切換到寬版
  • 4301閱讀
  • 15回復

賣99.99%新MONSTER  Turbine Pro Copper 頂級入耳式耳機 有單有盒 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線慘絕人寰

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-12
剩係個盒有小小舊
入面乜都勁新
有盒有單,永久保養
係亦軒買,保證行貨
就算你整爛個耳機都可以換個新既比你
只賣$2700
有意者可以私下PM我或加msn:[email protected]

耳機介紹:
Product Information
Brand Name : MONSTER
Model No. : Turbine Pro Copper
Product Name : 頂級入耳式耳機

Product Specifications
- 透析力、細緻鮮明的層次感
- 全金屬結構及堅固耐用的Strain Relief裝置
- 入耳式防噪隔離
- 高階的Monster線材磁化 FluxTube。
- 新型高效能 SuperTip 耳塞

General Specification
Type 類別 : 動圈式
Impedance 阻抗 : 18ohms  
Sensitivity 靈敏度 : 106dB  
Driver 單元 : 8mm單元  
Cable Length 線長 : 1.2m
Connector 接頭 : 3.5mm stereo plug
簡單小評:
         由於其全金屬的結構和強有力的應力消除, 魔聲相信Turbine Pro 渦輪高級專業版入耳式揚聲器是有史以來最長壽命的耳內耳機之一。
         MONSTER Turbine Pro Copper Professional In-Ear Speakers為嚴謹或“有要求“的音樂聽眾的鑑賞準則。Turbine Pro Copper 按這鑑賞準則設計,引領高層次音樂鑑賞體驗。媲美專業用或發燒級的鑑聽揚聲器的分析力、細緻鮮明的層次感及凌厲動態都可以在 Turbine Pro Copper 找到。超闊頻寬單元配合高密度全金屬鉻製外殼,提升精準分析力及瞬變速度,亦剔除各組件的最細微的震動 ─ 最專業及精準的音效表現。
Turbine Pro Copper雄渾低頻猶如將超低音單元收藏於耳內。媲美優秀的超低音,滿足追求細節的用家,清晰爽快地重播雄渾低頻。無論Hip Hop 節拍中的驚人低頻、爵士樂三人演奏或是氣魄逼人的交響樂演奏Turbine Pro 以”零失真”表現,還原栩栩如生的樂器及最純淨、無喧染的人聲。
[ 慘絕人寰在2011-08-12 19:10重新編輯此帖 ]
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-12
買個耳機都2700$    我耳機出邊有d地方8$都有
去去~魔法~走!!!
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-12
引用第1樓zsdfghjkl於2011-08-12 17:43發表的  :
買個耳機都2700$ [表情]  [表情] 我耳機出邊有d地方8$都有 [表情]

睇你個人喜好姐
千金難買心頭好
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-12
引用第1樓zsdfghjkl於2011-08-12 17:43發表的  :
買個耳機都2700$ [表情]  [表情] 我耳機出邊有d地方8$都有 [表情]

如果你覺得價錢就係一切
咁你真係太膚淺
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-12
小弟之前買左個http://www.hmv.com.hk/product/headphones.asp?sku=193247 發現平同貴D係有分別的
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-12
我呢類唔追求音質既人-_-
聽歌都係用番iphone跟機果個-_-"
敗者無一死 將來富如山
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-12
引用第5樓saizen於12-08-2011 08:06 PM發表的 :
我呢類唔追求音質既人-_-
聽歌都係用番iphone跟機果個-_-"

跟機個隻都OK...不過我鐘意入耳式多D :)
離線ming仔
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-08-13
apple 耳機d聲的確好清,
但係人聲方面,冇咩感情 :(
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-08-14
賣野賣到黎吹水區= =
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-08-14
看到$2700我凸眼了
不知道5位數字的耳機..音質會如何
另外有句看不懂
"就算你整爛個耳機都可以換個新既比你"
你是指保養??
離線socoolex
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-08-14
引用第4樓omegah4400於2011-08-12 19:57發表的  :
小弟之前買左個http://www.hmv.com.hk/product/headphones.asp?sku=193247 發現平同貴D係有分別的

+1我都一樣牌子....不過就唔同款
=_=無聊之創作→究極旋風拳(一週更新)

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-08-14
引用第9樓強人-ex於2011-08-14 07:32發表的  :
看到$2700我凸眼了
不知道5位數字的耳機..音質會如何
另外有句看不懂
"就算你整爛個耳機都可以換個新既比你"
你是指保養??

yes,無限次保養的
離線ming仔
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-08-14
姐係玩家自己整壞,
都可以保養,換個新既意思^^
離線a001022
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-08-17
iphone用家簡直無用武之地
-
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-08-17
引用第13樓a001022於2011-08-17 21:20發表的  :
iphone用家簡直無用武之地

其實iphone都用到
離線ming仔
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-08-21
有冇人會有興趣,
如果唔係冇錢,
我都一定會買- -
呢隻耳機,上網好多好評,
好想試下
快速回復