切換到寬版
  • 10164閱讀
  • 140回復

有冇新手機好介紹??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-08-14
引用第18樓andycs於2011-08-14 15:36發表的  :
你要咁多黎做乜?@@

開展覽館
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-08-14
引用第3樓k-man於2011-08-14 14:48發表的  :
應該問佢預幾多$買...

平平地唔係好貴,又好似iphone功能差唔多就得架啦
p.s我唔係有錢,但我買手機要求幾高下,影相最好有800萬
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-08-14
引用第18樓andycs於2011-08-14 15:36發表的  :
你要咁多黎做乜?@@

多電話號碼嘛 S太好用又唔捨得放咪由佢留係到囉@@
冰の血繼限界!

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-08-14
引用第19樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:37發表的  :
咁如果你係唔識分既,我都廢事再哂心機教你。

你仲未答我問題
冰の血繼限界!

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-08-14
引用第21樓火仔於2011-08-14 15:38發表的  :
平平地唔係好貴,又好似iphone功能差唔多就得架啦
p.s我唔係有錢,但我買手機要求幾高下,影相最好有800萬

咁你可以唔洗諗sony同nokia
1條評分
冰の血繼限界!

離線andycs
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-08-14
引用第19樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:37發表的  :
咁如果你係唔識分既,我都廢事再哂心機教你。

有錢仔唔知世(逃)險惡
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-08-14
引用第17樓a1994109於2011-08-14 15:36發表的  :
住鐵皮屋既人係咪一定冇錢先?

有錢既仲住鐵皮屋?可能果個人都係覺得冇分別掛.....唔知呀。(完)
去去~魔法~走!!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-08-14
引用第24樓a1994109於2011-08-14 15:40發表的  :
咁你可以唔洗諗sony同nokia

注:不要大陸手機,大陸iphone

總知同iphoned功能差唔多,平平地便可,價錢大約係2xxx-3xxx左右,4xxx多dd都可以
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-08-14
引用第26樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:40發表的  :
有錢既仲住鐵皮屋既,可能果個人都係覺得冇分別掛.....唔知呀。(完)

家陣樓價貴唔值得上車

咁繼續住鐵皮屋又有乜問題^^?

原來有錢就唔住得鐵皮屋既^^

原來住得鐵皮屋既就姐係冇錢^^

真心多謝你教識我呢2樣野喎^0^
冰の血繼限界!

離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-08-14
引用第27樓火仔於2011-08-14 15:42發表的  :
總知同iphoned功能差唔多,平平地便可,價錢大約係2xxx-3xxx左右,4xxx多dd都可以

4千幾多dd既話買s,都係平平地
去去~魔法~走!!!
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-08-14
引用第27樓火仔於2011-08-14 15:42發表的  :

i9000 依家似都係3000幾就有

不過相機方面得500萬 冇閃光
冰の血繼限界!

離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-08-14
引用第28樓a1994109於2011-08-14 15:43發表的  :
家陣樓價貴唔值得上車
咁繼續住鐵皮屋又有乜問題^^?
.......

有證據證明有錢人住鐵皮屋嗎??叫得有錢人會怕樓貴唔值??慢慢睇清楚先回啦。
去去~魔法~走!!!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-08-14
引用第29樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:44發表的  :
4千幾多dd既話買s,都係平平地

s係咩機泥,學某位話,iphone唔係我地ed平民可以用
[ 火仔在2011-08-14 15:55重新編輯此帖 ]
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-08-14
引用第31樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:45發表的  :
有證據證明有錢人住鐵皮屋嗎??叫得有錢人會怕樓貴唔值??慢慢睇清楚先會啦。

有錢唔代表一定要買樓

有錢既一樣租樓 租樓既大有人在

租樓好過買樓 咁買樓黎做咩?

有錢都唔係要黎浪費既 都要睇下值唔值既

咁如果你要問我有冇證據證明有錢人住鐵皮屋既

咁你拎左證據出黎證明左無有錢人住鐵皮屋先
冰の血繼限界!

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-08-14
你2個開始講離題+有d想罵戰,我只係想問有咩手機介紹都搞成咁
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-08-14
引用第33樓a1994109於2011-08-14 15:49發表的  :
有錢唔代表一定要買樓
有錢既一樣租樓 租樓既大有人在
.......

都話明叫有錢人,有錢知道是什麼嗎???呀,唔記得你唔識有唔有錢tim。仲有有錢怕乜值唔值姐?_?有錢仲學你去捱咩???你估個個有錢人都係你呀?李嘉誠家陣咁多個億,你估學你咁怕樓貴呀?樓貴,樓貴,係咪叫訓街果d都係有錢呀???
去去~魔法~走!!!
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-08-14
引用第35樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:53發表的  :
都話明叫有錢人,有錢知道是什麼嗎???呀,唔記得你唔識有唔有錢tim。仲有有錢怕乜值唔值姐?_?有錢仲學你去捱咩???你估個個有錢人都係你呀?李嘉誠家陣咁多個億,你估學你咁怕樓貴呀?樓貴,樓貴,係咪叫訓街果d都係有錢呀???

其實你講野好fail
不如你潛水潛一段時間先上返黎嘈喇ok?
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-08-14
唔好意思,係話富豪至岩。希望你識咩叫富豪啦。唔明既我比d資料你參考http://zh.wikipedia.org/zh-hant/%E4%BA%BF%E4%B8%87%E5%AF%8C%E7%BF%81
富豪或稱富翁,是指一些非常富有的人。他們的名字每年都出現於世界級富豪榜,例如福布斯富豪榜。清楚未?_?
去去~魔法~走!!!
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-08-14
引用第35樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:53發表的  :

仲有有錢怕乜值唔值姐?_?

你咁鍾意講李嘉誠 又唔見李嘉誠咁多錢拎去浪費?

有錢仲學你去捱咩???

又唔見李嘉誠唔做返屋企坐?

李嘉誠家陣咁多個億,你估學你咁怕樓貴呀?

樓價貴有目共睹 唔係我一個既片面之詞

如果個個好似你成個二世祖咁諗 就真係冇人去捱世界啦
冰の血繼限界!

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-08-14
引用第37樓zsdfghjkl於2011-08-14 15:57發表的  :
唔好意思,係話富豪至岩。希望你識咩叫富豪啦。唔明既我比d資料你參考http://zh.wikipedia.org/zh-hant/%E4%BA%BF%E4%B8%87%E5%AF%8C%E7%BF%81。
富豪或稱富翁,是指一些非常富有的人。他們的名字每年都出現於世界級富豪榜,例如福布斯富豪榜。清楚未?_?

大富豪酒樓係咪一定要係富豪先入得去
快速回復
限100 字節

上一個 下一個