切換到寬版
  • 16386閱讀
  • 146回復

[PEAK]第1屆 LFO vs 團 拳皇爭霸戰 正式接受報名! 更新獎品 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth6tsac

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-30
— 本帖被 saizen 從 LFO遊戲討論區 移動到本區(2011-08-30) —
大家好~ LFO vs 團 第1次的活動 正式開始啦!!!!!!WAKAKAKA 瘋了-.-!!

貓仔:LALALALA  ~_~
4196:喂 貓仔,你今日乜咁咁開心呀O_O"?
貓仔:嗯.....你估下~_~
4196:我問你 你叫返我估返轉頭…
貓仔:UM...有比賽囉~~
4196:哦@@? 咩比賽黎架? LFO架?
貓仔:梗係吾係啦,係我地LFO vs團 首次既活動黎架.V.!!
4196(自信):哦~~~記得啦  就係個比賽丫嘛 估到啦
貓仔:咁你可唔可以講個詳情黎聽下=]""
4196:……
貓仔:係咪真係知架 x((
4196:你咁醒,你講lo x)
貓仔:好啊~
4400:咳嗯,,, 不放我在眼內嗎@@
貓仔&4196: ......
4400:知道你地想爆料先架啦 看招!!! (邪殺昇龍霸)
貓仔&4196:嘩~~~~~~~~~~~~~~~~(飛天)

好了,入正題吧~
因為看到很多玩家會員都有所接觸冷門人物 ,為了測試大家對冷門人物的熟識
及熟練程度,今次就開設了今次的比賽... 今次的比賽,玩家只可以使用冷門的人物
而所使用的人物 都有限制的啊^^ 想知道? 就看下面詳情啦

而成功得到第1名的朋友 更可以挑戰 lfo vs 團3大掌門人!! 羸出3個 更可以得到 迪倫+異信!!!

比賽注意
1 會員必需使用冷門人物
2 會員必需選用lfo vs 團所訂的冷門人物
3 會員的人物基本能力必需 攻擊力:600 防禦力:600  之內
4 是次比賽設立禁異轉
5 是次比賽設立禁招制
6 會員必需使用自己帳戶的角色參加比賽
7 可以過ser入場

比賽詳情
日期:2011年9月4日 (初賽)      2011年9月7日 (決賽)
時間:當天晚上:9:00 - 10:30
報名日期:由即日起至2011年9月2日
截止日期:2011年9月2日 00:00
入圍名單公布:2011年9月3日
參加隊數:16隊 (每隊1人)
勝敗條件:其中一方被擊倒 / 沒有被擊倒會計積分
比賽時限:3分鐘  (每人有1分鐘順招時間 當時間到時 會自動開始比賽)
使用場地:隨機地圖

報名表格
ibbs名稱:
lfo 人物:
人物名稱:
所在伺服器:
角色能力及裝備相:[必需有 lfo沒有上裝 + 有上裝 + 所使用的裝的相 一同交上]

放表方法 於本帖之內報名!!

當入圍的會員 會由本vs團團長 kenneth6tsac 以pm通知比賽當日入場pw 及細節

可使用的人物
歷奇  璇瓏  茱迪  亞真  紅魔鬼 琪琪  柏高  姬絲   幻音神巫  申武玄  玄武   托比  安雅 泰加  索特  哈邦  女媧 巫神  夜剎   魔姥  血狂  陸島橋之助  地藏十兵衛  邪狼丸  桐生雪姬
幻塚  鬼鎧   烈追風   虎鯊皇 安德魯 布村哭  亞真    

禁招表
茱迪:崩山破  亞真:毒翼轉生  紅魔鬼:熔岩彈  姬絲:原子能量  爆發!萬能地雷
幻音神巫:吸精大法  申武玄:泰山壓頂勢  魔姥:寄生蟲 

第1名:帝王天下  引力棍  轟烈異度空間  14.0遊戲包   ibbs:20威望(由dwchan提供)
第2名:魔法破邪彈  后羿射日  滑翔刀  鏡花御劍流       ibbs:15威望(由dwchan提供)
第3名:天之怒  天神轟臨                                                   ibbs:10威望
(由dwchan提供)

今次比賽中 如果勝出 lfo 比賽第1名的會員 更加可以挑戰3大掌門人!!!
但相反 輸了就不可以再挑戰下一個了啊!!

