切換到寬版
  • 81036閱讀
  • 291回復

技術問題POST(大家可以在內問技術問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2006-11-06
引用第79樓無聊的人2006-11-06 00:27發表的: sXp>4MomV  
....... B`)o?GcVN  
人尊果招踏雲腿可以頂到oe- -
!={Z]J  
L@Fw;G|%'  
你係唔係講緊我果段片= = Cdl#LVqs  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv w(pLU$6X  
事實上係頂唔到的 2@ vSe  
1. 踏雲要狂出 -M}#-qwf  
2. 踏雲扣hp,oe唔扣 6r/NdI  
3. 要def高先得 aObWd5~  
4. 10次先得一次成功 rmmN2+H  
,:UoE  
你認為我8lv的oe會輸嗎??
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2006-11-06
引用第80樓danielchanhk2006-11-06 06:11發表的:
你係唔係講緊我果段片= = @ qWgokf  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv ocBfs^ aW  
事實上係頂唔到的 MIvAugUOl  
.......
rtf\{u9 }g  
y踏雲扣hp??
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2006-11-06
引用第80樓danielchanhk2006-11-06 06:11發表的:
你係唔係講緊我果段片= = 8&?Kg>M  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv 'fO[f}oa_.  
事實上係頂唔到的 Ik2y If5d  
.......
;0DT f  
....... xtW Q.  
咁我用番oe擋你oe la- -
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2006-11-06
引用第81樓新生ok!2006-11-06 08:29發表的:
y踏雲扣hp??
+(n&>7 5  
r >bMx~a]  
格招就會扣hp的la- - 91%QO?hz  
好似你檔一個氣功波,檔了都會扣小量hp la AyHhq8Y  
(oe唔計,因為oe係無敵的)
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2006-11-06
引用第83樓danielchanhk2006-11-06 18:31發表的:
格招就會扣hp的la- - oz3N 8^M  
好似你檔一個氣功波,檔了都會扣小量hp la yOR] r+8  
(oe唔計,因為oe係無敵的)
b(^/WCykH  
o...明白la! W^j;"qj  
this is技術片?? Mttt]]  
http://www.dreamofnight.com/viewthread.php?tid=11033&fpage=1
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2006-11-06
引用第84樓新生ok!2006-11-06 18:37發表的:
o...明白la! 9$ GA s  
this is技術片?? |,YyuCQcL[  
http://www.dreamofnight.com/viewthread.php?tid=11033&fpage=1
K]c|v i_D  
scr`] tD  
我覺得平平無奇罷了 pO]{Y?X:  
e !V3/*F  
同我打吧 :)
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2006-11-06
引用第85樓danielchanhk2006-11-06 18:40發表的:
我覺得平平無奇罷了
同我打吧 :)
Tt^PiaS!  
no la- - Z"c e1cB  
i no can play lfo... ?HD eiJ kX  
sor la
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2006-11-06
引用第67樓無聊的人2006-11-05 19:24發表的: 9` a1xnL  
仲有幾個都係好屈 E \p Qh  
域多:死都玩遠攻你走過來就用快速逃跑你玩遠攻就死用破空閃快速ko你- - 0c -.h  
陸道:死玩分身術你衝過來就用忍流化雨等你石化跟住等d分身屈死你- - A'zXbp:%  
溫蒂:死同你打近戰一埋到身就用十級暴風你走嫁話就用風之精靈屈死你- - ?'xwr )v  
幻音神巫:用魔獸召換等com打你間中就衝過來用愛的詛咒等你冇sp冇得走之後等com屈死你- - (u_?#Pj X  
.......
XJ$mRh0`K  
我要解答一下你… m2{DLw".  
域多,你只要用一D定身既招,例如石化招,就可以破解 ,ORwMZtw{H  
陸道,你未必要打D COM,可以聚埋D人一齊打 ;nSOe AF)Q  
溫蒂,風精其實好低攻,只要用遠攻招打D風精就會消失,仲有十級唔係你想像中咁變態,你要食晒好難,你只可以食3/1-3/2 . X:  
幻音神巫,好似陸道咁聚埋一齊打,仲有要係咁係佢身邊走黎走去,之後搵機會出招打佢
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2006-11-06
引用第60樓andickb1232006-11-05 17:07發表的: )%zOq:{\5  
回52樓同53樓
其實達爾實用既招係破天同大地 7u=R5  
因大地mp低,同埋格招性強  fOUW{s  
加上有一定既壓倒作用 -qJ%31Mr#  
.......
:lfUVa{HN  
破天可以用跳黎斬人,可以突擊,可以係人地出狂龍斬個陣突然斬下佢 j@o \d%.'!  
