切換到寬版
  • 81014閱讀
  • 291回復

技術問題POST(大家可以在內問技術問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-11-04
無錯 c+BD37S  
這是比較有效同直接加有利的方法 ~mSW.jy}=-  
但對自己迴避能力唔夠自信的就唔好試la
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-11-04
引用第8樓andickb1232006-11-04 19:44發表的: n%S%a >IQj  
首先 B,5kG{2 !  
可以教你一樣野 _Xqa_6+/  
就係唔好離開對既視線 v 1.8]||^  
咁可以令拉登既成立率下降 /g`!Zn8a  
你不防試下 JhU"akoK  
.......
q+Ec|Xd e  
第一: b)[2t^zG  
咁請問用中距離用百步封人路,等對手無法接近,之後沖埋佢用龍掌打低佢,算唔算屈人機??? '=WPi_Z5:C  
FUO9jX  
第二: 3 0.&Lzz  
對手不斷咁用遠攻招式射我,我就用基本動作接近佢,之後用招式反擊,又係唔係小白的行為?? 6"L,#aKm^  
: MEB] }  
因為看完你的文章之後,我覺得對戰時也要守很多禁忌....

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-11-04
引用第11樓andickb1232006-11-04 19:47發表的: ( }RJW:  
無錯 ]~@uStHn  
這是比較有效同直接加有利的方法 $vLGX>H  
但對自己迴避能力唔夠自信的就唔好試la
8~}~ d}wW  
如果用屈點既方法去打得唔得呢?因為用招打龜都會有少少點,之後再LAY埋一二邊,等時間過,咁樣龜就會輸-_-
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-11-04
第一個 9 >"}||))  
用百步方邊只要唔係不停咁使用就唔係大問題 H1d2WNr[  
姐係修改一下用覗機既方法去防外人 s>I~%+V.?:  
第二個 W) ?s''WE;  
基本上我覺得對方不佛用遠攻已經係屈機(遠攻唔等於遠攻招) }a"koL  
你既攻擊方式好正常無咩大問題
元聚
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-11-04
其實對方係狗戰既話 T`2a)  
基本上你都可以放任下自己 *pYawT  
但我覺得打技術重好打過狗戰
元聚
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-11-04
想問下... G6bvV*TRi  
用鬼哭掩護自己跑到敵人到攻擊算唔算屈機/拉登....
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-11-04
引用第11樓~瘋人~2006-11-04 20:48發表的: `( 'NH]^  
想問下... rAk;8 )O$  
用鬼哭掩護自己跑到敵人到攻擊算唔算屈機/拉登....
R@KWiV  
當然唔算 w{riXOjS4  
這是邪鬼的基本戰法
元聚
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-11-04
其實練到有技術的話,好多招都唔出夠贏的了
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-11-04
玩亨利要點玩 q)PSHr=Z  
我出穿心驚俾人話屈 u4x J-Vu  
拎降龍頂招果時落地俾人打到飛起 D=B:tP  
咁要點做?
sleep
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-11-04
只要自己係打技術就無問題la OA7=kH@3c  
已你最大既問題係你對勝負有所執著
元聚
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-11-05
你話屈機牙,咁你話令對手沒有倒地的機會直接將對手送落王泉,咁金龍乍現攻擊力好高嫁wo,唔係我地做成嫁ma,咁唔通用金甲人有金龍乍現的人就係屈機的人la???
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-11-05
引用第16樓糯米滋2006-11-05 02:07發表的: [oH,FSuO!2  
你話屈機牙,咁你話令對手沒有倒地的機會直接將對手送落王泉,咁金龍乍現攻擊力好高嫁wo,唔係我地做成嫁ma,咁唔通用金甲人有金龍乍現的人就係屈機的人la???
6:\z8fYD  
佢冇講過,係你誤解only +Jc-9Ko\c;  
你狂用金龍乍現ge,咪=屈機lor..
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-11-05
哦,我唔係好明,因為金龍乍現成日秒殺人地~thx~明白晒lu
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-11-05
引用第18樓糯米滋2006-11-05 03:09發表的: %x7l`.) N  
哦,我唔係好明,因為金龍乍現成日秒殺人地~thx~明白晒lu
]# T9v06w  
曬命嗎??
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2006-11-05
我認為對Deep很不公平(個人)
離線evangeline
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2006-11-05
如果人地係咁用穿心拉登屈我... (&nl}_`7?,  
( L6`_)  
完全打唔倒佢.. ? sewU9*  
6Rf5  
我狂屈番佢核爆都唔算咩姐= =""

簽名好細
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2006-11-05
引用第1樓可樂2006-11-04 19:25發表的: >8tuLd*T  
屈比你打錯左字: HKkf+)%)x  
基本上做到以上的已經係向技術進了 B<RONQj_  
一種是已強大或霸道既招進行不停既攻勢 !T~d5^l!  
gd=] #50)DwD  
請問我算不算屈狗 [表情] ? 8( D}y\  
.......
D+3Y.r 9  
下...... f.$o|R=v  
星仔你有咩招先?.? z)~!G~J]  
要睇下你有咩招先- -
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2006-11-05
引用第16樓糯米滋2006-11-05 02:07發表的: 2&fwr>!$  
vWH>k+9&X  
基本上你唔好狂用同一招都唔會成立屈機
元聚
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2006-11-05
引用第20樓★刀狂☆2006-11-05 04:11發表的: I JY5wP1"  
我認為對Deep很不公平(個人)
Ch9!AUiR  
deep嗎? Te}yQ=+  
我都有用deep !u}3H|6~  
我唔認為deep唔可以打技術 AsLjU#jn  
其實所有角色都可以打技術 M%s$F@  
係睇你點樣 PX2k,%  
咪知道係咪技術囉
元聚
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2006-11-05
引用第21樓2006-11-05 08:53發表的: !5%5]9'n@*  
如果人地係咁用穿心拉登屈我...
完全打唔倒佢..
我狂屈番佢核爆都唔算咩姐= =""
.*~u  
我認為拉登狗 h+~df(S.  
完全唔難對負 !u { "] T:  
因為拉登狗既走位係固定的 w<e;rKr   
所以要捉路唔難 TUUE(sLA  
只要小心拉登狗既攻擊再加以特擊便可 ~po%GoH(K  
所以我話打技術會比打狗戰既勁
元聚
快速回復
限100 字節

上一個 下一個