切換到寬版
  • 13046閱讀
  • 96回復

LFO最後一天(遺言集中貼) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線龍刃剎
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2016-01-27
回 汝吾之 的帖子
汝吾之:從咩都唔識,第一隻EX叫FRAMEHAZE,到第一隻迪雲叫風琴無聲,然後賣AC再重練davis204,之後再問阿路借AC升左隻特迪叫苑如橫渡七海......咁就十年
要多謝好多人,排名不分先後,月影武者,屈比,S,路,BOC,ANT,耀 .. (2016-01-27 15:23) 

師兄,以前好似成日同你打
但係唔知係咪我記錯,隻davis204
好似3060 迪雲都有用...
風琴無聲、3060迪雲學長?(唔係太記得全名)、davis204都係你?
好耐無見過你了
離線<kt>
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2016-01-28
sad, 886 LFO
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2016-01-28
番到黎已經死了
離線幻.龍剎
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2016-01-28
十年又過去。。
那動人時光 不用常回看
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2016-01-28
回 龍刃剎 的帖子
龍刃剎:師兄,以前好似成日同你打
但係唔知係咪我記錯,隻davis204
好似3060 迪雲都有用...
風琴無聲、3060迪雲學長?(唔係太記得全名)、davis204都係你?
....... (2016-01-27 22:35) 

3060唔係我,其他都係,佢係TST既高手

離線dennisant200
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2016-01-28
可能有D遲, 好多謝係LFO陪我成長既你地
(大概時序 一定有數漏)s子,屈比,加,炫,天才,Ming,BOC,QQ,耀昇,3757,HG,牙迪,love,駒,JJ俠,斬,金金,真,惠,真究,真究呀哥,Edison,Tom,Ray,巨汝,阿勁,John,恩姐,笨,強9,葉,文
未必個個都熟/記得我 但襯我仲記得既時候俾我多謝下你地
如果數漏左你 係到留言提下我!

其實我一路都有個心願 就係搵返舊時既戰友
特別係你地幾個呀3757,HG,真究
有緣見到既話 ADD我SKYPE丫
[email protected]
本身有我聯絡方法既隨時歡迎R水吹

最後就係希望大家會記得我隻EX啦

蟻@BANK
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2016-01-28
回 dennisant200 的帖子
dennisant200:可能有D遲, 好多謝係LFO陪我成長既你地
(大概時序 一定有數漏)s子,屈比,加,炫,天才,Ming,BOC,QQ,耀昇,3757,HG,牙迪,love,駒,JJ俠,斬,金金,真,惠,真究,真究呀哥,Edison,Tom,Ray,巨汝,阿勁,John,恩姐,笨,強9,葉,文
未 .. (2016-01-28 02:51) 

蟻居然記得咁多人
駒,love你唔講我都唔記得有d咁既人
但係點解好似冇人記得雲吞
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2016-01-28
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:蟻居然記得咁多人
駒,love你唔講我都唔記得有d咁既人
但係點解好似冇人記得雲吞 (2016-01-28 03:48) 

有D印象
係咪玩米兒定邪鬼個個
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2016-01-28
dennisant200:有D印象
係咪玩米兒定邪鬼個個
 (2016-01-28 04:42) 

yes, 明明耀昇都係果批人黎
但係耀昇話冇印象 :O)
應該係我識既第一個女player
仲早過惠、不過冇幾耐就唔玩
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2016-01-28
我記得bank好多女player
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線mogi文
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2016-01-28
HI ant~
你最尾果日又唔ON~,3060難得上左
btw,有無HG shype contact,假如日後真係有私服大家一齊再玩過
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2016-01-28
回 mogi文 的帖子
mogi文:HI ant~
btw,有無HG shype contact,假如日後真係有私服大家一齊再玩過 (2016-01-28 15:21) 

你問我?

我個日有on~不過我澳洲有時差...第日重要返工...見香港8,9點都未off ser
諗住佢地收左工..起碼可以多一日
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線yoyois456
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2016-01-28
唉咁就完左
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2016-01-28
回 mogi文 的帖子
mogi文:HI ant~
btw,有無HG shype contact,假如日後真係有私服大家一齊再玩過 (2016-01-28 15:21) 

就係無呀 所以先係到尋人
如果msn無執既話都仲有可能搵得返佢地
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2016-01-28
Law的揮揮手~~
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2016-01-29
dennisant200:可能有D遲, 好多謝係LFO陪我成長既你地
未 .. (2016-01-28 02:51) 

蟻.有緣再聚.到時希望有機會玩l返lfo
同你再打 希望你記得我啦:

離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2016-01-29
dennisant200:
可能有D遲, 好多謝係LFO陪我成長既你地
未必個個都熟/記得我 但襯我仲記得既時候俾我多謝下你地
如果數漏左你 係到留言提下我!
.......

見到有我名 嗚呀
BTW 我有加你FB
I will be a scapegoat if I can.
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2016-01-29
好耐都冇用過呢個AC係IBBS留言了...
多謝呢隻GAME陪我渡過左我中學生涯
我而家差唔多大學畢業,LFO您亦都畢業了...
真係好多謝你,LFO
離線昆蟲哥
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2016-01-29
大家好
離線昆蟲哥
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2016-01-29
我記得...bank第1個女玩系叫...冇米煮飯(米兒)...至於 耀昇啦喎  家底都幾有錢既...BOC.4系200幾LV的EX,迪雲3757我都仲記得...至於Ming姐...我記得佢全名叫(伍婉明)我仲送過張 第1代X CARD的蓮娜人物比佢既 當時一盒中2張>~<螞蟻哥...我仲記得你架,你個陣玩 三小俠架嘛.....點解冇人提起 深仔的...佢d ac賣到好貴既
快速回復
限100 字節

上一個 下一個