切換到寬版
  • 14921閱讀
  • 131回復

[原創]已發現托比隻琪琪既能力點 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-10-28
難怪10LV流星腿全食也扣不到20% v@J[qpX  
當時我還以為是因為我600攻的原因
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-10-28
次次都搞埋咁多無謂野, 兜咁大個圈都係想人讚佢用冷門角色加埋800攻防打得贏勁角色就係好技術 9}4~3_gv;M  
點知1200攻防
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-10-28
無言了

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-10-28
為左咩呢? Z a S29}  
a(ml#-M  
托比你技術又不算差,點解要用神點去玩呢? p  UW7p  
;BKU _}k=  
其實我覺得你琪琪就算用800攻防去玩都吾會有幾失禮 aeAx0yE[p  
)8SWU)/  
虛榮心個個都有,不過到到你依個地步,點講都有D吾正常 >[~7fxjK-  
Q( e  
趁未病入膏盲快D搵個醫生醫下啦
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-10-28
回 23樓(dwchan) 的帖子
dwchan:為左咩呢?
托比你技術又不算差,點解要用神點去玩呢?
其實我覺得你琪琪就算用800攻防去玩都吾會有幾失禮 4z9lk^#"X  
....... (2011-10-28 05:30)  rPqM&&+  
a(D=ZKbVU  
你都應該睇醫生 Dg{d^>T!_x  
條友個托比ac都唔知點黎 N^@:+,<3  
你問都冇問 FouN}X6  
萬一條友係爆托比ac 就犯左法 het<#3Bo  
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-10-28
你個健你都幾好野 <JU3sXl  
J%M  [8  
之前信你借帳比你幫我整野 6 )P.wW  
T?1V%!a;f  
我無上線一排 你居然未得我同意都算 k+ w Ji  
rjO{B`sV*  
仲去我隻人物度bug點 w>=N~0@t  
c;fLM`{*  
你都幾大擔 '%XYJ r:H[  
\IImxkE  
我話你知 我唔會放過你 你同我記住 bug我點仲放上黎?? oOU_ Nay  
N'R^gL  
好地地800攻防你做乜搞我d點 係唔係好威?? ]sk=V.GGQ  
-)VjjKz]8  
你最好唔好比我見到你真人我警告你 Lhe &  
y_=y%  
如果唔係有人話比我知我都唔會去睇
專心工作
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-10-28
回 25樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:你個健你都幾好野
之前信你借帳比你幫我整野
我無上線一排 你居然未得我同意都算 jS##zC  
....... (2011-10-28 14:55)  k'#3fz\  
i\ X3t5  
口講無憑. 0#!}s&j/  
圖片證據.
敗者無一死 將來富如山
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 +\Jo^\  
....... (2011-10-28 14:55)  4uOR=+/l  
|JIlp"[  
既然都走左lor K-TsSW$}  
何必返來ar SED52$zA  
繼續玩某物語la q*&H  
開個post講琪琪為咩呢 &@oI/i&0B  
回題:小的可是第一次見如此強大的能力
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-10-28
回 24樓(hotcat) 的帖子
hotcat:你都應該睇醫生 c<|y/n  
條友個托比ac都唔知點黎 ,gQl_Amvz  
你問都冇問 ux TgK'3  
萬一條友係爆托比ac 就犯左法 Hj{.{V  
....... (2011-10-28 13:58)  8*0QVFn$  
Bu=1-8@=qs  
你爬文啦
離線623
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 ."ZG 0Zg  
....... (2011-10-28 14:55)  ppz3"5  
%l!A%fn(  
冇圖冇真相
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 =,zB|sjn  
....... (2011-10-28 14:55)  } +Sp7F1q  
Zy7kPL;b  
突然留意到上面的龍武 "T=j\/Q  
GwF8ze+cH  
以你的講法龍武也是健搞的@@?
離線acz

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-10-28
有圖有真相~~笑 RTl C]`IGT  
事實證明並唔係我地針對佢~~
神のご加護を貴方に…

離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-10-28
我無上線一排 你居然未得我同意都算 %0y-f  
....... (2011-10-28 14:55)  (L4llZ;q  
!+$QN4{9  
紙始終包5住火 8 !:2:  
就算冇尼個post &i3SB[|  
你有冇bug一睇就知

