切換到寬版
  • 5169閱讀
  • 35回復

第一手 - 火舞星璇 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線龍翼87

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-11-13
序號:HH775986992463611821

空裝:

空裝情況下呢招可以秒殺迪下怪,而且會打飛D怪:

著裝後:

著左裝再出都可以秒殺一隻怪(用爺爺試):

跑住黎出可改變方向,改變方向時間為佢有殘影果一瞬間。

暫時係咁多,有錯之後會更正!
1條評分威望+3
aegisblitz 威望 +3 thx for sharing 2011-11-13
離線★呀傑☆
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-12-06
招野好似幾勁...整到我都想要>.<....
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-11-30
鬼車腳加火…
越一已經毫無創意可言了??
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-11-18
版主應注意一下吧!好多離哂題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-11-18
回 31樓(真♂虎王) 的帖子
真♂虎王:我由小學到中學都係用屋企唔用既手機-.-
到我e加只係買過1部電話 就係i-phone4=.=
(2011-11-18 12:53)

我一部都無買過,每次簽約都有手機送,nokia機又鬼咁耐用。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-11-18
回 30樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:ME2..第一次買戈部1200用左3年..第二次買戈部2500呢家用緊第1年 (2011-11-18 03:17)

我由小學到中學都係用屋企唔用既手機-.-
到我e加只係買過1部電話 就係i-phone4=.=
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-11-18
回 29樓(dwchan) 的帖子
dwchan:我一生人只是換過一次手機--  (2011-11-18 02:06) 

ME2..第一次買戈部1200用左3年..第二次買戈部2500呢家用緊第1年
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-11-18
回 27樓(波仔xd) 的帖子
波仔xd:好似我地D一介窮書生..都係唔跟潮流買返其他廢手機算啦HAHA (2011-11-18 01:41) 

我一生人只是換過一次手機--
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-11-18
回 23樓(暴走疾風) 的帖子
暴走疾風:這完全是經濟性問題...
在下也是等減價的
所以到現在連iphone都沒有=[ (2011-11-17 14:46) 

我都無買,因為機內的用途,我覺得無需要,電話對我來說只需要打出打入同send訊息,所以我覺得無需要就無買,買唔買要看個人喜好同需要的。
不過咁多人排隊大多數都是諗住轉手放比人,讚回一筆,排隊的付出勞力換取所愛 or 金錢,有錢人的付出多一點金錢卻節省時間。
新手機改變的都是容量、連度、用途,都是一大堆的程式同數據,你用得著有需要就要去買,有錢人不理什麼,只要最新,因為他們的錢多到用不完,社會經濟就是他們來推動,香港經濟現時由最有錢的中國大陸來支持,歐洲都希望中國買他們的國債推動經濟……離得太遠。
我其實只是想講所有野都要付出,你有需要就要付出才能得到,不要坐著等,要主動出擊,什至無謂的打壓,損人不利己去浪費時間。
香港經濟其實是靠香港人,而不是靠大陸的,你沒有野吸引到人,別人是不會比錢你的,香港未來都是靠你們新一代。
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-11-18
回 25樓(牙笨) 的帖子
牙笨:但係早買早享受只能用於有錢人身上...
但係好似我呢d一介窮書生... (2011-11-17 21:00) 

好似我地D一介窮書生..都係唔跟潮流買返其他廢手機算啦HAHA
離線發膠俠

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-11-17
好勁咁喎   可惜我冇參加個上色比賽...
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-11-17
回 20樓(大俠陳) 的帖子
大俠陳:個個好似你咁諗,i-phone4s推出就唔會咁多人排隊了。
以你的想法應該等到i-phone5推出先買返部i-phone4來玩,現在不夠平,還不是時候呀!
你真精明,永遠都買到平野,要讚,不如到時買部二手i-phon .. (2011-11-17 04:33) 

但係早買早享受只能用於有錢人身上...
但係好似我呢d一介窮書生...
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-11-17
大俠陳:個個好似你咁諗,i-phone4s推出就唔會咁多人排隊了。
以你的想法應該等到i-phone5推出先買返部i-phone4來玩,現在不夠平,還不是時候呀!
你真精明,永遠都買到平野,要讚,不如到時買部二手i-phon .. (2011-11-17 04:33) 

一堆數據同一部手機黎比較.
好聰明,要讚
敗者無一死 將來富如山
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-11-17

這完全是經濟性問題...

在下也是等減價的
所以到現在連iphone都沒有=[

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-11-17
其實就算未來推出都係要用錢的~~(抽又要買點買卡)
活動只是畫畫圖上上色,舉手之勞只加常試就有獎品何樂而不為呢~~
(只要用心人地睇到的,可能獎品加到上10名都不出奇~~)
未來u1多出者些活動都不錯..
出下人物創作比賽,異轉創作比賽
,有創作性的,好過那些屈機拳王賽啦~~
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-11-17
你真精明,永遠都買到平野,要讚,不如到時買部二手i-phon .. (2011-11-17 04:33)

無錯
我都係早買早享受果種人a_a
但以我所知 好似真係得lfo有得量產而其他game好像沒有...這...算是什麼手段?

其實我想問這招如果不是跑出是不是控制不了方向的
答:原地出會自轉 唔會行前行後 如果跑出就會直線轉 上下跑一樣

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-11-17
回 17樓(peterjack) 的帖子
peterjack:坐等量產:) (2011-11-15 02:51)

個個好似你咁諗,i-phone4s推出就唔會咁多人排隊了。
你真精明,永遠都買到平野,要讚,不如到時買部二手i-phone4,別人都不要了,可能到時有人送比你,而且夠環保又節檢。
早買早享受,遲買有折扣,這個是社會不變定律。(會斷貨嗎!?好小見囉)

其實我想問這招如果不是跑出是不是控制不了方向的。
離線
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-11-15
怨u1無創意個d
不如自己入去創作部gogogo
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-11-15
其實咁多人物, 招式無可避免一定會有類似架啦