切換到寬版
  • 13047閱讀
  • 96回復

LFO最後一天(遺言集中貼) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線woodylaw0511

發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2016-01-30
大家好 我係bank ser 耀昇
想同十年前既人道歉同多謝 希望原諒
Bank ser 既有屈比 廢事用悟地 woody s 加 炫 天才格鬥家
斬 小仙女米兒 金金 蟻 風琴無聲 boc 呀勁 超型 阿惠 真究
Law ser既有KL Boc ser 既chik 好多人真係唔記得左 對唔住
同埋以前心智未成熟 成日做錯野 脾氣又臭 多得各位體諒
同照顧 真係對唔住 。
唔經唔覺十年啦 至從拎唔到絕地猛虎就賣左ac 斷晒聯絡
真係好對唔住 。
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2016-01-30
回 woodylaw0511 的帖子
woodylaw0511:大家好 我係bank ser 耀昇
想同十年前既人道歉同多謝 希望原諒
Bank ser 既有屈比 廢事用悟地 woody s 加 炫 天才格鬥家
斬 小仙女米兒 金金 蟻 風琴無聲 boc 呀勁 超型 阿惠 真究
Law ser既有KL Boc ser 既chik .. (2016-01-30 09:19) 

sor~其實我唔知你賣左AC
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2016-01-30
賣左ac之後想道別同道歉 只不過係至從msn又比人爆左 乜都冇晒聯絡
連想講對唔住既機會都冇 ....其實幾掛住你地。
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2016-01-30
woodylaw0511:賣左ac之後想道別同道歉 只不過係至從msn又比人爆左 乜都冇晒聯絡
連想講對唔住既機會都冇 ....其實幾掛住你地。 (2016-01-30 12:35) 

傻瓜!冇msn大可以ibbs講:帳號已經不是本人那就可以啊!

有得必有失,大家也成長了

其實也恭喜你,帳號賣了最少你還拿回一些錢,而且早一步跳出大坑;我們大部分人剩下的是回憶及軍票😂
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2016-01-30
我完全聯想唔到自己會放AC既一日
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2016-01-30
回 andickb123 的帖子
andickb123:我完全聯想唔到自己會放AC既一日 (2016-01-30 14:26) 

鐘意樣野,就一直會鐘意落去,直到最後👍
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2016-01-30
回 andickb123 的帖子
andickb123:我完全聯想唔到自己會放AC既一日 (2016-01-30 14:26) 

有同學曾經有人出過過千(5.5時代)
但我想也不想就一口拒絕

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2016-01-30
果陣仲太年輕成日以氣用事 ....
你問我lfo開唔開心 係開心既
因為lfo 而識到人 有d仲有聯絡 得閒食下飯聚下 。
離線龍刃剎
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2016-01-30
woodylaw0511:
果陣仲太年輕成日以氣用事 ....
你問我lfo開唔開心 係開心既
因為lfo 而識到人 有d仲有聯絡 得閒食下飯聚下 。

哇,真係好耐無見啦巴打
我唸你都可能都唔記得左我了
我以前msn成日傳檔案比你的

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2016-01-30
就係冇左msn 好多人都唔認得 認得既都加晒facebook
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2016-01-30
回 dwchan 的帖子
dwchan:有同學曾經有人出過過千(5.5時代)
但我想也不想就一口拒絕 (2016-01-30 14:47) 

曾經好像有人在出元力增幅器之前出過萬收我迪倫ac😱
離線yulldis

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2016-02-03
我是台灣玩家,雖然遊戲跟港版合併時,我練的角色通被刪掉,太不爽了所以才不玩LFO的
但有朋友說免費幫我改角,我就又回鍋了,那時大概是2013年時左右
然後一直玩到2016~
雖然中間很肚爛,但還是感謝LFO帶給大家的回憶,然後:
http://www.mediafire.com/download/tr9596ylbkki82y/Reappear+LFO-LF2_v5.4.rar
以前被大家炮很兇的版本,說LFO跟LF2不應該擺在一起~

但是我國中時很喜歡改版LF2,又看到網路上有人LFO-LF2只做一半,所以我就接著做下去~

目前弄到這個樣子,希望大家能玩玩看,也希望大家會喜歡!
↓?
(我絕對不是來打廣告的!)
離線davidswong
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2016-02-04
回 yulldis 的帖子
yulldis:我是台灣玩家,雖然遊戲跟港版合併時,我練的角色通被刪掉,太不爽了所以才不玩LFO的
但有朋友說免費幫我改角,我就又回鍋了,那時大概是2013年時左右
然後一直玩到2016~
雖然中間很肚爛,但 .. (2016-02-03 09:15) 

支持,做得幾似lfo,如果闖關多一點會更好.怎樣開隱藏人物的?
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2016-02-04
好懷念當年 睇住光明仔~SKY 既升LV攻略黎升LV
佢幫人接代升, 再打REPORT~(佢分析晒點打最好)
好記得DAVIS 呢隻角升LV係慘過食泥,係改左一齊打關個EXP 分配係好慘
果時未有地雷摩摩星人,同好屈既EQ(鳳凰大劍)
靠住把雷刀電怪,慢慢開技打~冇MP又LOOP一次
光明仔~SKY一定係LFO 升LV王,可惜屈重生怪黎升LV,升太快而比U1封左
(U1 當初改重生怪,又唔比人屈 )
U! 仲搞到佢痴左線SOSAD
而家玩其他GAME都冇心再升LV
手機GAME都係返學放學搭車先得閒玩下~
傳統打怪online game 唔好講啦,係呢個ESPORT 發展咁強勢之下, 都開始收          皮

離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2016-02-04
回 cyc999593123 的帖子
cyc999593123:
好懷念當年 睇住光明仔~SKY 既升LV攻略黎升LV
佢幫人接代升, 再打REPORT~(佢分析晒點打最好)
好記得DAVIS 呢隻角升LV係慘過食泥,係改左一齊打關個EXP 分配係好慘
果時未有地雷摩摩星人,同好屈既EQ(鳳凰大劍)
靠住把雷刀電怪,慢慢開技打~冇MP又LOOP一次
.......

小熊的英雄大作戰X手機版,只要能繼續經營,就是橫版格鬥的希望!

如果這麼用心的他也倒了,其他的也就真的差不多名存實亡了......

大家愛聽不愛聽吧!忠言逆耳

又不是叫大家學以前玩LFO死追Level爛追Level

係讓大家Keep住起手機版練住新的格鬥技術先姐
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2016-02-05
唉,今日好無聊上番黎睇下
原來LFO執左
最後一面都見唔到tim

個故事埋唔到尾真係好遺憾
仲記得自己當日睇某幾集睇到喊
天生我來擋你路
離線fred
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2016-02-06
我係bank 既玩家,想返個叫神速蓮娜既玩家 以前幾friend 下
快速回復
限100 字節

上一個 下一個