離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-10-28
回 29樓(623) 的帖子
623:冇圖冇真相 [表情] (2011-10-28 18:10)  n}Eu^^d  
tkm@&e=e%  
其實有冇圖佢都係解唔到(認真)
離線
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-10-28
回 30樓(dwchan) 的帖子
dwchan:突然留意到上面的龍武
以你的講法龍武也是健搞的@@? (2011-10-28 18:17)  ?z|Bf@TJ[+  
W\0u[IV.x  
吾系 隻龍武系佢自己搞的 ' xaPahx;  
吾怕講 I AUc.VH  
佢之前比ac我個時 *qL'WrB1  
系bug點同bug招lv P()n=&XO6  
扣分照講 L$"x*2[A  
龍武吾系我搞 :{S@KsPqE  
BZTj>yd  
@非洲黑柴 @\gE{;a8  
7左就7左啦妳 我搞妳ac p;7wH\c  
妳吾好吹大d %AqI'ObC  
咁厚面皮既人都系第1次見 O%bltNEx1  
洗吾洗我post埋msn說話記錄出黎 vMX\q  
最佳男主角 ~ m vv :u  
收銀皮啦妳
1條評分威望-4
dwchan 威望 -4 人身攻擊 2011-10-28
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-10-28
回 34樓(健) 的帖子
:吾系 隻龍武系佢自己搞的 9T$%^H9  
吾怕講 6W]C`  
佢之前比ac我個時 MVQ6I/EA4  
系bug點同bug招lv =D?HL?  
....... (2011-10-28 20:36)  qKeR}&b  
MYxuQ|w  
我當然知道龍武不是你搞的,我只是在trolling啊- -
離線
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-10-28
@dw x}` ) 'a[  
還好還好 |z@AvS[  
廢事d人誤會我 Y)(w&E>1  
-!T24/l  
@hotcat wwR}h I(  
隻ac系托比本人親手比我 ]<%NX $9\  
需要既話我可以post圖 |,TBP@  
順便post埋佢ac /-^{$$eu  
---- c\szy&W  
for 非洲黑柴 #{k+^7aQ  
妳咪睇下d人信我定信妳囉 ?mVSc/  
我挽bug我認ah Gf~^Xv!T  
我洗似妳1200攻防仲系到賴我? o?= &kx  
懶系有技術咁神點就gg啦妳sosad =kOo(  
妳就呃人無數 >*^SQ{9  
我就1次呃人既都無 Z;R/!Py.  
夠膽出黎當面對則囉 S;#7B?j  
妳估妳好把炮咩廢柴托比 UT 7'-  
又扮警察又扮黑社會 S5L0[SZ$!  
吹到雞出黎我都吾驚妳 ?%Q=l;W.  
妳當妳自己先有人? s nNd7v.U6  
扣分禁言照講囉 l8%B RG  
我未驚過 :)
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-10-28
good jj健 A_A S]e;p\8$Z  
you have done  a wonderful job 6pQo_l}  
的確之前托比 在琪琪教學帖 冇 post 能力值 .%0a  
而有著令人驚訝 的反應 NQOf\.#g  
再者 托比之前亦冇證明 自己琪琪如何達到4000防 fC O<-L9k$  
可惜既係我地剩係睇到佢隻琪琪基攻防有成1200 NJ$Qm.S  
不能不相信這個事實 f& Sovuuh  
工欲善其事,必先利其器。 #z*,-EV|  
我相信要發揮好一隻人物 不需要有強大配點,而係需要良好既練習同技術 4zOFu/l6R  
至於 托比可能會問點解佢成日比人針對 UQb|J9HY4  
我就答佢 請自行領悟
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-10-28
認真 佢無圖講咩到無用 SOSAD zSOZr2- ^a  

離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-10-28
@freeze3704 \SJX;7 ST  
托比?收得皮啦 = ""5 c  
自己神點仲屈我改佢點 je>mAQKi\  
我仲有佢全server所有人物既點 p~-)6)We?  
全部都系1200攻防 95/;II  
要吾要我post出黎 h54\ \Ci  
@thomas06ng 9'vf2) "  
比人串完之後就系潛水369
快速回復
限100 字節

上一個 下一個