切換到寬版
  • 10418閱讀
  • 119回復

[求助]我這樣用天魔還可以嗎? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-09-22
引用第59樓a81028332於2011-09-22 07:03發表的  : 9~XA q^e  
你地幾時?我想睇...
"?xHlYj@+  
我依家先開始練好天魔 就黎練到最top個到 m}t`FsB.  
為左練天魔我放棄左大部份用陸佬既時間 sad WX?IYQ+  
人地愛潛水 我點同佢打
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-09-22
人地e家在線ibbs g7`LEF <A  
Ps:訓先岩岩爆升完龍谷好lun累.

離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2011-09-22
引用第61樓a81028332於2011-09-22 07:07發表的  : D'PI1 0t  
人地e家在線ibbs
g@!V3V  
我岩岩睇到呢個post plstZ,#j  
/{n-Y/j p  
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了 KBc1{adDx@  
)g%d:xI  
你係就而家同我打
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2011-09-22
引用第62樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:07發表的  :
我岩岩睇到呢個post
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了
.......
m&,( Jla  
所以咪話妳引笑大囉 Fk7')?  
吾洗番學?妳估個個系妳咩閒人 (iX+{a%"  
妳吾好咁托比啦托比 Y\8)OBZ  
ps.托比means昆狗,無恥,弱智,粒水,吾用腦思考
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2011-09-22
引用第62樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:07發表的  :
我岩岩睇到呢個post
某人話自己練到好top  我就笑爆嘴了
.......
S_UIO.K  
人地要返學wo v PG},m~-  
Ps:冇嘴的托比

離線
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2011-09-22
引用第64樓a81028332於2011-09-22 07:09發表的  :
人地要返學wo 9EibIOD^/  
sS'm !7*(3  
我都吾記得升我隻無恥昆狗、健 tim VTY 5]|;  
話說幾時比野豬暴走我 .Vvx,>>D  
=================================== S3 Xl  
依家d人日日龍之谷pvp 'e'cb>GnA  
人地輸左話耐無用系到賴就吾好啦
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2011-09-22
引用第64樓a81028332於2011-09-22 07:09發表的  :
人地要返學wo 8P&:_T!  
}a( dyr`S  
返乜呀=[ 睇死佢讀書垃圾不如=[ <bEbweQrgm  
)|# sfHv7  
4196 係唔係pvp姐-3-!!? gT6jYQ  
O k=hT|}Y  
今日收工我同你抽   JYHl,HH#z  
ri-b=|h2j  
我用傭兵 30lv /R wjCUf  
l}K37f  
我琴日仲開佐隻陸佬叫 呃帖傻西
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2011-09-22
引用第66樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:12發表的  :
返乜呀=[ 睇死佢讀書垃圾不如=[
4196 係唔係pvp姐-3-!!?
.......
draN0v f  
哦 姐話妳想講自己讀書好勁? a<bwzX|.  
介吾介意post張成績表上黎 T1=fNF  
比我睇下妳有幾勁w0李文威 Z4 =GMXj  
妳成日老吹 吾post張成績表上黎 1o{Mck  
我點信妳姐 妳知妳嫁啦 咁托比 2`=7_v  
==================== _KAQ}G3  
粒水挽暗串 引笑的托比
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2011-09-22
引用第67樓健於2011-09-22 07:13發表的  :
哦 姐話妳想講自己讀書好勁? >pe.oxY  
介吾介意post張成績表上黎 o!A+&{  
比我睇下妳有幾勁w0李文威 E hMNap}5"  
妳成日老吹 吾post張成績表上黎 [ v*ju!  
.......
1yu4emye4  
上你就上啦 開佐天魔等你啦「勁人」 [`7ThHX  
20Wg=p9L  
今晚我要同人pvp 唔得閒應酬你 sd|).;s}  
1p=]hC  
qY!Zt_Be6  
HN|%9{VeB  
4196 我隻傭兵會停升了 & >fQp(f  
\bw2u!  
遲d開機甲玩-3-[新職]
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2011-09-22
引用第65樓健於2011-09-22 07:10發表的  :
我都吾記得升我隻無恥昆狗、健 tim kE1TP]|  
話說幾時比野豬暴走我 5:_}zu|!u  
=================================== e+fN6v5pU  
依家d人日日龍之谷pvp 1bwOm hkS  
.......
^^ixa1H<  
你有資格玩托比咩? ' S/gmn  
托比應該留返比_ _玩. fe_5LC"  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. X# ^[<5  
家陣叫佢比d$我都唔很

