切換到寬版
  • 5430閱讀
  • 44回復

招人教我玩迪雲 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線acz

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-08-21
我說,你們還是回去練一下如何叫不屈牆再學人討論吧。
神のご加護を貴方に…

離線fas11991
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-08-22
咁有無人識3060 本人-.-
離線fas11991
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-08-22
三昇-.-  昇龍霸,超昇加超昇嗎
離線albertyuen
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-08-22
我同我fd次次都係玩david 佢個種玩法5錯 佢最鐘意就係放細波,等人1走位就食 然後就上前用1用細昇 個種打法好正...(個種係慢打法)
離線
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-08-22
引用第23樓albertyuen於2011-08-22 02:08發表的  : m+ #G*  
我同我fd次次都係玩david 佢個種玩法5錯 佢最鐘意就係放細波,等人1走位就食 然後就上前用1用細昇 個種打法好正...(個種係慢打法)
gx C`Ml  
原來有分快同慢 :z|$K^)7Z  
依家先知
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-08-22
引用第19樓健於2011-08-21 22:37發表的  :
吾夠妳勁[表情] ~6Odw GWV  
吹到自己用3昇只系對住邊個 :a( Oc'T  
我真系無妳咁好野w0r pT; xoe   
托比哥哥 BbzIQg:  
.......
P>|sCF  
你咪仲勁 :)  都係想有人讚你姐 得架啦 明架啦 你最勁啦下
專心工作
離線socoolex
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-08-24
想迪雲玩得勁就找我簽名果個davis啦^^    佢勁到入場屈真昇...仲要低於5%命中率^^  唔夠打仲開埋一下秒既bug嫁 }9+Vf'u|l  
.5#+)] l  
認住佢bank ser~ tYUo;V  
9;A9Q9Yr  
正經回題: 每個人的玩法都不同的~~有D人玩迪雲節奏快而急~~有D人就慢而定~~基本上都好難話教到你~ 9}d^ll&  
^3Z~RK\}  
多D實戰從中找到自己既玩法才是明確~掌握氣功波的命中~昇龍拳既準繩度和走位回避是要點~~其後練習連技吧
[ socoolex在2011-08-24 23:28重新編輯此帖 ]
=_=無聊之創作→究極旋風拳(一週更新)

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-08-24
引用第26樓socoolex於2011-08-24 23:08發表的  : 7t6TB*H  
想迪雲玩得勁就找我簽名果個davis啦^^    佢勁到入場屈真昇...仲要低於5%命中率^^  唔夠打仲開埋一下秒既bug嫁
認住佢bank ser~
正經回題: 每個人的玩法都不同的~~有D人玩迪雲節奏快而急~~有D人就慢而定~~基本上都好難話教到你~ L T/ *y=  
.......
2:6lr4{uY  
今日佢一入黎就掃走我 ESkhCDU  
之後就開21億 U H6 Jvt  
NF_[q(k'  
同過街老鼠沒有分別
專心工作
離線socoolex
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-08-24
引用第27樓kenneth6tsac於2011-08-24 23:13發表的  :
今日佢一入黎就掃走我 ],f%: ?%50  
之後就開21億
同過街老鼠沒有分別
nD{{/_"'  
3O?[Yhk`.  
5Yx 7Q:D  
+1   我話佢vs喪拉真昇~~乜你咁無用嫁~~  p@+D$  
,)t/1oQ}>^  
  佢仲要話我『你夠有用真昇啦』   我心諗..我用緊璇瓏喎...出到真昇咁好笑? Jrx]/CM  
ztV%W6  
最重要係依個人完全唔知個廢字同個傻字點寫...真係好耐無見過D咁既人~~
[ socoolex在2011-08-25 23:41重新編輯此帖 ]