大地可以滾地之後斬,可以破狂龍起手,因為狂龍起手比大地起手慢
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2006-11-06
引用第87樓殘影之歌2006-11-06 19:05發表的:
我要解答一下你… /QW-#K|S&  
域多,你只要用一D定身既招,例如石化招,就可以破解 \i.Yhl:O  
陸道,你未必要打D COM,可以聚埋D人一齊打 HZl//Uq  
溫蒂,風精其實好低攻,只要用遠攻招打D風精就會消失,仲有十級唔係你想像中咁變態,你要食晒好難,你只可以食3/1-3/2 -Pt']07E  
.......
= }!4%.$  
EX屈唔屈??
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2006-11-06
你係唔係講緊我果段片= = 9NEL[J|  
http://lfo-lf2.com/vs.wmv &57s//PrX  
事實上係頂唔到的 y3Q2d7G  
.......
v2KK%Qy  
其實只要唔行埋去就冇事,可唔可以搵一d前衝既招式去破佢,例如係絕虎,真虎,或者青檸拳?
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2006-11-06
引用第89樓新生ok!2006-11-06 19:11發表的:
EX屈唔屈??
PCX X[N  
睇你點用姐…你可以用得好屈
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2006-11-06
引用第91樓殘影之歌2006-11-06 19:15發表的:
睇你點用姐…你可以用得好屈
0~=>:^H'`q  
不停咁使用猛虎拳EX... "jA?s9  
屈唔屈??
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2006-11-06
引用第87樓殘影之歌2006-11-06 19:05發表的:
我要解答一下你… *^s^{0Ad  
域多,你只要用一D定身既招,例如石化招,就可以破解 *jrQ-'<T  
陸道,你未必要打D COM,可以聚埋D人一齊打 AB[#   
溫蒂,風精其實好低攻,只要用遠攻招打D風精就會消失,仲有十級唔係你想像中咁變態,你要食晒好難,你只可以食3/1-3/2 -;W`0 k^  
.......
{/Qg4pc!  
第一域多:你咁講係屈機同屈機打- - ~F^7L5d}C  
第二陸道:一定用石化你點聚埋D人一齊打- - .e1Yd8  
第三溫蒂:人地用風精你用遠攻招打D風精果時人定都可以用十級打你仲有出多幾次唔信你唔死- - k^ e;V`(  
第四幻音:人地用-你sp睇你點聚埋D人一齊打擋都冇得擋呀!!!!!
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2006-11-06
引用第89樓新生ok!2006-11-06 19:11發表的:
EX屈唔屈??
O]%Vh l  
死用氣功係超屈- -
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2006-11-06
引用第94樓無聊的人2006-11-06 19:19發表的:
死用氣功係超屈- -
 j*#k%;c  
我don't like用氣功,硬直高,收招慢
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2006-11-06
引用第93樓無聊的人2006-11-06 19:17發表的:
第一域多:你咁講係屈機同屈機打- - H0?Vq8I?  
第二陸道:一定用石化你點聚埋D人一齊打- - 0p[-M`D  
第三溫蒂:人地用風精你用遠攻招打D風精果時人定都可以用十級打你仲有出多幾次唔信你唔死- - 4)+L(KyB2  
第四幻音:人地用-你sp睇你點聚埋D人一齊打擋都冇得擋呀!!!!!
.y^T 3?}I  
域多,你石化唔代表屈機,石化左之後都可以好勁,睇你識唔識打 9KDm<Q-mf  
陸道,同上,石化左之後都可以好勁 8s)(e9Sr  
風尊,你打風精個陣佢一定係你身邊架!十級其實好易閃,你只要識閃就得架la,你唔係膠到連招都唔識閃呀fa t>%+[7?6  
幻音,所以你要快手囉,人地岩岩生完3件一定冇晒mp,所以要盡快聚埋佢地一齊,冇人叫你等佢回晒mp之後打佢架!
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2006-11-06
引用第96樓殘影之歌2006-11-06 19:22發表的:
域多,你石化唔代表屈機,石化左之後都可以好勁,睇你識唔識打 5[|ZceY  
陸道,同上,石化左之後都可以好勁 7 jiy9 [  
風尊,你打風精個陣佢一定係你身邊架!十級其實好易閃,你只要識閃就得架la,你唔係膠到連招都唔識閃呀fa WI\jm&H r  
幻音,所以你要快手囉,人地岩岩生完3件一定冇晒mp,所以要盡快聚埋佢地一齊,冇人叫你等佢回晒mp之後打佢架!
+5qY*$dn  
石化左可以好勁咩??
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2006-11-06
引用第97樓新生ok!2006-11-06 19:23發表的:
石化左可以好勁咩??
<P0&!yN  
可以,因為有d人唔需要郁就可以打人,例如柏高,佢可以用衛星打人
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2006-11-06
引用第98樓殘影之歌2006-11-06 19:24發表的:
可以,因為有d人唔需要郁就可以打人,例如柏高,佢可以用衛星打人
_FP'SVa}D  
but衛星硬直大wo! Yk=2ld;;  
p.s不停咁使用猛虎拳EX... O[15x H,  
屈唔屈??
快速回復
限100 字節

上一個 下一個