切換到寬版
  • 17836閱讀
  • 66回復

閃電十一人go [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-07-26
引用第19樓ken736於2011-07-19 17:42發表的  :
不動你髮型變很大呢......

我今天結婚了喔~(喂

左面係佢地閃電日本既合照,右面係洛可可同菲迪奧件足球tee
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-07-26
俺覺得天馬會做中場- -
純粹感覺…
啊~有朋友真好~
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-07-30
http://www.inazuma.jp/strikers/movie02/popup/06.html

這傢伙到底有多受觀眾歡迎啊wwwwwww
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-07-31
引用第22樓ken736於2011-07-30 18:39發表的  :
http://www.inazuma.jp/strikers/movie02/popup/06.html
這傢伙到底有多受觀眾歡迎啊wwwwwww

我只係覺得佢好樣衰,好想打佢,但日本竟然排第一,都痴銀線(元堂排第二)

e家其待,基山,虎丸,鋼海等人10年之後的樣子(我諗無得睇要閃電go電影版至得)
離線leoleo626
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-08-01
這一話是目前來說GO最好看的一集,大家都終於連成一線了......

當水鳥說出那番話和大家一起反擊時,眼淚不自然就跑出來了,

天馬和圓堂的目的終於達到了(倉間,我還是很不爽你 雖然你傳了球給劍城,讓他使出「Lost Angel」)

連万能坂都用自己的真實力來和雷門對戰,

今集也有很多必殺技呢...

我起初還以為万里長城喊出來的名字是「The Great Wall」....

万能坂的守門員,只能出二次化身,太水了吧

劍城君,要再去見聖帝了,手術費沒有了=]

大家也說說感想吧=]
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-08-01
引用第24樓leoleo626於01-08-2011 17:17發表的  :
這一話是目前來說GO最好看的一集,大家都終於連成一線了......
當水鳥說出那番話和大家一起反擊時,眼淚不自然就跑出來了,
.......

而家最慘係劍城sosad
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-08-03

十五話預告
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-08-04
引用第26樓ken736於2011-08-03 19:07發表的  :

十五話預告

你怎會有的....
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-08-04
引用第27樓yoyois456於2011-08-04 15:53發表的  :
你怎會有的....

土豆有得睇第14啦
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-08-04
各位看了劇場沒
王牙那套
說回最初的[守]足球部
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-08-04
引用第29樓davis555於2011-08-04 20:03發表的  :
各位看了劇場沒
王牙那套
說回最初的[守]足球部

係咪穿越時空個套?
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-08-04
引用第30樓ldx09x於2011-08-04 20:48發表的  :
係咪穿越時空個套?

五色戰隊出場後根本無敵
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-08-05
睇泥鬼道係監督,佐9間係帝國足球部的老師,話說聖帝話最後皇牌係帝國學院,之後轉左去鬼道同十年後既隊長講野果事,見到佢奸笑,佢唔會又步左影山後塵嗎?(相信唔會既)

同賣劍城有機會背叛第五部門,入雷門,之後由元堂(話哂同夏美結婚,一定勁有錢)出手幫佢,比錢醫佢阿哥隻腳,之後同鬼道,佐9間佢地會合搵久遠,查左第五部門既低,就用佢地教出泥既學生反抗第五部門,之後可能又彈類似外星學園咁,又打左唔知幾多場,又打(細)(介)大賽

p.s諗緊天馬佢地見到元堂同鬼道咁熟會點,會唔會突然爆句,他是傳說中的天才指揮塔-鬼道有人,元堂監督你竟然認為他,同賣今次既決戰可能完成到佢地十年前果場比賽(雷門vs帝國 決賽,臨打之前比細漁子ko左)
[ 火仔在2011-08-05 00:12重新編輯此帖 ]
離線leoleo626
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-08-06
引用第32樓火仔於2011-08-05 00:02發表的  :
睇泥鬼道係監督,佐9間係帝國足球部的老師,話說聖帝話最後皇牌係帝國學院,之後轉左去鬼道同十年後既隊長講野果事,見到佢奸笑,佢唔會又步左影山後塵嗎?(相信唔會既)
同賣劍城有機會背叛第五部門,入雷門,之後由元堂(話哂同夏美結婚,一定勁有錢)出手幫佢,比錢醫佢阿哥隻腳,之後同鬼道,佐9間佢地會合搵久遠,查左第五部門既低,就用佢地教出泥既學生反抗第五部門,之後可能又彈類似外星學園咁,又打左唔知幾多場,又打(細)(介)大賽
p.s諗緊天馬佢地見到元堂同鬼道咁熟會點,會唔會突然爆句,他是傳說中的天才指揮塔-鬼道有人,元堂監督你竟然認為他,同賣今次既決戰可能完成到佢地十年前果場比賽(雷門vs帝國 決賽,臨打之前比細漁子ko左)

鬼道係監督<--------------- 一早己知

最後皇牌係帝國學院<----------------------- 哪裡的情報?

