切換到寬版
  • 5891閱讀
  • 49回復

[求助]我這樣用星奇還可以嗎? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-09-26
前言 L-\ =J  
打左太多場 r`6:Q&&  
手殘mode,有任何吾好之處 :.uk$j x  
盡情插,我就是要這種意見 h^oH^moq<  
本人用既星奇打法系跟991的 ]^ K;goQv  
如有出錯任何招純屬手殘禁錯制 *HE^1IEl  
另外招人評下我星奇/天魔 L8&D(wh/f  
正所謂睇片不如打場 8>NwCjN  
相嗌吾好口 夠僵就隻揪嘛 !msNEE@[  
對方能力值 +=eR%|!@  
迪雲:千攻防 51by  
龍翼:八百攻防 +Ok%e.\ZM  
6 |!NLwa  
pu4,0bw  
頭2場既對手迪雲 K2rzhHfb  
有好多場都無錄-.- T8XY fcc*h  
例如頭5-6場,我贏到開行,先諗到錄片比人評下 U O<:.6"  
然後就狂輸ORZ g97]Y1g  
===================== r:&|vP  
同合成隻龍翼打 xA h xD|4_  
uzBz}<M=  
同佢打真系輸得心服口服 ?j{C*|yHO  
佢真系好屈機 OBOwz4<  
[ 此帖被健在2011-09-26 18:19重新編輯 ]
離線s5333966

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-10-04
呃 感覺一直在道場的右邊打 #0"~G][#  
O1P=#l iYX  
這樣好像是比誰比較會靠牆接呢 v]"L]/"  
KE}H&1PjU  
像是在反覆看同樣的動作 ..
離線~star~
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-10-01
回 47樓(bk的卓男) 的帖子
bk的卓男:出兩招就等於屈招?
咁係咪我要出足星仔九招先叫唔屈招?
出得招少都要睇下用既招咩程度既招啦大佬 3ec`Wa  
....... (2011-10-01 22:46) ZWUP ^V  
[bz T& o  
其實我只是想問咁既連出次數(破空腿)會5會比人話屈招姐 _BM4>r?\  
因之前連出左2個烈風都比人話屈招 G$M 9=@Ug  
旋風閃為主要出既招 'lz "2@4{  
kOL'|GgK  
OO) ~HV4\  
+IFw_3$  
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-10-01
回 45樓(~star~) 的帖子
出兩招就等於屈招? Kv&g5&N,  
}T2xXbU  
咁係咪我要出足星仔九招先叫唔屈招? D;}xr_  
pKUP2m`MW  
出得招少都要睇下用既招咩程度既招啦大佬 |SZo' 6  
你話出既招全部霸道又高格又高攻既,小佢係正常 tRb] 7 z  
但係你話出既係d唔靈活又唔算霸道既,你出三四招都冇人話你啦 21X`h3+=  
Dim> 7Wbh  
唔通你話用迪雲 4BL;FO  
企係到連出三四次氣攻波你話佢屈招? N2r/ho}8  
uN*KHE+h  
如果你話係既 op2 Of<{h  
我只能說 2F{hg%  
係咪你班新一代個腦有問題理解屈招背後出現既原因
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-10-01
回 45樓(~star~) 的帖子
~star~:-,- 認真問 你咁出有冇比人話過屈招? ?liK\C2Z<  
成場好似見到出得2招[表情] (2011-10-01 19:45) {R<Ea @LV+  
>zsid:  
因為我真系只用依2招 Ei}/iBG@  
比起狂用無影,十字,粉身個d {N2g8W:  
我算哪根毛 "I?Am&>'  
omegah4400: 點解打咁都係係右下角打ge?
GcIDG`RX  
有時跳跳下跳左落去 \6n!3FLl  
離線~star~
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-10-01
-,- 認真問 你咁出有冇比人話過屈招? ^w]/  
成場好似見到出得2招
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-09-30
點解打咁都係係右下角打ge?
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-09-30
回 41樓(bk的卓男) 的帖子
bk的卓男:那東西根本就沒有蘿莉的特性
雖然幼兒體……但我看完全沒有蘿莉萌吧 (2011-09-28 19:48)  Oy 2+b1{  
Bi@&nAhn@  
無所謂啦 `/HUV&i"S  
得意嘛
專心工作
離線erackl456