離線
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2011-09-22
引用第68樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:15發表的  :
上你就上啦 開佐天魔等你啦「勁人」
今晚我要同人pvp 唔得閒應酬你
QQc -Ya!v  
我吾明點解妳仲可以話我讀書廢 ysnx3(+|  
妳有語癌就睇醫生啦神手 U- k`s[dv  
我吾洗番學?似妳咩閒人 F#5~M<`.o  
日日留系屋企毒拎 5'u<i SmBo  
妳估我系妳咩神手^_^ R[]Mdt<  
引用第69樓a81028332於2011-09-22 07:16發表的  : G7/ +ogV  
tw)mep wB  
你有資格玩托比咩? ^E>3|du]O  
托比應該留返比_ _玩. ~WF\  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. 7D_=  
家陣叫佢比d$我都唔很
$U-0)4yf  
我幫人唱令個名姐 vo{--+{ky!  
晏就其他人見到依個post %JTpI`  
李文威學人串人 4 s9LB  
我真系吾知佢地會比咩回應
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2011-09-22
引用第69樓a81028332於2011-09-22 07:16發表的  :
你有資格玩托比咩? +Vdpy (  
托比應該留返比_ _玩. Z0r'S]fe  
Ps:自從上次佢pvp輸比我之後就冇再同我玩. #~=Ry H  
家陣叫佢比d$我都唔很
\a3+rN dj  
你錯了 我今日就係要用傭兵挑你+_+"" j.= 1rwPt  
<9b &<K:  
我冇再同你玩原因 我秘密練兵+_+ es0hm2HT3  
sV*H`N')S  
ps:師父話你轉錯職 原來有原因- -""  你玩下傭兵你就明白 hOK8(U 0  
n~Lt\K:  
)D%~` ,#pQ  
ps:線已上 吾打就算
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2011-09-22
引用第71樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:19發表的  :
你錯了 我今日就係要用傭兵挑你+_+""
我冇再同你玩原因 我秘密練兵+_+
.......
AQ^u   
掰掰啦妳 夜晚就潛水  05^h"  
朝早我要番學妳就懶系大佬懶系勁 An0GPhC  
妳知吾知個醜字點寫呢其實? yaX iE_.  
妳覺吾覺自己好春kai cm+P]8o%{  
========================= HjwE+:w  
妳次次比人串到上心口咪又系淆底潛水 b7ZSPXV  
扮咩神手姐妳^_^番屋企飲奶啦托比 NwfVL4Xg  
有助妳變白ah
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2011-09-22
引用第72樓健於2011-09-22 07:19發表的 :
掰掰啦妳 夜晚就潛水 2 ? 4!K.  
朝早我要番學妳就懶系大佬懶系勁 #p{4^  
妳知吾知個醜字點寫呢其實? c[s4EUG  
妳覺吾覺自己好春kai (w zQ2Dk  
.......
$Y gue5{c  
我時間而家係早上上陣lfo *OQ2ucC8j  
- ! S_ryL  
夜晚我放時間係龍谷 &9>vl*  
%]7d`/  
點會好似你丫 咁得閒去呃帖 係咪先^^? 2t1ZIyv3 D  
Kf-JcBsrT  
不過彈日有d事先玩吾到 7x8  yxE  
(QiAisE  
fTX;.M/%   
某4字頭 我比吾到金你我都吾想 我之前比佐你 叫你唔好咁快用哂 有用 你自己吾聽我講
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2011-09-22
引用第70樓健於2011-09-22 07:16發表的  :
我幫人唱令個名姐 8a"%0d#  
晏就其他人見到依個post #)VF3T@#'  
李文威學人串人 '4<1 1(U  
我真系吾知佢地會比咩回應
P1f[% 1  
你地唔好係到鬥吹post成績表. AwF:Iu^3n  
建你點都輸人地大把證書. 8Cv?Z.x5  
You=88 h@wgd~X9  
Ps:托比還錢呀,2點銅纙灣見

離線
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2011-09-22
引用第73樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:22發表的  : UJ6v(:z <  
我時間而家係早上上陣lfo o#1 $q`Z  
夜晚我放時間係龍谷 Eu04e N  
點會好似你丫 咁得閒去呃帖 係咪先^^? BING{ew  
不過彈日有d事先玩吾到 '@P^0+B!(.  
某4字頭 我比吾到金你我都吾想 我之前比佐你 叫你唔好咁快用哂 有用 你自己吾聽我講
KJZ4AWH`  
潛水就潛水啦妳黑柴 +m,yA mEEd  
好似我咁得閒去呃post 2^yU ~`#  
系 妳的確吾會 3"\lu?-E  
不過妳系到挑起罵戰囉笑料 )dd@\n$6  
連字都打錯 妳仲好意思話我讀書廢? %ULr8)R;  
基本3文2語妳拎A先同我講野啦笑料 Dv`c<+q(#  
引用第74樓a81028332於2011-09-22 07:22發表的  : \xoP)Ub>  
u\nh[1)a)  
你地唔好係到鬥吹post成績表. ^pk7"l4Xm  
建你點都輸人地大把證書. <p"iY}x[H  
You=88 z*)T %p  
"g8M0[7e3  
大把老吹既證書就有佢份 X!g#T9kG  
佢? Jxm.cC5z.  
收集下皮膚啦 引笑既1粒膠
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2011-09-22
引用第74樓a81028332於2011-09-22 07:22發表的  :
你地唔好係到鬥吹post成績表. {Y9q[D'g.  
建你點都輸人地大把證書. o{[YA} xc  
You=88 IPo?:1x]s  
8}UI bF  
5蚊-3-'"" b|W=pSTY  
$E.I84UfX  
入比您@@"? N87B8rDl  
?FcAXA/J{  
今日去mk打機啦 今日比你
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2011-09-22
引用第76樓kenneth6tsac於2011-09-22 07:24發表的  :
5蚊-3-'""
入比您@@"?
.......
CzEd8jeh7  
走就走啦虧柴 n7-6- #  
阻住我做加減消元法^_^
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2011-09-22
5$已經可以同初音潛水同打榜 j8lb~0JD  
Ps:金曰要返工你搵me thx

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2011-09-22
引用第78樓a81028332於2011-09-22 07:27發表的  : wEvVL  
5$已經可以同初音潛水同打榜 (0_2sfS  
Ps:金曰要返工你搵me thx
Y glmX"fLf  
mtr等
專心工作
快速回復
限100 字節

上一個 下一個