切換到寬版
  • 1572閱讀
  • 8回復

[原創]龍翼EX-LouisEX分析(15%完成) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線風神野郎

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-10-26
W ])Lc3X  
我:e?日光日白有個傻佬著住盔甲扮超人喎= =....... bCfw,V{sce  
龍翼EX:你話我? P9 yg  
我:係呀!!!(狂笑) jt?DogYx  
龍翼EX:你....你找死???(握拳) L]e@. /C$  
我:咁我幫你做分析,你唔好打我呀,我上有呀媽下有仔仔.......(下刪999字) \2#j1/d4  
龍翼EX:好啦~~~我唔打你啦,做得好好睇睇呀!!!!! \c(Z?`p]R1  
我:知道!(心想:又過一關^^) nBg  tK  
YiGSFg  
@9AK!I8f  
我:等我地睇睇佢既能力先啦! ]1)#Y   
能力 能力值 每加1點的效果 #E ;a ;$p  
HP   730       6.5  8 ?4/  
MP   530       5 -Cc2| ~n  
SP   500       6 D/oO@;`'c  
STR   15       1.5 Y'U]!c9  
DEF   15       1.5 H"b }l f  
AGI   9       0.9 crlCN  
;!:@3c  
我:嘩!!!勁呀,攻擊力同防禦力一開始已經超高了......強者當之無愧呀!!!!! ]!'}{[1}  
龍翼EX:我既能力高過死人頭悟地好多呢???哈哈哈!!! 0\KDa$ '1k  
我:(心想:得9敏,同人VS都唔勁得去邊啦= =....) EC8Fapy  
我:咁我地睇睇雞翼EX...唔係,係龍翼EX既招式啦!!! Qj 3l>O  
8{B]_: -:  
第一招-氣功砲 )YY8`\F>1  
(後加動畫) :8LK}TY7  
龍翼EX:哈哈哈!!!這招不知道殺掉有多少個高手!!! (Kg( 6E,  
我:......0個? 6|10OTVu`  
龍翼EX:...................(氣功砲ready.....)又多一個砲下亡魂了........ c[zGWF#1>  
我:sorry!!,我講笑啫..... w|[{xn^R  
龍翼EX:哈!!!!!!!!!!! 60XTdJkDkA  
我:嘩!!!!! njGZ#{"eC  
(環繞地球一周) q]rqFP0C  
我:(重傷)等.....等我地......地睇....睇睇......氣...氣功.....砲..既...既分.......析....吧(倒下) p%#=OtkC  
8S#TOeQ  
消耗能力:270mp []<N@a6VA>  
學習點數:120 DP6>fzsl  
出招方法: s$ZKd  
個人分析:這招十分實用,我剛剛和地尊vs,其他招都破不了牢不破,氣功砲一招把他送上西天呢!!!這招相差愈遠愈強,是一招十分好的遊擊招式 n eBcS[  
/I~(*X  
因為我重傷既關係,入院大修,下午出院先~雞~續~
[ 此貼被風神野郎在2006-10-27 11:25重新編� ]
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-10-26
咁我EX129LV究係得9敏啦!!!著左裝有三百幾敏啊!!! kn= fW1  
'tJ@+(tqw  
有圖為証!!!!! HSlAm&Y\  
I;UCKoFT  
[ 此貼被~瘋人~在2006-10-26 21:53重新編輯 ]
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-10-26
引用第1樓狂虎ex2006-10-26 17:42發表的: #sb@)Q  
咁我EX129LV究係得9敏啦!!!著左裝有三百幾敏啊!!!
|*JMCI@Mz  
只係關D裝事炸嗎...= =
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-10-26
引用第2樓新生ok!2006-10-26 19:07發表的:
只係關D裝事炸嗎...= =
9e0t  
但係如果玩d咩比賽... I0v4TjHH  
有得著eq個d就真係....= = :0vKt 6>Sp  
x2Dg92  
PS.樓主以前做過個EX分析GU LU BO...
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-10-26
引用第3樓~瘋人~2006-10-26 21:54發表的:
但係如果玩d咩比賽... aJSBG|IC  
有得著eq個d就真係....= =
PS.樓主以前做過個EX分析GU LU BO...
k*!f@ M  
點解我係總索引個度搵唔到樓主的EX分析的,係唔係瘋人記錯左呀@@”
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-10-26
待續...........<-----乜事-___??____- '-vzQd@y  
唔識做ar-___??____-

離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-10-27
引用第4樓至尊2006-10-26 22:34發表的:
點解我係總索引個度搵唔到樓主的EX分析的,係唔係瘋人記錯左呀@@”
w0Y V87  
有la Gu5%Pou  
不過做得太差 Z{rD4S @ ^  
可樂兄更新總索引時del左 ,Ep41v;T%`  
我做緊動畫 8 CCA}lOG  
所以冇更新佢囉
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-10-28
引用第1樓狂虎ex2006-10-26 17:42發表的: Lk:Sju  
咁我EX129LV究係得9敏啦!!!著左裝有三百幾敏啊!!!
有圖為証!!!!! _0 $W;8X  
;vLg4k  
iqTGh*k  
#SIIhpjA(  
ZGbY  
打比賽唔用eq你就orz了 比人sm
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-10-31
引用第6樓風神野郎2006-10-27 07:19發表的:
有la +(qs{07A$  
不過做得太差 ,8/Con|o  
可樂兄更新總索引時del左 3D*vNVI  
我做緊動畫 ;0 No@G;z  
.......
qsTB)RdjP%  
唔關我事的....我退左版主之後就再更新唔到果個post-_- 一直都係瘋人整...(你自己睇最下果到寫最後編輯日期 - 瘋人(淚似係咁寫) .X)TRD#MW  
9]^ CDL  
(路過) B9Y*'hmI  
Sm(t "#dp  
-.-"大約個EX分析幾時整好
快速回復
限100 字節

上一個 下一個