離線啊傑;;
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-08-25
回 28樓(socoolex) 的帖子
冇真昇得超昇咪同佢玩下  點知...真係好易贏 隻眼生黎襯 打都打唔中- - 真係神得緊要 今日仲想搵返佢玩 但係唔見人 2?c%<_jPA  
仲有唔只得佢1個自認神手 呢到座低都有幾個啦 唔洗我地影@@
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-08-25
引用第28樓socoolex於2011-08-24 23:17發表的  :
+1   我話佢vs喪拉真昇~~乜你咁無用嫁~~ 
.......
-^= JKd &p  
我e家先知璇瓏有真昇
離線socoolex
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-08-25
引用第30樓黑天狗於2011-08-25 23:32發表的  :
我e家先知璇瓏有真昇[表情]
? ]hS^&  
2"L a}Vx2  
唉~真係好耐未見過口顏無恥既人.....仲要學人玩禁招,扮神手 >7nOR  
Mg=R**s1x%  
D小學雞入場亂打人果D出招都準過佢  學托比話齋 同過街老鼠沒有分別 GQ= Pkko  
5q{ -RJ  
ps:開始有點兒離題了=_=

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-08-25
引用第30樓黑天狗於2011-08-25 23:32發表的  :
我e家先知璇瓏有真昇[表情]
</)QCl'd  
又唔洗咁驚既 可能人地係來自摩摩星嘛;@ 4W36VtQ@E  
RWINdJZ  
得唔得閒vs:"x?
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-08-25
引用第31樓socoolex於2011-08-25 23:36發表的  :
唉~真係好耐未見過口顏無恥既人.....仲要學人玩禁招,扮神手
D小學雞入場亂打人果D出招都準過佢  學托比話齋 同過街老鼠沒有分別 FpFkZFtG'm  
.......
{.D/MdwW;  
我情願依家d禁龍光炮,都吾要佢屈真昇 f&L8<AS Fo  
又吾系準 又要打 ^?o>(K  
仲要用黎挑我茱迪... 5!}fd/}Uk  
我企定吾郁佢都可以打miss [p&2k&.XYe  
佢命中率0% PBp+(o-  
定我運氣100% _ cD-E.E%  
笑佢定讚佢好
[ 健在2011-08-26 00:00重新編輯此帖 ]
離線aR輝
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-08-26
被人連技我諗冇乜野可以cut到-,- l\1_v7s  
如果用迪雲vs我有個fd幾勁 ck K9@RQ  
佢用d真龍封位 W`` -/  
迪雲打慢攻幾好 OZi4S3k  
又有遠攻又有近攻 7F 1nBd  
人地1行近你走佢第2邊 TM^.y Y  
佢就會跟住你走 b<"LUM*;  
1下轉真昇反擊佢都幾痛下
離線
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-08-26
引用第34樓aR輝於2011-08-26 12:01發表的  : w@& (=C  
被人連技我諗冇乜野可以cut到-,- 1O W#_4w/  
如果用迪雲vs我有個fd幾勁 RqRyZ*n  
佢用d真龍封位 +DA ,|~k_  
迪雲打慢攻幾好 pQ yH`  
又有遠攻又有近攻 "?#O*x  
人地1行近你走佢第2邊 G>w+J'7  
佢就會跟住你走 B{\qYL/~  
1下轉真昇反擊佢都幾痛下
gWpG-RL0  
1:可以反 g.d~`R@v  
2:真昇已經可以88
離線aR輝
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-08-26
用d咩反--?
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-08-26
引用第36樓aR輝於2011-08-26 12:04發表的  : ^F4h:  
用d咩反--?
%m?$"<q_K  
跳攻
離線aR輝
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-08-26
比人連技緊喎-.- u RPvo}!=1  
我上次比星仔連技我都跳唔到-,-
離線socoolex
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-08-26
Re:回 28樓(socoolex) 的帖子
引用第29樓啊傑;;於2011-08-25 23:23發表的 回 28樓(socoolex) 的帖子 : 0D:eP``  
冇真昇得超昇咪同佢玩下  點知...真係好易贏 隻眼生黎襯 打都打唔中- - 真係神得緊要 今日仲想搵返佢玩 但係唔見人 IM$I=5y e  
仲有唔只得佢1個自認神手 呢到座低都有幾個啦 唔洗我地影@@
C3GI?| b  
+3%i7  
最好笑係佢講『你用超昇贏到我,未必用真昇贏到我』  依句野我笑曬 gi5Ffvs$  
m. DC  
就如好似賽車鍊直路咁,『你渣架Ben士贏到我,未必渣GTR贏到我』 一樣咁好笑 JDj^7\`  
VaLl$w  
事實證明是技術是皇道

快速回復
限100 字節

上一個 下一個