切換到寬版
  • 14985閱讀
  • 131回復

[原創]已發現托比隻琪琪既能力點 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-10-27
dG TAZ(1W  
Azq,N@HO  
前言:我入佢ac無搞過任何野,只系影相.吾信就算. ; Rt?&&W  
平時vs可能吾系好似圖片咁個套 )!e-5O49r  
而可能系gm裝 2Cj?k.Zk  
天地有正氣 咁我都知道 dEJ>8e8  
嘿嘿 去圖 +Q8B in  
.. rG}o!I`z  
zf4@:GM`  
. `4g m'C  
SP 97Q-  
. j^ex5A.& &  
. x$?{)EY  
. RWz^ MV5K  
. [#$z.BoEo  
. &iId<.SiJ  
CXb)k.L   
IH'DCY:  
>jq~5HN  
"#qyX[\  
9#@dQ/*  
Q Y/36gK  
39BGwKXb  
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2011-11-22
一收工就有花生食.___.'''' ix=HLF-0zC  

離線raiserskit
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2011-11-21
19幾年前都見過佢中絕地猛虎扣200防,vs打極都唔痛都知佢用埋哂d扑街裝同改點 o=X6PoJ N_  
得個150lv又萬幾血,真係有眼既人都睇得出啦 YJ'h=!p}G  
btw, cd-rom收皮啦
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2011-11-20
回 126樓(七星會員) 的帖子
七星會員:佢都誠信破產啦... jhr{JApbJv  
無一樣野係真既~ (2011-11-20 20:51) Jtnuo]{R  
Uc/MPCqZ  
而家潛哂水~_~ <03@cs  
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2011-11-20
回 127樓(dwchan) 的帖子
dwchan:恩=/=托比 (2011-11-20 21:42)  qRT1Wre 3  
)eop:!m  
托比=小千千。(?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2011-11-20
回 123樓(少年迪倫) 的帖子
少年迪倫:107樓 115樓 6AV@O  
托比開分身自己串自己.. (2011-11-20 17:04)  vY0C(jK  
Cg<:C?>!p  
恩=/=托比
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2011-11-20
佢都誠信破產啦... %SuEfCM  
無一樣野係真既~
離線
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2011-11-20
回 124樓(無神論乂) 的帖子
無神論乂:你呢條友我已經鎖定佐你 I VL= .JwK  
你話我大你又好點都好 6' }oo'#~  
你未得我同意入我帳修改我能力值 .v;$sst5y  
你最好唔好比我見到你真人   1H sfCky{  
我而家先警告你呢條死卜街仔 ------Re:已發現托比隻琪琪既能力點 6Yhd[I3  
....... (2011-11-20 20:21)  d#E]>:w9  
o}H7;v8H  
吾通托比真正身份系?-----------------------------------------------小千千??
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2011-11-20
你呢條友我已經鎖定佐你 I W" >[sn|  
你話我大你又好點都好 -4ityS @  
你未得我同意入我帳修改我能力值 ^uB9EP*P  
你最好唔好比我見到你真人   j\l9|vpp  
我而家先警告你呢條死卜街仔 ------Re:已發現托比隻琪琪既能力點 IB9[Lx  
OUCL  tn\  
'p<lfT  
#x-@ >{1k&  
離線少年迪倫
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2011-11-20
107樓 115樓 DM {r<?V  
托比開分身自己串自己..
廢品要回收,
物件要放好。
李克勤型仔,
文件很重要。
威風你可以?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2011-11-17
回 114樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:健 你自己做唔到你自己既事啦~~ ]O%wZIp\P  
我點似你要改出招方法 )_[eqr  
我既技術全部都係自己練
一排無上ibbs >K]s)VuWR  
....... (2011-11-11 19:40) kmfz=q?  
J<K- Yeph  
我來技術區正想看看最近有無人搞比賽,點知看見而家d人vs友誼賽都要改配點,心想……有獎品就不得了啦。 <{$0mUn;s|  
看見以上對話,新手就唔知信邊個好,但在老手心目中,托比你的信用同人格完完全全輸晒…… -M]NdgI  
其實我好佩服你一樣野,臉皮點解可以咁厚,比人插完、小完,好快又可以若無其事咁當無野繼續玩lfo,咁多年都是咁樣,故事重覆又重覆,你在呢方面極之成功,我真心佩服你點解可以做到,托比你永遠是lfo最紅的人。 !~X[qT  
為何兩個外掛小子會互插?? ]/byz_7]  
其實我想問,用加攻防的招去測試別人基本攻、防,應該可以知道,是嗎? Fh2$,$ 2  
加血、元力、氣力、攻、防、敏招是以基本配點的比例去加的,要測試基本配點,其實一定可以知道。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2011-11-12
回 120樓(健) 的帖子
:@kenneth6tsac G8]DK3#  
shut your mouth la fuck you this fucking guy fY)Dx c&ue  
妳自己扮野扮咁撚耐好有型咩? j=r aS  
吹雞出黎嘈囉屌妳老母 o+9b%I^1V  
妳都咪話我睇死妳囉 h6Femis  
....... (2011-11-12 15:38)  /(/Z~J[  
U<T.o0s=  
