可能得閒既就會畫埋紅魔鬼 *+j r? |  
noO#o+ Jg#  
引用第94樓pinkyjohnny於2011-06-29 15:38發表的  : )^j62uv  
毒男召喚真係好正>.<
>ui;B$=  
hWRr#030  
DW的
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2011-06-29
wow,波仔大回來了........
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2011-06-29
引用第97樓yoyois456於2011-06-29 18:30發表的  : EF'8-*  
wow,波仔大回來了........
vK$wc~  
' 1X^@]+6  
嗯..唔想我又卡住冇畫既..大家一齊幫手諗下IDEA呀 ,>Dpt <  
}H|'W[Q.  
我呢家畫緊紅魔鬼..仲差7招左右 F12$BK DH  
|qpFR)l  
紅魔鬼:魔鬼的宴會(舉起三叉擊,三隻紅魔鬼圍住跑),熾熱湧流(雙手打地,岩漿),冥焰焚軀(紫炎,-HP +STR+DEF),路法西之火(舉起三叉擊,爆炸),天獄焚凡(欠過程)( 基本9招+自創5招) .TNGiUzG  
?nZe.z-%6  
BTW" 魔鬼的宴會 <--有冇人諗個過程係點? WG +]  
~bz$]o-<  
引用第80樓真天魔於2011-06-08 17:40發表的  : 9K-,#a  
紅魔鬼: uo bQ S!  
路西法之怒:(單手舉天,持火焰,天空降下熔岩之火,熾烈之焰均為深紅色,天火降下之時,地面湧出冥焰,在此敵人看見真正的地獄。) vb3hDy   
焰之魔翅:(雙手被烈火所覆蓋,漸漸形成充滿火的惡魔之翼,向前突衝,以魔翅把對手斬殺及燒盡!) 8WC _CAP  
地獄犬之吐息:(紅魔鬼召喚出地獄之門在身後,紅魔鬼向後一跳,整個人消失得無影無蹤,在門內噴出三頭犬的火焰,分別是塋綠之焰,冰藍之焰及赤烈之焰,把眼前的敵人消滅!)
0bteI*L  
$3*y)Ny^  
採用:路西法之火 (欠過程)
[ 波仔xd在2011-06-29 19:26重新編輯此帖 ]
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2011-06-29
完成咪完成LOR L.8`5<ITw  
講乜粗口呀 K$O2 Fq@y  
冇禮貌
快速回復
限100 字節

上一個 下一個