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-09-30
LAG到咁-.-有時睇唔到個迪云出咩技- -
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-09-28
引用第36樓kenneth6tsac於2011-09-28 12:10發表的  :
唔通又比你迪倫一招奧義修我皮咩-w-!!
[題外]幾時上龍谷 同我隻籮利打返場[/題外] =TqQbadp  
CR2_;x:0  
那東西根本就沒有蘿莉的特性 n]dL?BJ  
/x{s5P 3  
雖然幼兒體……但我看完全沒有蘿莉萌吧
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-09-28
std hihi .k[o$z\EkF  
雖然唔係成日玩 4Z|vnj)Z  
得閒又開個post比人插先 2 1PFR:lP7  
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-09-28
引用第36樓kenneth6tsac於2011-09-28 12:10發表的  :
唔通又比你迪倫一招奧義修我皮咩-w-!!
[題外]幾時上龍谷 同我隻籮利打返場[/題外] n4lutnF  
Blq8H"3!:  
上次打win 你天魔都冇用oe -_- Vb qto|X@  

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-09-28
引用第37樓健於2011-09-28 13:39發表的 : rw)kAe31  
黎bank打vs啦 \Ep0J $ #o  
通常都系我地依班開場 .}')f;jH5<  
正常好多 $(Ugtimdv  
,@z4I0cTi\  
fri0XxF  
mW%?>Z1=>d  
下次你記得拍低個 星奇(影) 9;%CHb&  
條友好神架=3= G#Ou[*O'  
#GaxZ  
下次麻煩你幫我拍低佢睇點連死我=3= |+ge8uu?C  
9x+<I k  
佢d真十仲好準@@ 97!>%d[0  
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-09-28
黎bank打vs啦 ~tB;@e  
通常都系我地依班開場 (yo;NKq,@  
正常好多
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-09-28
引用第35樓a81028332於2011-09-28 02:41發表的 :
同我打?_? Hg}I]!B  
1-I Swd'u  
l^NC]t  
唔通又比你迪倫一招奧義修我皮咩-w-!! vjViX<#(V  
P];JKE%  
[題外]幾時上龍谷 同我隻籮利打返場[/題外]
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-09-28
引用第32樓kenneth6tsac於2011-09-28 00:14發表的  :
well 琴日我隻人尊先比隻星奇
無影+無影+破空腳+反十字旋風拳
....... {g/wY%u=  
o}8{Bh^  
同我打?_? P`s(kIe  

離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-09-28
好多時候都係靠屈死角位,好有我以前隻馬龍FEEL 7#4%\f+'t  
R$b,h  
大力神拳>超毒龍

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-09-28
引用第31樓qqwess於2011-09-27 23:54發表的  :
尋日入左6個場 全部都係咁 我都想無視  {;RF  
D3?N<9 g  
Y$8; Gm<)  
黎BANK啦 @@
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-09-28
引用第31樓qqwess於2011-09-27 23:54發表的  :
尋日入左6個場 全部都係咁 我都想無視  4Iq5+Q  
IO[^z v4F  
well 琴日我隻人尊先比隻星奇 u{+!& 2}k  
DyX0 xx^  
無影+無影+破空腳+反十字旋風拳 l:z };  
L1MrrC  
lM&UFEl-\  
最過引係   "UpOY  
,eK2I Ao  
粉身+粉身+粉身+真十   b]K>vhQV  
WY.5K =}  
我隻人尊被打到嘔血
專心工作
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-09-27
引用第30樓bk的卓男於2011-09-27 23:51發表的  :
小白一炸 'F<Sf:?.p  
無視即可 7H?! RYrx  
_0*=u$~R  
尋日入左6個場 全部都係咁 我都想無視
快速回復
限100 字節

上一個 下一個