冷靜冷靜 N)F&c!anh  
無謂向呢D仆_仔動氣@@
1條評分威望-5
dwchan 威望 -5 夠了 2011-11-12
離線
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2011-11-12
@kenneth6tsac "c0I2wq  
shut your mouth la fuck you this fucking guy X# 625h  
妳自己扮野扮咁撚耐好有型咩? 7(ni_|$|  
吹雞出黎嘈囉屌妳老母 u%TZ),ny-  
妳都咪話我睇死妳囉 U;o $=,_p  
之前妳同滅嘈之後咪又系粒水 -4rXOmiA  
扮個白頭仔系到氹番順人 nFRU-D$7  
妳依種廢柴有資格扮大袋? li!3b v  
比妳吹雞妳吹到邊個 x,CTB  
極限武神? 無料就番屋企訓下教先啦 2 kP 0//  
比妳吹到雞又點 為左LFO嘈交出黎講數 & XS2q0-x  
妳真系咪話我話妳小學雞 NNKI+!vg  
收皮吧啦妳 clown (8Q0?SZN  
% oPt],>  
{ylY"FA  
@hotcat wiwAdYEQ\  
我不嬲承認我挽外掛 Yf= an `"  
我挽外掛而錄低既片多不勝數 /G {;?R  
要比人笑我隨便 #hp 7@ Tu  
總之我系1個挽外掛既人 {}sF ?wZf  
GJu[ af  
1條評分威望-13
dwchan 威望 -13 you are testing my temper 2011-11-12
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2011-11-12
回 118樓(hotcat) 的帖子
hotcat:隻琪琪d點得2個人知 +jEtu[ ;  
至於邊個整 jkQ%b.a  
呢個真係成個post最重要既事 |;(95  
如果係樓主改既話 P&>!B,f  
呢個post d人會點?[表情] 6>yfm4o  
....... (2011-11-11 23:39)  ~nVO%IxM4J  
azs lNL  
二個人都好不了多少
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2011-11-11
隻琪琪d點得2個人知 Bln($lOz  
至於邊個整 wj{[g^y%  
呢個真係成個post最重要既事 KCl85Wi'  
如果係樓主改既話 KNG7$icG  
呢個post d人會點? t) l  
http://www.youtube.com/watch?v=j2g3h4KRjyY&feature=player_embedded 3JFX~"rV9I  
XCd[<\l  
離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2011-11-11
kenneth6tsac:健 你自己做唔到你自己既事啦~~ s3[\&zt  
我點似你要改出招方法 awl3|k/  
我既技術全部都係自己練
一排無上ibbs t Uk)S  
....... (2011-11-11 19:40)  b!JrdJO,DP  
d T7!+)s5-  
你覺得佢會咁得閒改你點咩? hEq-)-^G  
;-^8lWt  
冇啦啦屈你好好玩咩? dCA! R"HD  
當然好多人都不滿你  )Ah7  
但唔等於人地要做d野黎屈你 LUzn7FZk  
hjq @ .5  
係咪你自己做你自己最清楚 w_P2\B^  
-BC`p 8  
你成日大人既說話我睇得多啦 9/JB n  
咩野 我好記仇的 等等說話 i :|e#$x  
打出黎比邊個睇?
I will be a scapegoat if I can.
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2011-11-11
kenneth6tsac:健 你自己做唔到你自己既事啦~~ X0knM}5  
我點似你要改出招方法 >P ~j@Lv  
我既技術全部都係自己練
一排無上ibbs P)O:lYX  
....... (2011-11-11 19:40)  05Q4$P  
|W*5<2Q9  
嘩!極品番來啦! av bup  
照下鏡先好膠up啦! u6Yp ,!+  
Dw快快將他的技術評分封掉 !
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2011-11-11
kenneth6tsac:健 你自己做唔到你自己既事啦~~ ;I*N%a TK  
我點似你要改出招方法 <{j;']V;  
我既技術全部都係自己練
一排無上ibbs OC)=KV@KE  
....... (2011-11-11 19:40)  `I8ep=V Z  
^<_rE-k  
你咁樣講健可以告你恐嚇
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2011-11-11
健 你自己做唔到你自己既事啦~~ <7! "8e  
我點似你要改出招方法 r4d#;S9{o  
我既技術全部都係自己練 ;ik,6_/Y  
2B^WZlx  
一排無上ibbs bVzJOBe  
2Bi?^kQ#  
我個帳一直係正常點 ;p7R~17  
S$gLL kD1  
800攻防 JXHf$k  
"gFw:t"VV  
不過有你上我帳修改我d能力點 我真係無話可說 N)PkE>%X  
KWM.e1(  
當然~ 8@b`a]lgrd  
]L2b|a3  
你呢條友我已經鎖定佐你 eaDR-g"  
< {h \Msx%  
你話我大你又好點都好 ttls.~DG  
ss6{+ @,  
你未得我同意入我帳修改我能力值 &DjA?0`J  
x3sX=jIW_  
你最好唔好比我見到你真人 wR,}#m,   
^j2ve's:  
我而家先警告你呢條死卜街仔
1條評分威望-13
dwchan 威望 -13 有不滿可投訴 2011-11-11
專心工作
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2011-11-10
回 104樓(健) 的帖子
:請大家睇睇 :pNS$g[  
托比對戰集合個post 7yXJ\(6R_  
第2條片 佢系滾地後出臀臀旋風炮 lMG+,?<uK&  
正常系無可能做到 1GIBqs~-  
佢做到系因為佢改招 }/#*opcv  
....... (2011-11-07 10:12)  n).*=YLN  
Bp@\p)P(  
這個有待查證,但我先會把我對他的技術評分封掉
快速回復
限100 字節

上一個 下一個