打敗3個:可以得到迪倫信物
打敗2個:可以得到迪倫人物
打敗1個:可以得到怒雷狂擊

第1位掌門人:4196
第2位掌門人:4400
第3位掌門人:kenneth6tsac

想得到咁多獎品? 快d參加啦!!!
[ kenneth6tsac在2011-09-02 01:47重新編輯此帖 ]
專心工作
離線sam9074
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2011-09-05
引用第145樓cyc999593123於2011-09-05 22:33發表的  :
樓上超勁
貼完張3000血魔氣 600攻防敏
之後比路過既人引用左
改番張圖
都係差唔多
.......

係tobi say 我re點可以入..點g都係唔打得
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2011-09-05
樓上超勁
貼完張3000血魔氣 600攻防敏
之後比路過既人引用左
改番張圖
都係差唔多
PS:save左相
離線sam9074
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2011-09-05
<script src='http://img10.imageshack.us/shareable/?i=lfo20110905223659.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
[ sam9074在2011-09-05 22:39重新編輯此帖 ]
離線卜卜脆
發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2011-09-05
引用第142樓sam9074於2011-09-05 21:52發表的  :
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=lfo20110905215024.png&s=571' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

yoyoman
samsamlun
咩完來
夜殺點攻防咁高
字都打錯 點玩啊?
離線sam9074
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2011-09-05
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=lfo20110905220239.png&s=843' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
[ sam9074在2011-09-05 22:09重新編輯此帖 ]
離線mom
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2011-09-05
引用第140樓卜卜脆於2011-09-05 21:46發表的  :
昨末尬昨末旭刷昨九昊子昨丈刺昨丈弗佃韋毋仔囚末陌耳存昨丈仔刷存陌尹未昨刺昨仔陌耳夾刺昨丈杳刷丈伯尹屠陌屎昨刺杳刷帕耳陌尸1
托比叫我咁做的

你乜水? 我叫你咁做? high大佐?
這就是所謂的規矩
離線卜卜脆
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2011-09-05
昨末尬昨末旭刷昨九昊子昨丈刺昨丈弗佃韋毋仔囚末陌耳存昨丈仔刷存陌尹未昨刺昨仔陌耳夾刺昨丈杳刷丈伯尹屠陌屎昨刺杳刷帕耳陌尸1
托比叫我咁做的
字都打錯 點玩啊?
離線
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2011-09-05
集合啦喂
集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂集合啦喂
托比叫我咁做的
離線高清步兵
發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2011-09-05
給予最高榮耀恥笑
離線lee25576031
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2011-09-03
引用第21樓kenneth6tsac於2011-08-30 23:15發表的  :
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

咁都叫呃貼 你on 膠的?____?
1條評分
bank-血液揮發(116 lv)
離線mom
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2011-09-02
引用第135樓dwchan於2011-09-02 23:53發表的  :
話說你想搞評分的話就自行開個評分POST

嗯 我要再研究排版等等唔同既野- -!!!

同埋我會用返被禁言個個帳 等解封中
這就是所謂的規矩
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2011-09-02
引用第134樓mom於2011-09-02 23:52發表的  :
比賽當日我送個7日空轉比你

話說你想搞評分的話就自行開個評分POST
離線mom
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2011-09-02
引用第133樓csdd8899於2011-09-02 23:30發表的  :
托比我bk冇空轉喎

比賽當日我送個7日空轉比你
這就是所謂的規矩
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2011-09-02
托比我bk冇空轉喎
離線sam9074
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2011-09-02
引用第131樓mom於2011-09-02 18:36發表的  :
等我個主帳解佐我就鎖帖+_+
唔想比人洗帖 [表情]

唉...唔可以打 :'(  
離線mom
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2011-09-02
等我個主帳解佐我就鎖帖+_+

唔想比人洗帖
這就是所謂的規矩
離線
發帖