劍城有機會背叛第五部門,入雷門<------------------ 一早已知啦,閃11GO!劇場版有講

元堂監督你竟然認為他<------------- 認為?

引用第31樓davis555於2011-08-04 20:58發表的  :

五色戰隊出場後根本無敵

王牙好水=[太弱了=[

加農招GOD CANNON 仲勁過WOLF LEGEND+極根烈火=[
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-08-06
引用第33樓leoleo626於2011-08-06 11:58發表的  :
王牙好水=[太弱了=[
加農招GOD CANNON 仲勁過WOLF LEGEND+極根烈火=[

最尾果到個聖帝講,最後皇牌就係帝國學院,重現番10年前沒辦法真真正正同帝國係決賽打一場
同賣加農果招既動作有d似洛可可的x爆破

我總覺得劍城阿哥隻腳最後由元堂佢地出錢醫,然後同劍城一齊入雷門,進軍世界大賽,講完ed就講究竟元堂學佢爺爺風格泥教三國學龍門技定自己出手先教佢用神之手,然後比佢自己發揮使用神之手的方法

元堂:向上巨,爆出手掌
洛可可:x式放係心口,然後向前衝,再出掌
三國:???????????

p.s認為係錯,認識先岩,果事手快快打錯,十年之後既帝國識皇帝企鵝七號既前鋒可能係種子,但唔識用化身又有可能係鬼道叫佢唔好用,同賣睇第十四集尾鬼道係假意向第五部門(睇到佢奸笑個樣,以為佢做左第二個影山),實制係同元堂,久遠一樣,想自己的足球隊用真正的足球比賽,唔受第五部門的指示.同賣雷門果個理事長同影山走狗係未本身(考)(終)第五部門,見佢地,死都要雷門無分,總係唔鍾意果2條粉皮,一個成個豬系咁一個成個醉酒佬咁
[ 火仔在2011-08-06 12:31重新編輯此帖 ]
離線aesops09099
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-08-07
其實我一直覺得信助好似係守個仔,又帶頭巾,左右都有2條野
同埋信助招必好似加農招God Cannon, 好似有D關係!?
大家點睇
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-08-08
引用第35樓aesops09099於2011-08-07 21:04發表的  :
其實我一直覺得信助好似係守個仔,又帶頭巾,左右都有2條野
同埋信助招必好似加農招God Cannon, 好似有D關係!?
大家點睇

加農果招係類似洛可可招x爆破,信助果招,起手係跳上天,之後二隻腳踩個波,一野射過去
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-08-08
引用第36樓火仔於2011-08-08 01:33發表的  :
加農果招係類似洛可可招x爆破,信助果招,起手係跳上天,之後二隻腳踩個波,一野射過去

講咁多做咩=(
咪又係似=(
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-08-08
引用第37樓davis555於2011-08-08 02:40發表的  :
講咁多做咩=(
咪又係似=(

加農果招似洛可可多d,信助果招唔係太似
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-08-08
引用第38樓火仔於08-08-2011 03:26發表的  :
加農果招似洛可可多d,信助果招唔係太似

乜似洛可可唔可以似埋信助果招-.-?
兩隻腳踩實個波,一野射過去 same
不過如果信助係守個仔  守唔認佢咁衰老豆sosad
夏未+守應該唔會生個五官完全唔似老豆老母既人吧:(
頭帶呢方面lv5畫法ja 英國隊長個頭夠似go時代風丸
以上總結 我覺得信助唔會係守個仔 只係有小小巧合only

另外王牙真係-.- 過半係回憶 五色戰隊一出黎即刻爛尾
講真我覺得呢套片好需要營造緊張感 好多時睇睇下都知發生咩事 主角威能太強大了
btw, 我會繼續支持閃電十一人 [足球愛好者 xDD
快速回復
限100 字節

上一個 下一個